Imobiliare Sinaia » Apartamente Sinaia

Apartament de Inchiriat in Sinaia

Cod: X01E78
400 €/luna
Apartament apartament cu 3 camere de inchiriat in Sinaia. Imagine pentru oferta X01E78 (Fotografia 2).Apartament apartament cu 3 camere de inchiriat in Sinaia. Imagine pentru oferta X01E78 (Fotografia 3).Apartament apartament cu 3 camere de inchiriat in Sinaia. Imagine pentru oferta X01E78 (Fotografia 4).Apartament apartament cu 3 camere de inchiriat in Sinaia. Imagine pentru oferta X01E78 (Fotografia 5).Apartament apartament cu 3 camere de inchiriat in Sinaia. Imagine pentru oferta X01E78 (Fotografia 6).Apartament apartament cu 3 camere de inchiriat in Sinaia. Imagine pentru oferta X01E78 (Fotografia 7).Apartament apartament cu 3 camere de inchiriat in Sinaia. Imagine pentru oferta X01E78 (Fotografia 8).Apartament apartament cu 3 camere de inchiriat in Sinaia. Imagine pentru oferta X01E78 (Fotografia 9).
Camere:3
Nr. bai:1
 
Tip:Apartament
Finisaje:Superioare
 
Etaj:7
Regim:
An:
 
S.U.:n/a
S.T.:n/a
Utilitati: Apa, Gaze, Curent Electric

Apartament de Inchiriat in Sinaia (Apartament 3 camere Sinaia).

Agentia MERVANI va propune spre inchiriere apartament cu 3 camere in Sinaia.

Compartimentare:

  • camera de zi, bucatarie, 2 dormitoare, 2 balcoane, baie.

Avantajele imobilului sunt reprezentate de mobilierul modern si de calitate, zona foarte buna, aproape de magazine si mijloace de transport in comun, precum si privelistea unica.

Se inchiriaza pe termen lung, minim un an.

- daca se plateste 1 an in avans, chiria este de 350 euro/luna.

- daca se platesc 3 luni in avans, chiria este de 375 euro/ luna.

In afara acestor conditii, chiria va reprezenta o luna, respectiv 400 euro, plus o garantie.

Imobilul are certificat de performanta energetica in lucru.

Va place aceasta proprietate? Doriti mai multe detalii?

Livia Mihaela Popa

Livia Mihaela Popa
0727.900.664
0733.255.882
Nume:


Telefon:


E-Mail:


Mesaj:


Alte proprietati in Sinaia
Apartament de Inchiriat in Sinaia (Calea Moroieni, Prahova)
Imobil:Apartament de Inchiriat
Oras:Sinaia, zona Calea Moroieni
Pret:350 €

Apartament cu 2 camere de inchiriat in Sinaia zona Moroieni. Apartamentul are suprafata totala construita de 70 mp si se afla la parterul unui imobil construit in anul 2007-2008. Compartimentare: hol de intrare, camera de zi cu bucatarie deschisa, dormitor, baie si balcon. Toate utilitatile sunt contorizate individual, incalzirea reali...


Indecis?Iata cateva Recomandari!

Daca sunteti in cautarea unor Apartamente de Inchiriat in Sinaia, va invitam sa incercati lista cu urmatoarele recomandari imobiliare:

Lista cu

Recomandari

:
» Imobiliare Sinaia (Vanzari si Inchirieri)

De asemenea, dorim sa va aducem la cunostinta ca aveti posibilitatea de a achizitiona garsoniere si apartamente noi. Pentru detalii, va rugam sa accesati lista de mai jos:

Politica preturilor afisate:

Valoarea proprietatilor publicate pe site-ul www.mervani.ro reprezinta exclusiv expresia si intentia proprietarilor. Preturile afisate nu reflecta neaparat valoarea reala, ele fiind preturi de promovare.

Agentia Imobiliara Mervani nu-si asuma in niciun fel raspunderea privind detaliile aferente proprietatilor prezentate si nici privind posibila neconcordanta intre pretul de promovare exprimat de proprietari si valoarea reala de piata.

Utilizarea preturilor de promovare afisate pe site si folosirea acestora de catre evaluatori sau terte persoane in diverse scopuri (studiu de piata, raport evaluare, etc.) se face pe raspunderea exclusiva a acestora, tinand cont ca valoarea proprietatilor nu reflecta neaparat valoarea reala de piata a imobilelor.

Alerta Pret via NewsLetter Oferte recente