Apartamente Sinaia » 57 Anunturi Imobiliare in Sinaia

Alerta Pret  

Apartamente Sinaia

Cautati Apartamente Sinaia? Sau un anumit tip de imobil? Mai jos veti regasi oferte cu apartamente in Sinaia, iar preturile de promovare incep cu 200 € si 25000 €. Va recomandam sa modificati criteriul de selectie.

Apartamente Sinaia » Apartamente de Vanzare Sinaia » Apartamente 2 camere Sinaia

Apartament cu 2 camere de Vanzare in Sinaia, zona Ultracentrala. Apartament Sinaia, de Vanzare, 2 camere, suprafata totala 67 mp. Cod imobil – X01B45.
Imobil: Apartament cu 2 camere de Vanzare in Sinaia
Localitate: Sinaia, zona Ultracentrala
Specificatii: 2 camere, suprafata totala 67 mp
Pret: 43.000 €507 €/mp
»
Apartament de Vanzare in Sinaia, zona Ultracentrala (Apartament 2 camere Sinaia). Vand apartament situat ultracentral in Sinaia, la parterul unei vile vechi, din perioada interbelica. Apartamentul are 2 camere, o suprafata construita de 67 mp si este compus din living, dormitor, bucatarie, baie hol intrare si terasa deschisa. De asemenea, beneficiaza de magazie aflata in curtea proprietatii si de de teren in suprafata de 30 mp (cota indiviza aferenta).

“ Dat fiind faptul ca apartamentul este situat ultracentral in Sinaia, proprietatea se potriveste atat ca locuinta personala, cat si ca spatiu comercial de tip birou. ” – Andrei Gornea, broker imobiliar.

Apartamente Sinaia » Apartamente de Vanzare Sinaia » Apartamente 4 camere Sinaia

Apartament cu 4 camere de Vanzare in Sinaia, zona Centrala. Apartament Sinaia, de Vanzare, 4 camere, suprafata totala 150 mp. Cod imobil – X0C7D.
Imobil: Apartament cu 4 camere de Vanzare in Sinaia
Localitate: Sinaia, zona Centrala
Specificatii: 4 camere, suprafata totala 150 mp
Pret: 95.000 €478 €/mp
»
Apartament de Vanzare in Sinaia, zona Centrala (Apartament 4 camere Sinaia). Apartament deosebit, 4 camere. Este situat la parterul unei vile D1+D2+P+E, in Sinaia - zona centrala. Apartamentul cu uprafata utila de 114.20 mp. si suprafata construita de 150,40 mp. se compune din: - Camera de zi, 3 dormitoare, 3 holuri, bucatarie, debara, baie, wc serviciu si boxa.

Apartamente Sinaia » Apartamente de Vanzare Sinaia » Apartamente 4 camere Sinaia

Apartament cu 4 camere de Vanzare in Sinaia, zona Furnica. Apartament Sinaia, de Vanzare, 4 camere, suprafata totala 241 mp. Cod imobil – X01B06.
Imobil: Apartament cu 4 camere de Vanzare in Sinaia
Localitate: Sinaia, zona Furnica
Specificatii: 4 camere, suprafata totala 241 mp
Pret: 110.000 €394 €/mp
»
Apartament de Vanzare in Sinaia, zona Furnica (Apartament 4 camere Sinaia). Apartamentul in vila are un regim de inaltime P+E+M, o suprafata construita totala de 241 mp si beneficiaza de un teren in suprafata de 100 mp indivizi din 237 mp. Acesta este structurat astfel: Parter: Garaj, 2 bucatari, 1 baie, debara, casa scarii. Etaj: Camera, baie, casa scarii, veranda, iesire catre o curte interioara in suprafata de apr 100 mp.

Apartamente Sinaia » Apartamente de Vanzare Sinaia » Apartamente 2 camere Sinaia

Apartament cu 2 camere de Vanzare in Sinaia, zona Malul Spitalului. Apartament Sinaia, de Vanzare, 2 camere, suprafata totala 48 mp. Cod imobil – X0178D.
Imobil: Apartament cu 2 camere de Vanzare in Sinaia
Localitate: Sinaia, zona Malul Spitalului
Specificatii: 2 camere, suprafata totala 48 mp
Pret: 39.500 €817 €/mp
»
Apartament de Vanzare in Sinaia, zona Malul Spitalului (Apartament 2 camere Sinaia). Apartament cu 2 camere de vanzare in Sinaia, zona Malul Spitalului. Apartamentul este situat intr-o zona linistita, fiind situat intr-un imobil cu regim de inaltime P+4E, are S.U de 44.23mp, S.C de 48.33mp. si este compartimentat astfel: dormitor; camera de zi; bucatarie; debara; hol; baie; balcon.

