Inchirieri Apartamente Banesti » Anunturi Imobiliare

Alerta Pret Listare Tabelara

Apartamente de Inchiriat in Banesti

Cautati Apartamente de Inchiriat in Banesti? Sau un anumit tip de imobil? Avem oferte cu apartamente de inchiriat in Banesti si preturi pornind de la 500 €.

Apartamente de Inchiriat Banesti » Apartamente 3 camere Banesti » X01AD4

Apartament cu 3 camere de Inchiriat in Banesti, zona Ausburg. Apartament in Banesti, de Inchiriat, 3 camere, suprafata totala 188 mp. ID imobil - X01AD4.
Imobil: Apartament cu 3 camere de Inchiriat in Banesti
Localitate: Banesti, zona Ausburg
Specificatii: 3 camere, suprafata totala 188 mp
Pret: 500 €
Apartament de Inchiriat in Banesti, zona Ausburg (Apartament 3 camere Banesti). Apartament in Casa/Vila de Inchiriat, situat in comuna Banesti, situat la etajul unei Vile, avand o suprafata de 188 mp, compartimentat astfel: Antreu+casa scarii - 12.00 mp Hol - 14.30 mp Baie - 3.90 mp Dormitor - 16.20 mp Bucatarie - 16.20 mp Living - 34.

 

 


Pagina: 1 din 1


Oferte cu Apartamente de Inchiriat in Banesti. Apartamente de inchiriat in Banesti pornind de la 500 €. Anunturi imobiliare cu inchirieri apartamente Banesti. Mervani va ofera cea mai variata oferta imobiliara cu apartamente de inchiriat in Banesti. Pagina 1.

Politica preturilor afisate:

Valoarea proprietatilor publicate pe site-ul www.mervani.ro reprezinta exclusiv expresia si intentia proprietarilor. Preturile afisate nu reflecta neaparat valoarea reala, ele fiind preturi de promovare.

Agentia Imobiliara Mervani nu-si asuma in niciun fel raspunderea privind detaliile aferente proprietatilor prezentate si nici privind posibila neconcordanta intre pretul de promovare exprimat de proprietari si valoarea reala de piata.

Utilizarea preturilor de promovare afisate pe site si folosirea acestora de catre evaluatori sau terte persoane in diverse scopuri (studiu de piata, raport evaluare, etc.) se face pe raspunderea exclusiva a acestora, tinand cont ca valoarea proprietatilor nu reflecta neaparat valoarea reala de piata a imobilelor.

Alerta Pret via NewsLetter