Imobiliare Sinaia » Case Sinaia

Casa de Vanzare in Sinaia , zona Platoul Izvor

Cod: X11E7A
79.000 € » 1.220 €/mp
pret exclusiv constructie
Casa cu 2 camere de vanzare in Sinaia (zona Platoul Izvor). Imagine pentru oferta X11E7A (Fotografia 2).Casa cu 2 camere de vanzare in Sinaia (zona Platoul Izvor). Imagine pentru oferta X11E7A (Fotografia 3).Casa cu 2 camere de vanzare in Sinaia (zona Platoul Izvor). Imagine pentru oferta X11E7A (Fotografia 4).Casa cu 2 camere de vanzare in Sinaia (zona Platoul Izvor). Imagine pentru oferta X11E7A (Fotografia 5).Casa cu 2 camere de vanzare in Sinaia (zona Platoul Izvor). Imagine pentru oferta X11E7A (Fotografia 6).Casa cu 2 camere de vanzare in Sinaia (zona Platoul Izvor). Imagine pentru oferta X11E7A (Fotografia 7).Casa cu 2 camere de vanzare in Sinaia (zona Platoul Izvor). Imagine pentru oferta X11E7A (Fotografia 8).Casa cu 2 camere de vanzare in Sinaia (zona Platoul Izvor). Imagine pentru oferta X11E7A (Fotografia 9).Casa cu 2 camere de vanzare in Sinaia (zona Platoul Izvor). Imagine pentru oferta X11E7A (Fotografia 10).Casa cu 2 camere de vanzare in Sinaia (zona Platoul Izvor). Imagine pentru oferta X11E7A (Fotografia 11).Casa cu 2 camere de vanzare in Sinaia (zona Platoul Izvor). Imagine pentru oferta X11E7A (Fotografia 12).
Tip:Casa
Regim:P+M
An:2000 - 2010
 
Camere:2
Nr. bai:1
 
Finisaje:Normale
 
S.U.:n/a
S.T.:50 mp = 61.000 €
valoare exclusiv constructie
Teren:150 mp = 18.000 €
valoare exclusiv teren
Utilitati: Apa, Canalizare, Gaze, Curent Electric

Casa de Vanzare in Sinaia, zona Platoul Izvor (Casa 2 camere Sinaia).

Agentia MERVANI va propune spre vanzare IMOBIL TIP CABANA (tip A), cu regim de inaltime P+M, Sinaia, Platou Izvor.

Constructia este din lemn, incalzirea se realizeaza cu centrala termica proprie iar utilitatile sunt contorizate independent.

Compartimentare:

  • Parter: zona de living, chicineta, baie si terasa, in suprafata de 30mp;
  • Mansarda: dormitor cu 2 paturi si balcon, in suprafata de 21mp.

Cabana are in proprietate teren in suprafata de aprox.150mp.

In curtea de  653 mp sunt 3 cabanute, fiecare cabanuta are loc de parcare si gratar.

Imobilul are certificat de performanta energetica in lucru.

Va place aceasta proprietate? Doriti mai multe detalii?

Livia Mihaela Popa

Livia Mihaela Popa
0727.900.664
0733.255.882
Nume:


Telefon:


E-Mail:


Mesaj:


Alte proprietati in Sinaia
Casa de Vanzare in Sinaia (Semicentrala, Prahova)
Imobil:Casa de Vanzare
Oras:Sinaia, zona Semicentrala
Pret:55.000 €

Casa are un regim de inaltime parter si dispune de un teren in suprafata de 300 mp. Aceasta are o suprafata de 80 mp si este compusa din 3 camere, baie si hol. Casa este construita din lemn si este racordata la toate utilitatile. Se vinde in Sinaia, intr-o zona linistita, usor accesibila....


Casa de Vanzare in Sinaia (Furnica, Prahova)
Imobil:Casa de Vanzare
Oras:Sinaia, zona Furnica
Pret:425.000 €

Casa/Vila interbelica cu 10 camere si arhitectura neoromaneasca de vanzare in Sinaia, zona Furnica, compusa din teren cu suprafata 819 mp si doua corpuri de casa cu structura pe nivele astfel: C1: D+P+E, cu suprafata construita de 224.65 mp si utila de 164.60 mp. C2: P+E cu suprafata construita de 122.21 mp si utila de 99.22 mp. Corpul ...


Casa de Vanzare in Sinaia (Cartierul Sfantul ILIE, Prahova)
Imobil:Casa de Vanzare
Oras:Sinaia, zona Cartierul Sfantul ILIE
Pret:75.000 €

Casa de vanzare in Sinaia, zona Sfantul Ilie. Casa a fost edificata aprox. in anul 1955 si are regim de inaltime S+P+E in suprafata utila de 90 mp. Compartimentare: subsol: garaj si beci; parter: 2 dormitoare, baie, hol, spatiu pentru bucatarie (necesita investitie interioara si amenajare); etaj: 2 dormitoare, living, baie, bucatar...


Casa de Vanzare in Sinaia (Calea Moroieni, Prahova)
Imobil:Casa de Vanzare
Oras:Sinaia, zona Calea Moroieni
Pret:40.000 €

Agentia Mervani va propune spre vanzare CASA batraneasca in Sinaia zona Calea Moroieni. A fost construita in anul 1976, casa veche compusa din camera, bucatarie, vestibul si hol.. Suprafata casei este de 44 mp si detine un teren in suprafata de 117,5 mp indiviz din 235 mp. Necesita renovare masiva sau demolare....


Indecis?Iata cateva Recomandari!

Daca sunteti in cautarea unor Case de Vanzare in Sinaia, va invitam sa incercati lista cu urmatoarele recomandari imobiliare:

Lista cu

Recomandari

:
» Imobiliare Sinaia (Vanzari si Inchirieri)

De asemenea, dorim sa va aducem la cunostinta ca aveti posibilitatea de a achizitiona garsoniere si apartamente noi. Pentru detalii, va rugam sa accesati lista de mai jos:

Politica preturilor afisate:

Valoarea proprietatilor publicate pe site-ul www.mervani.ro reprezinta exclusiv expresia si intentia proprietarilor. Preturile afisate nu reflecta neaparat valoarea reala, ele fiind preturi de promovare.

Agentia Imobiliara Mervani nu-si asuma in niciun fel raspunderea privind detaliile aferente proprietatilor prezentate si nici privind posibila neconcordanta intre pretul de promovare exprimat de proprietari si valoarea reala de piata.

Utilizarea preturilor de promovare afisate pe site si folosirea acestora de catre evaluatori sau terte persoane in diverse scopuri (studiu de piata, raport evaluare, etc.) se face pe raspunderea exclusiva a acestora, tinand cont ca valoarea proprietatilor nu reflecta neaparat valoarea reala de piata a imobilelor.

Alerta Pret via NewsLetter Oferte recente