Inchirieri Apartamente Azuga » 4 Anunturi Imobiliare in Azuga

Alerta Pret Listare Tabelara

Apartamente de Inchiriat in Azuga

Cautati Apartamente de Inchiriat in Azuga? Sau un anumit tip de imobil? Avem oferte cu apartamente de inchiriat in Azuga si preturi pornind de la 160 €.

Apartamente de Inchiriat Azuga » Apartamente 2 camere Azuga » X010C7

Apartament cu 2 camere de Inchiriat in Azuga, zona Satu Nou. Apartament Azuga, de Inchiriat, 2 camere, suprafata totala 79 mp. ID imobil - X010C7.
Imobil: Apartament cu 2 camere de Inchiriat in Azuga
Localitate: Azuga, zona Satu Nou
Specificatii: 2 camere, suprafata totala 79 mp
Pret: INCHIRIAT
»
Apartament de Inchiriat in Azuga, zona Satu Nou (Apartament 2 camere Azuga). Apartament cu 2(doua) camere de inchiriat, situat in zona semicentrala a Statiunii Azuga. Apartamentul este pozitionat la jumatatea distantei intre centrul localitatii si cele doua partii de schi Sorica si Cazacu. Regim de inaltime: D+P+2E+M. Apartamentul este situat la parterul imobilului si are o suprafata totala construita de 79 mp.

Apartamente de Inchiriat Azuga » Apartamente 2 camere Azuga » X0B28

Apartament cu 2 camere de Inchiriat in Azuga, zona Valea Azugii. Apartament Azuga, de Inchiriat, 2 camere, suprafata totala 62 mp. ID imobil - X0B28.
Imobil: Apartament cu 2 camere de Inchiriat in Azuga
Localitate: Azuga, zona Valea Azugii
Specificatii: 2 camere, suprafata totala 62 mp
Pret: INCHIRIAT
»
Apartament de Inchiriat in Azuga, zona Valea Azugii (Apartament 2 camere Azuga). Apartament cu 2(doua) camere situat la etajul 3 intr-un imobil cu regimul de inaltime P+4E. Apartamentul are o suprafata totala construita de 62,25 mp. Compartimentare: camera de zi, dormitor, hol, bucatarie, debara, balcon inchis. Finisaje: gresie, faianta, parchet, tamplarie PVC cu geam termopan.

Apartamente de Inchiriat Azuga » Apartamente 2 camere Azuga » X0A8A

Apartament cu 2 camere de Inchiriat in Azuga, zona Satu Nou. Apartament Azuga, de Inchiriat, 2 camere, suprafata totala 43 mp. ID imobil - X0A8A.
Imobil: Apartament cu 2 camere de Inchiriat in Azuga
Localitate: Azuga, zona Satu Nou
Specificatii: 2 camere, suprafata totala 43 mp
Pret: INCHIRIAT
»
Apartament de Inchiriat in Azuga, zona Satu Nou (Apartament 2 camere Azuga). De inchiriat apartament cu 2 (doua) camere, decomandat, situat in Azuga, zona centrala. Apartamentul, situat la etajul 4 in imobil P+4E, avand suprafata utila de 33,89 mp. si suprafata construita de 43,26 mp., este structurat, dupa cum urmeaza: - camera de zi cu bucatarie inclusa, dormitor, debara, baie, hol de tranzit si acces.

Apartamente de Inchiriat Azuga » Apartamente 2 camere Azuga » X036F

Apartament cu 2 camere de Inchiriat in Azuga. Apartament Azuga, de Inchiriat, 2 camere, suprafata totala 52 mp. ID imobil - X036F.
Imobil: Apartament cu 2 camere de Inchiriat in Azuga
Localitate: Azuga
Specificatii: 2 camere, suprafata totala 52 mp
Pret: INCHIRIAT
»
Apartament de Inchiriat in Azuga (Apartament 2 camere Azuga). Apartament 2 camere, decomandat cu suprafata construita de 51 mp, situat la etajul 3. Apartament format din:living, dormitor, baie, bucatarie, debara. Finisaje: CT, faianta, gresie, parchet..

 

 


Pagina: 1 din 1


Oferte cu Apartamente de Inchiriat in Azuga. Apartamente de inchiriat in Azuga pornind de la 160 €. Anunturi imobiliare cu inchirieri apartamente Azuga. Mervani va ofera cea mai variata oferta imobiliara cu apartamente de inchiriat in Azuga. Pagina 1.

Politica preturilor afisate:

Valoarea proprietatilor publicate pe site-ul www.mervani.ro reprezinta exclusiv expresia si intentia proprietarilor. Preturile afisate nu reflecta neaparat valoarea reala, ele fiind preturi de promovare.

Agentia Imobiliara Mervani nu-si asuma in niciun fel raspunderea privind detaliile aferente proprietatilor prezentate si nici privind posibila neconcordanta intre pretul de promovare exprimat de proprietari si valoarea reala de piata.

Utilizarea preturilor de promovare afisate pe site si folosirea acestora de catre evaluatori sau terte persoane in diverse scopuri (studiu de piata, raport evaluare, etc.) se face pe raspunderea exclusiva a acestora, tinand cont ca valoarea proprietatilor nu reflecta neaparat valoarea reala de piata a imobilelor.

Alerta Pret via NewsLetter