Stiri si Alerte Imobiliare

VREI SA FII INFORMAT?

Client: Om corect informat

Vrei sa stii care sunt cele mai recente imobile puse la vanzare sau spre inchiriere? Vrei sa stii unde au fost efectuate cele mai mari modificari de pret? ... Iti punem la dispozitie sistemul Mervani.ro

Daca optati pentru sistemul nostru de alerte, veti primi in fiecare seara un buletin informativ ce va contine atat ofertele adaugate in cursul zilei respective, cat si modificarile de pret (cresteri/scaderi) care au avut loc in acea zi.

eMail:

Optional, puteti filtra ofertele primite:Detalii suplimentare (optional):

Doresc sa primesc noutati:Feed-uri RSS

Vrei sa urmaresti un anumit tip de imobil? … Vanzare sau Inchiriere? … Cauti intr-un anumit oras?

Primul lucru pe care trebuie sa-l faci este sa personalizezi criteriul de selectie, motiv pentru care, te rugam sa specifici ce anume te intereseaza, apoi sa accesezi legatura generata si sa o adaugi ca Semn de Carte / Bookmark .

Ati selectat

Politica preturilor afisate:

Valoarea proprietatilor publicate pe site-ul www.mervani.ro reprezinta exclusiv expresia si intentia proprietarilor. Preturile afisate nu reflecta neaparat valoarea reala, ele fiind preturi de promovare.

Agentia Imobiliara Mervani nu-si asuma in niciun fel raspunderea privind detaliile aferente proprietatilor prezentate si nici privind posibila neconcordanta intre pretul de promovare exprimat de proprietari si valoarea reala de piata.

Utilizarea preturilor de promovare afisate pe site si folosirea acestora de catre evaluatori sau terte persoane in diverse scopuri (studiu de piata, raport evaluare, etc.) se face pe raspunderea exclusiva a acestora, tinand cont ca valoarea proprietatilor nu reflecta neaparat valoarea reala de piata a imobilelor.

Alerta Pret via NewsLetter 1 actualizari recente