Inchirieri Apartamente Valea Prahovei » 23 Anunturi Imobiliare

Alerta Pret Listare Tabelara

Apartamente de Inchiriat Valea Prahovei

Cautati Apartamente de Inchiriat Valea Prahovei? Sau un anumit tip de imobil? Avem oferte cu apartamente de inchiriat pe Valea Prahovei si preturi pornind de la 160 €.

Apartamente de Inchiriat Valea Prahovei » Apartamente de Inchiriat Campina » Apartamente 2 camere Campina » X01B63

Apartament cu 2 camere de Inchiriat in Campina, zona Ultracentrala. Apartament Campina, de Inchiriat, 2 camere, suprafata totala 58 mp. ID imobil - X01B63.
Imobil: Apartament cu 2 camere de Inchiriat in Campina
Localitate: Campina, zona Ultracentrala
Specificatii: 2 camere, suprafata totala 58 mp
Pret: 180 €
»
Apartament de Inchiriat in Campina, zona Ultracentrala (Apartament 2 camere Campina). Apartament de Inchiriat, situat in zona Ultracentrala a Municipiului Campina, avand o suprafata construita de 58 mp, compus din: Living, dormitor, bucatarie, baie, hol si balcon. Utilitati: Apa, gaze si curent electric..

Apartamente de Inchiriat Valea Prahovei » Apartamente de Inchiriat Sinaia » Apartamente 3 camere Sinaia » X01BB6

Apartament cu 3 camere de Inchiriat in Sinaia, zona Malul Spitalului. Apartament Sinaia, de Inchiriat, 3 camere, suprafata totala 81 mp. ID imobil - X01BB6.
Imobil: Apartament cu 3 camere de Inchiriat in Sinaia
Localitate: Sinaia, zona Malul Spitalului
Specificatii: 3 camere, suprafata totala 81 mp
Pret: 300 €
»
Apartament de Inchiriat in Sinaia, zona Malul Spitalului (Apartament 3 camere Sinaia). Apartament cu 3 (trei) camere de inchiriat in orasul Sinaia, zona Malul Spitalului. Acesta se afla la etajul III, intr-un imobil cu regim de inaltime P+4E. Suprafata totala a apartamentului este de 81,50 mp. Compartimentare: 2 (doua) dormitoare, living, bucatarie deschisa, 2 (doua) bai si holuri.

Apartamente de Inchiriat Valea Prahovei » Apartamente de Inchiriat Poiana Campina » Apartamente 3 camere Poiana Campina » X01239

Apartament cu 3 camere de Inchiriat in Poiana Campina, zona Centrala. Apartament Poiana Campina, de Inchiriat, 3 camere, suprafata totala 65 mp. ID imobil - X01239.
Imobil: Apartament cu 3 camere de Inchiriat in Poiana Campina
Localitate: Poiana Campina, zona Centrala
Specificatii: 3 camere, suprafata totala 65 mp
Pret: 280 €„INCHIRIAT”
»
Apartament de Inchiriat in Poiana Campina, zona Centrala (Apartament 3 camere Poiana Campina). Apartament (trei camere) de inchiriat, situata in zona centrala a Comunei Poiana Campina. DETALII OFERTA:   Pret imobil: 280 euro/luna (? euro/mp/luna); Mobilata: NU; Utilata: NU; Total camere: 3; Dormitoare: 2; Bai: 1. REGIM TEHNIC: Destinatie locuinta: rezidentiala (de vacanta); Acces: auto; Drum: asfaltat; Regim inaltime: 2/4; Tip locuinta: decomandat; S.

Apartamente de Inchiriat Valea Prahovei » Apartamente de Inchiriat Sinaia » Apartamente 3 camere Sinaia » X01793

Apartament cu 3 camere de Inchiriat in Sinaia, zona Ultracentrala. Apartament Sinaia, de Inchiriat, 3 camere, suprafata totala n/a. ID imobil - X01793.
Imobil: Apartament cu 3 camere de Inchiriat in Sinaia
Localitate: Sinaia, zona Ultracentrala
Specificatii: 3 camere, suprafata totala n/a
Pret: 465 €
»
Apartament de Inchiriat in Sinaia, zona Ultracentrala (Apartament 3 camere Sinaia). Apartament 3 camere in zona ultracentrala, pozitie unica, situat in vecinatatea punctelor de interes ale orasului Sinaia! Apartamentul este situat la etajul 2, dispus pe o suprafata de 110 mp, repartizati astfel: 3 camere, bucatarie deschisa, baie, grup sanitar, 2 debarale, hol, 2 terase ce deservesc toate camerele.

