Apartamente Breaza » 6 Anunturi Imobiliare in Breaza

Alerta Pret  

Apartamente Breaza

Cautati Apartamente Breaza? Sau un anumit tip de imobil? Avem oferte cu apartamente in Breaza si preturi pornind de la 350 € & 28500 €.

Apartamente Breaza » Apartamente de Vanzare Breaza » Apartamente 3 camere Breaza » X0F84

Apartament cu 3 camere de Vanzare in Breaza, zona Centrala. Apartament Breaza, de Vanzare, 3 camere, suprafata totala 75 mp. ID imobil - X0F84.
Imobil: Apartament cu 3 camere de Vanzare in Breaza
Localitate: Breaza, zona Centrala
Specificatii: 3 camere, suprafata totala 75 mp
Pret: 63.000 €840 €/mp
»
Apartament de Vanzare in Breaza, zona Centrala (Apartament 3 camere Breaza). De vanzare, apartament decomandat cu 3 camere in Breaza! Acesta beneficiaza de toate utilitatile si separatiile la acestea. Compartimentare: camera 10.04 mp, grup sanitar 4.31 mp, hol 1.48 mp, debara 0.64 mp, camera 14.90 mp, bucatarie 7.37 mp, camara 1.

Apartamente Breaza » Apartamente de Vanzare Breaza » Apartamente 2 camere Breaza » X01BF5

Apartament cu 2 camere de Vanzare in Breaza, zona Ultracentrala. Apartament Breaza, de Vanzare, 2 camere, suprafata totala 63 mp. ID imobil - X01BF5.
Imobil: Apartament cu 2 camere de Vanzare in Breaza
Localitate: Breaza, zona Ultracentrala
Specificatii: 2 camere, suprafata totala 63 mp
Pret: 39.000 €621 €/mp
»
Apartament de Vanzare in Breaza, zona Ultracentrala (Apartament 2 camere Breaza). Apartament doua camere, decomandat, de vanzare, situat la etajul 2 intr-un imobil cu 4 nivele, in zona ultracentrala a Orasului Breaza, avand suprafata utila 54,65 mp. Compartimentare: Living: 17,15 mp Bucatarie: 8,05 mp Dormitor: 11,70 mp Baie: 4,20 mp Hol: 7,00 mp Debara: 1,20 mp Camara: 1,30 mp Balcon: 4,05 mp.

Apartamente Breaza » Apartamente de Vanzare Breaza » Apartamente 2 camere Breaza » X0631

Apartament cu 2 camere de Vanzare in Breaza, zona Liceul Militar. Apartament Breaza, de Vanzare, 2 camere, suprafata totala 52 mp. ID imobil - X0631.
Imobil: Apartament cu 2 camere de Vanzare in Breaza
Localitate: Breaza, zona Liceul Militar
Specificatii: 2 camere, suprafata totala 52 mp
Pret: 32.500 €624 €/mp
»
Apartament de Vanzare in Breaza, zona Liceul Militar (Apartament 2 camere Breaza). Apartament 2 camere, confort I, semidecomandat, situat la parter intr-un imobil cu 4 niveluri. Apartamentul are izolatie la exterior cu polistiren, tamplarie PVC cu geam termopan, si izolatie in pardoseala. Imobilul are o suprafata construita de 52 mp si utila de 45 mp.

Apartamente Breaza » Apartamente de Vanzare Breaza » Apartamente 2 camere Breaza » X0196E

Apartament cu 2 camere de Vanzare in Breaza, zona Liceul Militar. Apartament Breaza, de Vanzare, 2 camere, suprafata totala 49 mp. ID imobil - X0196E.
Imobil: Apartament cu 2 camere de Vanzare in Breaza
Localitate: Breaza, zona Liceul Militar
Specificatii: 2 camere, suprafata totala 49 mp
Pret: 28.500 €584 €/mp
»
Apartament de Vanzare in Breaza, zona Liceul Militar (Apartament 2 camere Breaza). Apartament 2 camere, semidecomandat, confort II, situat in Orasul Breaza, in zona Liceului Militar. Imobilul are suprafata construita de 48,78 mp, iar cea utila de 42.42 mp, si se afla situat la parterul unui imobil cu 4 nivele. Apartamentul beneficiaza de usa metalica la intrare, tamplarie PVC cu geam termopan si compartimentat astfel: living, dormitor, baie, bucatarie, doua holuri, logie.

Apartamente Breaza » Apartamente de Inchiriat Breaza » Apartamente 5 camere Breaza » X018A9

Apartament cu 5 camere de Inchiriat in Breaza, zona Semicentrala. Apartament Breaza, de Inchiriat, 5 camere, suprafata totala 140 mp. ID imobil - X018A9.
Imobil: Apartament cu 5 camere de Inchiriat in Breaza
Localitate: Breaza, zona Semicentrala
Specificatii: 5 camere, suprafata totala 140 mp
Pret: 350 €
»
Apartament de Inchiriat in Breaza, zona Semicentrala (Apartament 5 camere Breaza). Apartament in vila, de inchiriat, situat la etajul unui imobil P+M, in zona semicentrala a Orasului Breaza. DETALII CONSTRUCTIVE:     - Structura de rezistenta a imobilului este realizata din zidarie portanta, cu fundatie, stalpi si planseu din beton armat;     - Acoperisul este realizat din lemn si este acoperit cu tabla tip Lindab;     - Finisajele interioare sunt realizate astfel: Pardoseli din gresie ceramica in living, baie, bucatarie si terasa; Pardoseli din parchet laminat in dormitoare; Scara este confectionata din beton armat, placata cu gresie si este situata in exteriorul casei.

Apartamente Breaza » Apartamente de Vanzare Breaza » Apartamente 3 camere Breaza » X06C8

Apartament cu 3 camere de Vanzare in Breaza, zona Liceul Militar. Apartament Breaza, de Vanzare, 3 camere, suprafata totala 53 mp. ID imobil - X06C8.
Imobil: Apartament cu 3 camere de Vanzare in Breaza
Localitate: Breaza, zona Liceul Militar
Specificatii: 3 camere, suprafata totala 53 mp
Pret: 32.000 €604 €/mp
»
Apartament de Vanzare in Breaza, zona Liceul Militar (Apartament 3 camere Breaza). Apartament 3 camere, confort II, semidecomandat, situat la etajul I, intr-un imobil cu 4 niveluri, in zona Liceului Militar. Apartamentul are o suprafata utila de 48 mp. Finisaje: faianta, gresie, parchet..

 

 


Pagina: 1 din 1


Oferte cu Apartamente Breaza. Anunturi imobiliare cu apartamente Breaza. Mervani va ofera cea mai variata oferta imobiliara cu apartamente in Breaza. Pagina 1.

Politica preturilor afisate:

Valoarea proprietatilor publicate pe site-ul www.mervani.ro reprezinta exclusiv expresia si intentia proprietarilor. Preturile afisate nu reflecta neaparat valoarea reala, ele fiind preturi de promovare.

Agentia Imobiliara Mervani nu-si asuma in niciun fel raspunderea privind detaliile aferente proprietatilor prezentate si nici privind posibila neconcordanta intre pretul de promovare exprimat de proprietari si valoarea reala de piata.

Utilizarea preturilor de promovare afisate pe site si folosirea acestora de catre evaluatori sau terte persoane in diverse scopuri (studiu de piata, raport evaluare, etc.) se face pe raspunderea exclusiva a acestora, tinand cont ca valoarea proprietatilor nu reflecta neaparat valoarea reala de piata a imobilelor.

Alerta Pret via NewsLetter