Imobiliare Azuga » Garsoniere Azuga

Garsoniera de Vanzare in Azuga , zona Centrala

Cod: X01E6A
46.000 € » 920 €/mp
Garsoniera cu 2 camere de vanzare in Azuga (zona Centrala). Imagine pentru oferta X01E6A (Fotografia 2).Garsoniera cu 2 camere de vanzare in Azuga (zona Centrala). Imagine pentru oferta X01E6A (Fotografia 3).Garsoniera cu 2 camere de vanzare in Azuga (zona Centrala). Imagine pentru oferta X01E6A (Fotografia 4).Garsoniera cu 2 camere de vanzare in Azuga (zona Centrala). Imagine pentru oferta X01E6A (Fotografia 5).Garsoniera cu 2 camere de vanzare in Azuga (zona Centrala). Imagine pentru oferta X01E6A (Fotografia 6).Garsoniera cu 2 camere de vanzare in Azuga (zona Centrala). Imagine pentru oferta X01E6A (Fotografia 7).Garsoniera cu 2 camere de vanzare in Azuga (zona Centrala). Imagine pentru oferta X01E6A (Fotografia 8).
Camere:2
Nr. bai:1
 
Tip:Garsoniera
Finisaje:Normale
 
Etaj:1
Regim:P+4E
An:1980 - 2000
 
S.U.:n/a
S.T.:50,00 mp
Utilitati: Apa, Canalizare, Gaze, Curent Electric

Garsoniera de Vanzare in Azuga, zona Centrala (Garsoniera cu o camera Azuga).

Agentia Mervani va propune spre vanzare o garsoniera dubla in Azuga, in apropierea partiei de schi.

Garsoniera este situata in imediata apropiere a partiei de schi Sorica si Cazacu, la etajul I, intr-un imobil cu regim de inaltime P+4E, avand o suprafata construita totala de 50 mp.

Toate utilitatile sunt contorizate independent, incalzirea se realizeaza cu centrala termica proprie.

Garsoneira este compartimentata astfel: hol, camera, camera de zi, bucatarie si baie.

Se vinde complet mobilata si utilata, exact ca in fotografii si este disponibila la semnarea contractului de vanzare.

Mobilierul si electrocasnicele sunt de cea mai buna calitate.

Imobilul are certificat de performanta energetica in lucru.

Va place aceasta proprietate? Doriti mai multe detalii?

Livia Mihaela Popa

Livia Mihaela Popa
0727.900.664
0733.255.882
Nume:


Telefon:


E-Mail:


Mesaj:


Alte proprietati in Azuga
Indecis?Iata cateva Recomandari!

Daca sunteti in cautarea unor Garsoniere de Vanzare in Azuga, va invitam sa incercati lista cu urmatoarele recomandari imobiliare:

Lista cu

Recomandari

:
» Imobiliare Azuga (Vanzari si Inchirieri)

De asemenea, dorim sa va aducem la cunostinta ca aveti posibilitatea de a achizitiona garsoniere si apartamente noi. Pentru detalii, va rugam sa accesati lista de mai jos:

Politica preturilor afisate:

Valoarea proprietatilor publicate pe site-ul www.mervani.ro reprezinta exclusiv expresia si intentia proprietarilor. Preturile afisate nu reflecta neaparat valoarea reala, ele fiind preturi de promovare.

Agentia Imobiliara Mervani nu-si asuma in niciun fel raspunderea privind detaliile aferente proprietatilor prezentate si nici privind posibila neconcordanta intre pretul de promovare exprimat de proprietari si valoarea reala de piata.

Utilizarea preturilor de promovare afisate pe site si folosirea acestora de catre evaluatori sau terte persoane in diverse scopuri (studiu de piata, raport evaluare, etc.) se face pe raspunderea exclusiva a acestora, tinand cont ca valoarea proprietatilor nu reflecta neaparat valoarea reala de piata a imobilelor.

Alerta Pret via NewsLetter Oferte recente