Apartamente de Inchiriat Valea Prahovei » Apartamente de Inchiriat Sinaia » Apartamente 2 camere Sinaia » X01B19

Apartament cu 2 camere de Inchiriat in Sinaia, zona Centrala. Apartament Sinaia, de Inchiriat, 2 camere, suprafata totala 72 mp. ID imobil - X01B19.
Imobil: Apartament cu 2 camere de Inchiriat in Sinaia
Localitate: Sinaia, zona Centrala
Specificatii: 2 camere, suprafata totala 72 mp
Pret: 350 €
»
Apartament de Inchiriat in Sinaia, zona Centrala (Apartament 2 camere Sinaia). Apartamentul se vinde in Sinaia si se afla intr-un imobil cu regim de inaltime P+4E construit in 1980, avand suprafata construita de 65 mp si fiind compus din: camera de zi, dormitor, bucatarie, baie, antreu, oficiu, camara, debara si un balcon.

Apartamente de Inchiriat Valea Prahovei » Apartamente de Inchiriat Poiana Campina » Apartamente 3 camere Poiana Campina » X013D3

Apartament cu 3 camere de Inchiriat in Poiana Campina, zona Centrala. Apartament Poiana Campina, de Inchiriat, 3 camere, suprafata totala 81 mp. ID imobil - X013D3.
Imobil: Apartament cu 3 camere de Inchiriat in Poiana Campina
Localitate: Poiana Campina, zona Centrala
Specificatii: 3 camere, suprafata totala 81 mp
Pret: 200 €„INCHIRIAT”
»
Apartament de Inchiriat in Poiana Campina, zona Centrala (Apartament 3 camere Poiana Campina). Apartament 3 camere, decomandat, situat la etajul 1 intr-un imobil cu 4 nivele in zona Centrala a Comunei Poiana Campina. Apartamentul beneficiaza de finisaje normale si este compartimentat astfel: living, doua dormitoare,  doua bai, bucatarie si doua balcoane.

Apartamente de Inchiriat Valea Prahovei » Apartamente de Inchiriat Breaza » Apartamente 5 camere Breaza » X018A9

Apartament cu 5 camere de Inchiriat in Breaza, zona Semicentrala. Apartament Breaza, de Inchiriat, 5 camere, suprafata totala 140 mp. ID imobil - X018A9.
Imobil: Apartament cu 5 camere de Inchiriat in Breaza
Localitate: Breaza, zona Semicentrala
Specificatii: 5 camere, suprafata totala 140 mp
Pret: 350 €
»
Apartament de Inchiriat in Breaza, zona Semicentrala (Apartament 5 camere Breaza). Apartament in vila, de inchiriat, situat la etajul unui imobil P+M, in zona semicentrala a Orasului Breaza. DETALII CONSTRUCTIVE:     - Structura de rezistenta a imobilului este realizata din zidarie portanta, cu fundatie, stalpi si planseu din beton armat;     - Acoperisul este realizat din lemn si este acoperit cu tabla tip Lindab;     - Finisajele interioare sunt realizate astfel: Pardoseli din gresie ceramica in living, baie, bucatarie si terasa; Pardoseli din parchet laminat in dormitoare; Scara este confectionata din beton armat, placata cu gresie si este situata in exteriorul casei.

Apartamente de Inchiriat Valea Prahovei » Apartamente de Inchiriat Sinaia » Apartamente 2 camere Sinaia » X01B6B

Apartament cu 2 camere de Inchiriat in Sinaia, zona Platoul Izvor. Apartament Sinaia, de Inchiriat, 2 camere, suprafata totala 56 mp. ID imobil - X01B6B.
Imobil: Apartament cu 2 camere de Inchiriat in Sinaia
Localitate: Sinaia, zona Platoul Izvor
Specificatii: 2 camere, suprafata totala 56 mp
Pret: 200 €„INCHIRIAT”
»
Apartament de Inchiriat in Sinaia, zona Platoul Izvor (Apartament 2 camere Sinaia). Apartamentul care se inchiriaza se afla in Sinaia, cartierul Platou Izvor. Regim de inaltime: P+4E, construit in anul 1980. Apartamentul se afla la parterul blocului si are o suprafata construita totala de 56 mp. Compartimentare: camera de zi, dormitor, bucatarie, baie, hol, debara.

