Inchirieri Apartamente Azuga » Anunturi Imobiliare

Alerta Pret Listare Tabelara

Apartamente de Inchiriat in Azuga

Cautati Apartamente de Inchiriat in Azuga? Sau un anumit tip de imobil? Avem oferte cu apartamente de inchiriat in Azuga si preturi pornind de la 250 €.

Apartamente de Inchiriat Azuga » Apartamente 2 camere Azuga » X036F

Apartament cu 2 camere de Inchiriat in Azuga. Apartament in Azuga, de Inchiriat, 2 camere, suprafata totala 52 mp. ID imobil - X036F.
Imobil: Apartament cu 2 camere de Inchiriat in Azuga
Localitate: Azuga
Specificatii: 2 camere, suprafata totala 52 mp
Pret: INCHIRIAT
Apartament de Inchiriat in Azuga (Apartament 2 camere Azuga). Apartament 2 camere, decomandat cu suprafata construita de 51 mp, situat la etajul 3. Apartament format din:living, dormitor, baie, bucatarie, debara. Finisaje: CT, faianta, gresie, parchet..

 

 


Pagina: 1 din 1


Oferte cu Apartamente de Inchiriat in Azuga. Apartamente de inchiriat in Azuga pornind de la 250 €. Anunturi imobiliare cu inchirieri apartamente Azuga. Mervani va ofera cea mai variata oferta imobiliara cu apartamente de inchiriat in Azuga. Pagina 1.

Politica preturilor afisate:

Valoarea proprietatilor publicate pe site-ul www.mervani.ro reprezinta exclusiv expresia si intentia proprietarilor. Preturile afisate nu reflecta neaparat valoarea reala, ele fiind preturi de promovare.

Agentia Imobiliara Mervani nu-si asuma in niciun fel raspunderea privind detaliile aferente proprietatilor prezentate si nici privind posibila neconcordanta intre pretul de promovare exprimat de proprietari si valoarea reala de piata.

Utilizarea preturilor de promovare afisate pe site si folosirea acestora de catre evaluatori sau terte persoane in diverse scopuri (studiu de piata, raport evaluare, etc.) se face pe raspunderea exclusiva a acestora, tinand cont ca valoarea proprietatilor nu reflecta neaparat valoarea reala de piata a imobilelor.

Alerta Pret via NewsLetter