Apartamente Sinaia » Apartamente de Inchiriat Sinaia » Apartamente 2 camere Sinaia

Apartament cu 2 camere de Inchiriat in Sinaia, zona Platoul Izvor. Apartament Sinaia, de Inchiriat, 2 camere, suprafata totala 56 mp. Cod imobil – X01B6B.
Imobil: Apartament cu 2 camere de Inchiriat in Sinaia
Localitate: Sinaia, zona Platoul Izvor
Specificatii: 2 camere, suprafata totala 56 mp
Pret: 200 €„INCHIRIAT”
»
Apartament de Inchiriat in Sinaia, zona Platoul Izvor (Apartament 2 camere Sinaia). Apartamentul care se inchiriaza se afla in Sinaia, cartierul Platou Izvor. Regim de inaltime: P+4E, construit in anul 1980. Apartamentul se afla la parterul blocului si are o suprafata construita totala de 56 mp. Compartimentare: camera de zi, dormitor, bucatarie, baie, hol, debara.

Apartamente Sinaia » Apartamente de Vanzare Sinaia » Apartamente 2 camere Sinaia

Apartament cu 2 camere de Vanzare in Sinaia, zona Furnica. Apartament Sinaia, de Vanzare, 2 camere, suprafata totala 71 mp. Cod imobil – X01982.
Imobil: Apartament cu 2 camere de Vanzare in Sinaia
Localitate: Sinaia, zona Furnica
Specificatii: 2 camere, suprafata totala 71 mp
Pret: 25.000 €248 €/mp
»
Apartament de Vanzare in Sinaia, zona Furnica (Apartament 2 camere Sinaia). Apartamentul se afla la demisol intr-o vila cu regimul de inaltime D+P+M. Acesta are o suprafata de 71 mp si beneficiaza de teren in suprafata de 50 mp. Este compus din: hol intrare, bucatarie, 2 dormitoare si 2 bai. Se afla intr-o zona linistita a statiunii.

Apartamente Sinaia » Apartamente de Inchiriat Sinaia » Apartamente 3 camere Sinaia

Apartament cu 3 camere de Inchiriat in Sinaia, zona Ultracentrala. Apartament Sinaia, de Inchiriat, 3 camere, suprafata totala n/a. Cod imobil – X01793.
Imobil: Apartament cu 3 camere de Inchiriat in Sinaia
Localitate: Sinaia, zona Ultracentrala
Specificatii: 3 camere, suprafata totala n/a
Pret: 465 €
»
Apartament de Inchiriat in Sinaia, zona Ultracentrala (Apartament 3 camere Sinaia). Apartament 3 camere in zona ultracentrala, pozitie unica, situat in vecinatatea punctelor de interes ale orasului Sinaia! Apartamentul este situat la etajul 2, dispus pe o suprafata de 110 mp, repartizati astfel: 3 camere, bucatarie deschisa, baie, grup sanitar, 2 debarale, hol, 2 terase ce deservesc toate camerele.

Apartamente Sinaia » Apartamente de Vanzare Sinaia » Apartamente 6 camere Sinaia

Apartament cu 6 camere de Vanzare in Sinaia, zona Semicentrala. Apartament Sinaia, de Vanzare, 6 camere, suprafata totala 240 mp. Cod imobil – X0FD2.
Imobil: Apartament cu 6 camere de Vanzare in Sinaia
Localitate: Sinaia, zona Semicentrala
Specificatii: 6 camere, suprafata totala 240 mp
Pret: 240.000 €1.000 €/mp
»
Apartament de Vanzare in Sinaia, zona Semicentrala (Apartament 6 camere Sinaia). De vanzare apartament 6 camere, decomandat, situat in Sinaia, zona semicentrala, la parter si etajul 1, in vila D+P+E+M!!! Apartament cu suprafata construita de 240 mp, structurat astfel: camera de zi, 3 dormitoare, 2 bucatarii, baie, w.c., hol de acces, hol de tranzit si acces, balcon inchis, casa scarii, terasa acoperita, garaj situat la demisol.

