Lista Imobile » Terenuri Intravilane de Inchiriat (2 imobile)

Alerta Pret Listare Detaliata

Terenuri Intravilane de Inchiriat

In lista de mai jos va prezentam Terenuri Intravilane de Inchiriat (2 imobile). Daca sunteti in cautarea unor Terenuri Intravilane de Inchiriat, sau a altor imobile, va recomandam sa modificati criteriul de selectie. Va asteptam cu detalii sau prospectii dedicate la numarul de telefon 0244.311.200 sau ne puteti scrie pe imobiliare@mervani.ro
Foto
Tip Imobil
Desc.
Info
Teren Intravilan de Inchiriat in Cornu (DN1, Prahova), 1.200 €
Teren Intravilan
de Inchiriat
Cornu
DN1
6.500,00 mp
 
38,00 ml
 
1.200 €
„INCHIRIAT”
0,18 €/mp
 
Teren Intravilan de Inchiriat in Banesti (Urleta, Prahova), 5.722 €
Teren Intravilan
de Inchiriat
Banesti
Urleta
11.445,00 mp
 
67,37 ml
 
5.722 €
 
0,50 €/mp
 Pagina: 1 din 1


POLITICA PRETURILOR AFISATE

Valoarea proprietatilor publicate pe site-ul www.mervani.ro reprezinta exclusiv expresia si intentia proprietarilor. Preturile afisate nu reflecta neaparat valoarea reala, ele fiind preturi de promovare.

Agentia Imobiliara Mervani nu-si asuma in niciun fel raspunderea privind detaliile aferente proprietatilor prezentate si nici privind posibila neconcordanta intre pretul de promovare exprimat de proprietari si valoarea reala de piata.

Utilizarea preturilor de promovare afisate pe site si folosirea acestora de catre evaluatori sau terte persoane in diverse scopuri (studiu de piata, raport evaluare, etc...) se face pe raspunderea exclusiva a acestora, tinand cont ca valoarea proprietatilor nu reflecta neaparat valoarea reala de piata a imobilelor.

Alerta Pret via NewsLetter