Lista Imobile » Spatii Turistice de Inchiriat (3 imobile)

Alerta Pret Listare Detaliata

Spatii Turistice de Inchiriat

In lista de mai jos va prezentam Spatii Turistice de Inchiriat (3 imobile). Daca sunteti in cautarea unor Spatii Turistice de Inchiriat, sau a altor imobile, va recomandam sa modificati criteriul de selectie. Va asteptam cu detalii sau prospectii dedicate la numarul de telefon 0244.311.200 sau ne puteti scrie pe imobiliare@mervani.ro
Foto
Tip Imobil
Info
Spatiu Turistic de Inchiriat in Campina (Campinita, Prahova), 1.800 €
Spatiu Turistic
de Inchiriat
Campina
Campinita
6 incaperi
 
280,00 mp
 
1.800 €
 
6 €/mp
 
Spatiu Turistic de Inchiriat in Provita (Provita de Sus, Prahova), 2.600 €
Spatiu Turistic
de Inchiriat
Provita
Provita de Sus
15 incaperi
 
465,28 mp
 
2.600 €
 
6 €/mp
 
Spatiu Turistic de Inchiriat in Azuga (Partia de Ski, Prahova), 2.700 €
Spatiu Turistic
de Inchiriat
Azuga
Partia de Ski
15 incaperi
 
716,00 mp
 
2.700 €
 
3 €/mp
 Pagina: 1 din 1


POLITICA PRETURILOR AFISATE

Valoarea proprietatilor publicate pe site-ul www.mervani.ro reprezinta exclusiv expresia si intentia proprietarilor. Preturile afisate nu reflecta neaparat valoarea reala, ele fiind preturi de promovare.

Agentia Imobiliara Mervani nu-si asuma in niciun fel raspunderea privind detaliile aferente proprietatilor prezentate si nici privind posibila neconcordanta intre pretul de promovare exprimat de proprietari si valoarea reala de piata.

Utilizarea preturilor de promovare afisate pe site si folosirea acestora de catre evaluatori sau terte persoane in diverse scopuri (studiu de piata, raport evaluare, etc...) se face pe raspunderea exclusiva a acestora, tinand cont ca valoarea proprietatilor nu reflecta neaparat valoarea reala de piata a imobilelor.

Alerta Pret via NewsLetter