Evaluarea gradului de satisfactie a clientilor

AGENTIA MERVANI INVEST la ceas aniversar,
dupa 15 ANI de activitate in domeniu imobiliar


Cu exact 15 ani in urma, in Sinaia, se punea piatra de temelie a ceea ce avea sa devina, nu peste mult timp, liderul local si zonal al pietei imobiliare. Aceasta este Agentia imobiliara MERVANI Invest, infiintata in ziua de 31 martie 2003. Vocatia de lider in zona Vaii Prahovei a fost demonstrata in decursul anilor, cand Agentia MERVANI a ocupat locul 1 (multi ani consecutiv) in topul companiilor imobiliare, conform Topului National al Firmelor Private si reconfirmata in Top Afaceri Romania.

MERVANI asigura servicii complete de brokeraj imobiliar. "De cand ne-am infiintat acum 15 ani, am acordat prioritate deosebita intelegerii necesitatilor clientilor si am abordat cele mai bune metode de a ne intalni cu nevoile lor. Ne-am adresat clientilor care cred in principiul specializarii si care isi doresc o colaborare eficienta cu un partener de incredere in tranzactionarea imobiliara (vanzare, cumparare sau inchiriere). Multitudinea serviciilor noastre indeplinesc cerintele tuturor clientilor si iau in calcul nevoile acestora, garantand astfel succesul oricarei tranzactii imobiliare realizate prin intermediul agentiei Mervani.

Succesul de care se bucura Agentia MERVANI Invest are la baza principiile dupa care se ghideaza, si anume: calitate, planificare strategica si responsabilitate, angajament fata de clienti, inovatie dar mai ales know-how-ul pietei imobiliare din Valea Prahovei. Acest lucru a fost recunoscut in decursul anilor prin calitatea RAPOARTELOR DE PIATA (unice in zona !!!), realizate anual intr-un mod profesionist si prezentate GRATUIT tuturor factorilor interesati (clienti, banci, evaluatori, media, ...).

Calitatea nu este simplu de atins. Presupune multa munca si destule cheltuieli. De aici provin comisioanele unui agent imobiliar care se respecta si este nevoit sa le practice. Orice lucru bun costa, iar noi ar trebui sa stim ca nu avem atatia bani sa cumparam ieftin. Calitatea serviciilor o asiguram in primul rand prin competenta echipei cu care lucram. Agentiile imobiliare trebuie sa aiba un anumit statut, o anumita dotare, sa poata oferi servicii de calitate clientilor.

Investitia permanenta in infrastructura necesara (sedii, autoturisme, mobilier, echipamente de ultima generatie - hardware si software, aparatura foto-video si de printare) dar mai ales investitia in imagine (marketing profesional in mediu on-line, presa scrisa si audio-vizuala, publicitate indoor-outdoor prin flyere si bannere, participare permanenta la targuri nationale de profil, etc.) sunt elemente esentiale in asigurarea succesului nostru."

Mihai Mircea TOTPAL,
general manager / asociat
S.C. Mervani Invest S.R.L.


Vrem sa va pastram alaturi de noi in continuare si stim ca pentru asta trebuie sa ne perfectionam in fiecare zi!

Cu ocazia aniversarii celor 15 ani de activitate si pentru ca NE PASA DE CLIENTII NOSTRI, venim in intampinarea dorintelor dumneavoastra cu acest formular de "EVALUARE A GRADULUI DE SATISFACTIE A CLIENTILOR". Dorim sa aflam parerea dumneavoastra despre noi si despre serviciile prestate, pentru a imbunatati permanent relatia cu actualii si viitorii nostri clienti. Va rugam sa ne acordati cateva minute pentru a raspunde intrebarilor de mai jos!

<<< C H E S T I O N A R >>>
"Evaluarea gradului de satisfactie a clientilor"

Stimate client,

Prin intermediul acestui chestionar, Agentia Imobiliara MERVANI Invest isi propune deschiderea unui dialog direct si constructiv in vederea imbunatatirii continue a serviciilor oferindu-va posilitatea de a evalua permanent calitatea serviciilor prestate de compania noastra. In acest mod MERVANI INVEST intelege sa acorde maxima atentie necesitatilor actuale si viitoare ale clientilor sai, venind in intampinarea cerintelor lor pentru cresterea performantelor sale si pentru asigurarea unui nivel ridicat de satisfactie a clientilor. Perceptia dumneavoastra in ceea ce priveste prestatia echipei noastre ne va fi de ajutor, asigurandu-va totodata ca informatiile oferite in acest chestionar sunt confidentiale si vor fi utilizate doar pentru atingerea scopului initial propus. Va multumim pentru sprijinul acordat!

Va rugam sa completati chestionarul urmator bifand in casuta corespunzatoare unui calificativ pe care il considerati cel mai oportun si puteti completa rubricile acolo unde credeti ca este necesar.

Nume / Prenume:
* optional
Localitate:
* optional
Telefon:
* optional
E-mail:
* optional


INTREBARI GENERALE


De unde ati auzit de MERVANI Invest?De ce ati ales sa colaborati cu MERVANI Invest?
De cat timp colaborati cu MERVANI Invest?Ati finalizat pana in prezent o tranzactie prin intermediul Agentiei MERVANI Invest?
Acord:
POLITICA PRETURILOR AFISATE

Valoarea proprietatilor publicate pe site-ul www.mervani.ro reprezinta exclusiv expresia si intentia proprietarilor. Preturile afisate nu reflecta neaparat valoarea reala, ele fiind preturi de promovare.

Agentia Imobiliara Mervani nu-si asuma in niciun fel raspunderea privind detaliile aferente proprietatilor prezentate si nici privind posibila neconcordanta intre pretul de promovare exprimat de proprietari si valoarea reala de piata.

Utilizarea preturilor de promovare afisate pe site si folosirea acestora de catre evaluatori sau terte persoane in diverse scopuri (studiu de piata, raport evaluare, etc...) se face pe raspunderea exclusiva a acestora, tinand cont ca valoarea proprietatilor nu reflecta neaparat valoarea reala de piata a imobilelor.

Alerta Pret via NewsLetter