Politica de Confidentialitate conform Regulament UE 679/2016

Pentru noi este importanta protectia datelor cu caracter personal, motiv pentru care, dorim sa va prezentam modul in care gestionam colaborarea cu vizitatorii acestui site, respectand astfel drepturile dumneavoastra garantate de Regulamentul UE 679/2016 (Regulamentul General pentru Protectia Datelor).

Cookies

Utilizam cookie-uri doar pentru functionalitatea chat-ului si numai acolo unde este instalat.

Date personale

Singurele informatii colectate in cadrul formularelor din acest site, parte din grupul Mervani, pot fi:

  • Numele. Data fiind natura domeniului in care ne desfasuram activitatea, consideram ca este rezonabila oferirea unui nume;
  • Telefon. Folosit strict pentru prezentarea ofertelor, pentru stabilirea vizionarilor si actualizarea imobilelor;
  • E-Mail. In baza unui consimtamant oferit in mod explicit, via e-mail, agentii nostri pastreaza in permanenta legatura cu clientii cumparatori si vanzatori pentru a putea corela cererea cu oferta;
  • Date tehnice: Clientii pot propune si solicita oferte specificand particularitatile imobilului oferit sau dorit.

Mentionam ca aceste date sunt introduse in mod voluntar de catre dumneavoastra fara a fi obligat intr-un fel.

Utilizarea datelor personale

Datele oferite vor fi folosite numai pentru scopul in care au fost colectate, vor fi stocate numai atat cat este necesar, iar accesul la datele personale va fi strict limitat personalului Mervani si dupa caz institutiilor colaboratoare (notariat, primarie, etc.) cu respectarea masurilor prevazute de Regulamentul UE 679/2016.

Divulgarea datelor personale

Datele personale colectate prin intermediul acestui site vor fi gestionate obligatoriu prin respectarea masurilor luate odata cu implementarea Regulamentului UE 679/2016, nefiind divulgate altor persoane decat cele mentionate mai sus.

Securitatea datelor

Gestionarea datelor cu caracter personal prin intermediul acestui site se va face utilizand urmatoarele metode de securitate:

  • Comunicarea se face folosind calculatoare cu sistem de operare licentiat, intr-un cadru protejat/securizat cu solutii antivirus de ultima generatie. Punem accent pe faptul ca s-au depus eforturile necesare pentru a investi si folosi numai aplicatii legale, pentru a nu crea brese de securitate;
  • Serverele pe care sunt gazduite site-urile si casutele de mail sunt securizate, iar operatorul (Romarg SRL) care ne ofera aceste servicii este o companie ce se ocupa strict de gazduire, aceasta fiind de foarte mult timp pe piata si avand experienta in telecomunicatii;
  • Identificarea si cautarea permanenta a unor solutii noi de securitate prin actualizari permanente ale sistemelor actuale si achizitia unor solutii software noi care pot garanta securitatea datelor personale.

Accesul, Modificarea sau Stergerea datelor personale

Va puteti accesa, modifica sau sterge oricand datele personale introduse prin intermendiul acestui site, avand acest drept garantat de Regulamentul UE 679/2016 (Regulamentul General pentru Protectia Datelor), iar orice litigiu aparut in legatura cu aceasta va fi gestionat prin intermendiul DPO, SC Biro Data Protect SRL ( birodataprotect@yahoo.com , 0734.70.80.70 ), domnul Biro Ion, conform contract nr.57 din data 22.05.2018 .

Pagina actualizata la data de 15.08.2019

Consultatie gratuita

Programeaza o consultatie gratuita cu specialistul nostru.

Programeaza-te acum
Doriti detalii?

Aveti intrebari sau doriti mai multe informatii? Sunati acum!

+40.733.255.882

Alerta Pret via NewsLetter

obtineti cele mai recente anunturi imobiliare