Apartamente de Inchiriat Valea Prahovei » Apartamente de Inchiriat Banesti » Apartamente 3 camere Banesti » X01AD4

Apartament cu 3 camere de Inchiriat in Banesti, zona Ausburg. Apartament Banesti, de Inchiriat, 3 camere, suprafata totala 188 mp. ID imobil - X01AD4.
Imobil: Apartament cu 3 camere de Inchiriat in Banesti
Localitate: Banesti, zona Ausburg
Specificatii: 3 camere, suprafata totala 188 mp
Pret: 500 €
»
Apartament de Inchiriat in Banesti, zona Ausburg (Apartament 3 camere Banesti). Apartament in Casa/Vila de Inchiriat, situat in comuna Banesti, situat la etajul unei Vile, avand o suprafata de 188 mp, compartimentat astfel: Antreu+casa scarii - 12.00 mp Hol - 14.30 mp Baie - 3.90 mp Dormitor - 16.20 mp Bucatarie - 16.20 mp Living - 34.

Apartamente de Inchiriat Valea Prahovei » Apartamente de Inchiriat Campina » Apartamente 4 camere Campina » X0A68

Apartament cu 4 camere de Inchiriat in Campina, zona Centrala. Apartament Campina, de Inchiriat, 4 camere, suprafata totala 90 mp. ID imobil - X0A68.
Imobil: Apartament cu 4 camere de Inchiriat in Campina
Localitate: Campina, zona Centrala
Specificatii: 4 camere, suprafata totala 90 mp
Pret: 300 €
»
Apartament de Inchiriat in Campina, zona Centrala (Apartament 4 camere Campina). Apartament cu 4 camere de inchiriat in zona centrala a localitatii, la etajul 7 intr-un imobil cu 8 etaje, cu o suprafata de ~ 80 mp. Apartamentul se inchiriaza partial mobilat si utilat, bucataria fiind complet mobilata si utilata. Acesta dispune de centrala termica proprie si instalatie aer conditionat.

Apartamente de Inchiriat Valea Prahovei » Apartamente de Inchiriat Busteni » Apartamente 4 camere Busteni » X0AE6

Apartament cu 4 camere de Inchiriat in Busteni, zona Zamora. Apartament Busteni, de Inchiriat, 4 camere, suprafata totala 214 mp. ID imobil - X0AE6.
Imobil: Apartament cu 4 camere de Inchiriat in Busteni
Localitate: Busteni, zona Zamora
Specificatii: 4 camere, suprafata totala 214 mp
Pret: 600 €
»
Apartament de Inchiriat in Busteni, zona Zamora (Apartament 4 camere Busteni). Apartament cu 4 (patru) camere in vila, de inchiriat, situat in orasul Busteni, zona Zamora. Regim de inaltime: D+P+E. Apartamentul este situat la parterul si etajul imobilului, avand o suprafata utila de 177,14 mp. si suprafata construita de 214,13 mp.

Apartamente de Inchiriat Valea Prahovei » Apartamente de Inchiriat Sinaia » Apartamente 4 camere Sinaia » X0149C

Apartament cu 4 camere de Inchiriat in Sinaia, zona Furnica. Apartament Sinaia, de Inchiriat, 4 camere, suprafata totala 124 mp. ID imobil - X0149C.
Imobil: Apartament cu 4 camere de Inchiriat in Sinaia
Localitate: Sinaia, zona Furnica
Specificatii: 4 camere, suprafata totala 124 mp
Pret: 600 €
»
Apartament de Inchiriat in Sinaia, zona Furnica (Apartament 4 camere Sinaia). Apartament cu 4 camere de inchiriat situat in orasul Sinaia, zona Furnica. Apartamentul se afla in apropierea Telegondolei din Sinaia, intr-un imobil renovat recent.  Imobilul este compus din living cu bucatarie deschisa, 4 dormitoare (dispuse in sistem duplex), 2 bai.