Apartamente Sinaia » Apartamente de Vanzare Sinaia » Apartamente 9 camere Sinaia

Apartament cu 9 camere de Vanzare in Sinaia, zona Semicentrala. Apartament Sinaia, de Vanzare, 9 camere, suprafata totala 549 mp. Cod imobil – X0117B.
Imobil: Apartament cu 9 camere de Vanzare in Sinaia
Localitate: Sinaia, zona Semicentrala
Specificatii: 9 camere, suprafata totala 549 mp
Pret: 420.000 €766 €/mp
»
Apartament de Vanzare in Sinaia, zona Semicentrala (Apartament 9 camere Sinaia). De vanzare, apartament cu 9 camere intr-o zona linistita, cu vedere panoramica spectaculoasa asupra intregii Statiuni Sinaia. Apartamentul este dispus pe 2 niveluri, suprafetele fiind mai mult decat generoase (similare unei vile) iar facilitatile oferite depasesc orice asteptare, chiar si pentru Valea Prahovei.

Apartamente Sinaia » Apartamente de Vanzare Sinaia » Apartamente 3 camere Sinaia

Apartament cu 3 camere de Vanzare in Sinaia, zona Semicentrala. Apartament Sinaia, de Vanzare, 3 camere, suprafata totala 76 mp. Cod imobil – X01B61.
Imobil: Apartament cu 3 camere de Vanzare in Sinaia
Localitate: Sinaia, zona Semicentrala
Specificatii: 3 camere, suprafata totala 76 mp
Pret: 59.900 €788 €/mp
»
Apartament de Vanzare in Sinaia, zona Semicentrala (Apartament 3 camere Sinaia). Apartamentul se afla la etajul 1 intr-un bloc tip vila avand regimul de inaltime D+P+2E+M. Acesta are o suprafata contruita de 76 mp si este compus din: Camera de zi cu bucatarie deschisa, living, dormitor, 2 balcoane, 1 baie cu cada si cabina de dus cu hidromasaj, 1 WC de serviciu, 1 terasa acoperita.

Apartamente Sinaia » Apartamente de Vanzare Sinaia » Apartamente 3 camere Sinaia

Apartament cu 3 camere de Vanzare in Sinaia, zona Platoul Izvor. Apartament Sinaia, de Vanzare, 3 camere, suprafata totala 68 mp. Cod imobil – X01563.
Imobil: Apartament cu 3 camere de Vanzare in Sinaia
Localitate: Sinaia, zona Platoul Izvor
Specificatii: 3 camere, suprafata totala 68 mp
Pret: 59.500 €881 €/mp
»
Apartament de Vanzare in Sinaia, zona Platoul Izvor (Apartament 3 camere Sinaia). Apartament cu 3 camere, semidecomandat, de vanzare, situat in zona semicentrala a localitatii Sinaia, cartierul Platoul Izvor. Apartamentul, cu suprafata utila de 55,79 mp si suprafata construita de 67,54 mp este compartimentat astfel: camera de zi: 15,10 mp; dormitor: 9.

Apartamente Sinaia » Apartamente de Vanzare Sinaia » Apartamente 2 camere Sinaia

Apartament cu 2 camere de Vanzare in Sinaia, zona Malul Spitalului. Apartament Sinaia, de Vanzare, 2 camere, suprafata totala 71 mp. Cod imobil – X01B28.
Imobil: Apartament cu 2 camere de Vanzare in Sinaia
Localitate: Sinaia, zona Malul Spitalului
Specificatii: 2 camere, suprafata totala 71 mp
Pret: 67.000 €944 €/mp
»
Apartament de Vanzare in Sinaia, zona Malul Spitalului (Apartament 2 camere Sinaia). Apartamentul are 2 camere si este situat intr-un imobil nou din Sinaia, imobil cu regim de inaltime P+7E+M, construit in anul 2007-2008., iar apartamentul este situat la etajul 3. Compartimentare: hol, camera de zi cu bucatarie deschisa, dormitor, baie si balcon, in suprafata construita totala de 71,96 mp.