Apartamente de Inchiriat Valea Prahovei » Apartamente de Inchiriat Sinaia » Apartamente 2 camere Sinaia » X0195C

Apartament cu 2 camere de Inchiriat in Sinaia, zona Platoul Izvor. Apartament Sinaia, de Inchiriat, 2 camere, suprafata totala 49 mp. ID imobil - X0195C.
Imobil: Apartament cu 2 camere de Inchiriat in Sinaia
Localitate: Sinaia, zona Platoul Izvor
Specificatii: 2 camere, suprafata totala 49 mp
Pret: 400 €
»
Apartament de Inchiriat in Sinaia, zona Platoul Izvor (Apartament 2 camere Sinaia). Apartamentul care se inchiriaza este situat la etajul al IV lea  intr-un imobil nou constuit. Imobilul beneficiaza de lift, paza permanenta si monitorizare exterioara. Compartimentare/apartament: camera de zi cu bucatarie open space, dormitor, hol si balcon in suprafata totala de aproximativ 49mp; apartamentele se inchiriaza complet mobilate si utilate; Se inchiriaza pe perioada lunga, minim sase luni.

Apartamente de Inchiriat Valea Prahovei » Apartamente de Inchiriat Predeal » Apartamente 3 camere Predeal » X01654

Apartament cu 3 camere de Inchiriat in Predeal, zona Cioplea. Apartament Predeal, de Inchiriat, 3 camere, suprafata totala 70 mp. ID imobil - X01654.
Imobil: Apartament cu 3 camere de Inchiriat in Predeal
Localitate: Predeal, zona Cioplea
Specificatii: 3 camere, suprafata totala 70 mp
Pret: 300 €„INCHIRIAT”
»
Apartament de Inchiriat in Predeal, zona Cioplea (Apartament 3 camere Predeal). Apartamentul se afla la etajul 2 intr-un imobil cu 4 etaje. Are o suprafata de 69 mp si este format din: living, bucatarie, 2 dormitoare, 2 bai si hol. Se afla intr-o zona linistita foarte aproape de centru, partie, magazine si restaurante. Apartamentul se inchiriaza pe termen lung (minm 1 an) complet mobilat si utilat, finisajele, utilarile si mobilierul fiind de calitate superioara.

Apartamente de Inchiriat Valea Prahovei » Apartamente de Inchiriat Predeal » Apartamente 2 camere Predeal » X01642

Apartament cu 2 camere de Inchiriat in Predeal, zona Centrala. Apartament Predeal, de Inchiriat, 2 camere, suprafata totala 44 mp. ID imobil - X01642.
Imobil: Apartament cu 2 camere de Inchiriat in Predeal
Localitate: Predeal, zona Centrala
Specificatii: 2 camere, suprafata totala 44 mp
Pret: 370 €„INCHIRIAT”
»
Apartament de Inchiriat in Predeal, zona Centrala (Apartament 2 camere Predeal). Apartamentul se afla la etajul 2 intr-un imobil nou construit. Are o suprafata de 44 mp si este format din: living + bucatarie open-space, dormitor, baie si hol. Se afla intr-o zona linistita foarte aproape de centru, partie, magazine si restaurante. Apartamentul se inchiriaza complet mobilat si utilat, iar conditiile de inchiriere sunt:   Perioada lunga de timp (minim 1 an de zile) Valoarea a 3 chirii garantie (datorita mobilerului, utilarilor si finisajelor superioare) NU SE ACCEPTA SUBINCHIRIEREA ACESTUIA IN REGIM HOTELIER! Pentru detalii suplimentare nu ezitati sa ne contactati.

 

Pagina urmatoare »


Pagina: 1 2 din 2


Oferte cu Apartamente de Inchiriat Valea Prahovei. Apartamente de inchiriat pe Valea Prahovei pornind de la 160 €. Anunturi imobiliare cu inchirieri apartamente Valea Prahovei. Mervani va ofera cea mai variata oferta imobiliara cu apartamente de inchiriat pe Valea Prahovei. Pagina 1 din 2.

Politica preturilor afisate:

Valoarea proprietatilor publicate pe site-ul www.mervani.ro reprezinta exclusiv expresia si intentia proprietarilor. Preturile afisate nu reflecta neaparat valoarea reala, ele fiind preturi de promovare.

Agentia Imobiliara Mervani nu-si asuma in niciun fel raspunderea privind detaliile aferente proprietatilor prezentate si nici privind posibila neconcordanta intre pretul de promovare exprimat de proprietari si valoarea reala de piata.

Utilizarea preturilor de promovare afisate pe site si folosirea acestora de catre evaluatori sau terte persoane in diverse scopuri (studiu de piata, raport evaluare, etc.) se face pe raspunderea exclusiva a acestora, tinand cont ca valoarea proprietatilor nu reflecta neaparat valoarea reala de piata a imobilelor.

Alerta Pret via NewsLetter