Apartamente Sinaia » Apartamente de Vanzare Sinaia » Apartamente 2 camere Sinaia

Apartament cu 2 camere de Vanzare in Sinaia, zona Furnica. Apartament Sinaia, de Vanzare, 2 camere, suprafata totala 61 mp. Cod imobil – X01AF5.
Imobil: Apartament cu 2 camere de Vanzare in Sinaia
Localitate: Sinaia, zona Furnica
Specificatii: 2 camere, suprafata totala 61 mp
Pret: 75.000 €1.230 €/mp
»
Apartament de Vanzare in Sinaia, zona Furnica (Apartament 2 camere Sinaia). Apartament 2 camere Sinaia, zona Furnica, pretabil pentru investitie in turism (cazare in regim hotelier), situat la mansarda unui imobil construit in anul 2009-2010. Compartimentare: hol de trecere, camera de zi cu bucatarie deschisa, dormitor, baie si balcon, in suprafata construita totala de 61 mp.

Apartamente Sinaia » Apartamente de Inchiriat Sinaia » Apartamente 3 camere Sinaia

Apartament cu 3 camere de Inchiriat in Sinaia, zona Malul Spitalului. Apartament Sinaia, de Inchiriat, 3 camere, suprafata totala 81 mp. Cod imobil – X01BB6.
Imobil: Apartament cu 3 camere de Inchiriat in Sinaia
Localitate: Sinaia, zona Malul Spitalului
Specificatii: 3 camere, suprafata totala 81 mp
Pret: 300 €
»
Apartament de Inchiriat in Sinaia, zona Malul Spitalului (Apartament 3 camere Sinaia). Apartament cu 3 (trei) camere de inchiriat in orasul Sinaia, zona Malul Spitalului. Acesta se afla la etajul III, intr-un imobil cu regim de inaltime P+4E. Suprafata totala a apartamentului este de 81,50 mp. Compartimentare: 2 (doua) dormitoare, living, bucatarie deschisa, 2 (doua) bai si holuri.

Apartamente Sinaia » Apartamente de Vanzare Sinaia » Apartamente 5 camere Sinaia

Apartament cu 5 camere de Vanzare in Sinaia, zona Platoul Izvor. Apartament Sinaia, de Vanzare, 5 camere, suprafata totala 173 mp. Cod imobil – X012F0.
Imobil: Apartament cu 5 camere de Vanzare in Sinaia
Localitate: Sinaia, zona Platoul Izvor
Specificatii: 5 camere, suprafata totala 173 mp
Pret: 90.000 €473 €/mp
»
Apartament de Vanzare in Sinaia, zona Platoul Izvor (Apartament 5 camere Sinaia). De vanzare apartament tip duplex, 5 (cinci) camere, situat in Sinaia, zona semicentrala, structurat pe tipologia P+2E+M, astfel: Parter: Living - 28.95 mp Baie - 2.47 mp Debara - 1.40 mp Hol - 1.91 Etaj 1: Living - 30.85 mp Baie - 3.70 mp Balcon - 3.87 mp Etaj 2: Dormitor - 10.

 

Pagina urmatoare »


Pagina: 1 2 3 4 din 4


Oferte cu Apartamente Sinaia. Pagina 1 din 4 cu anunturi imobiliare pentru apartamente Sinaia. Mervani va ofera cea mai variata oferta imobiliara cu apartamente din Sinaia.

Politica preturilor afisate:

Valoarea proprietatilor publicate pe site-ul www.mervani.ro reprezinta exclusiv expresia si intentia proprietarilor. Preturile afisate nu reflecta neaparat valoarea reala, ele fiind preturi de promovare.

Agentia Imobiliara Mervani nu-si asuma in niciun fel raspunderea privind detaliile aferente proprietatilor prezentate si nici privind posibila neconcordanta intre pretul de promovare exprimat de proprietari si valoarea reala de piata.

Utilizarea preturilor de promovare afisate pe site si folosirea acestora de catre evaluatori sau terte persoane in diverse scopuri (studiu de piata, raport evaluare, etc...) se face pe raspunderea exclusiva a acestora, tinand cont ca valoarea proprietatilor nu reflecta neaparat valoarea reala de piata a imobilelor.

Alerta Pret via NewsLetter