Imobiliare Busteni » Vile Busteni
EXCLUSIVITATECOMISION 0%

Vila de Vanzare in Busteni , zona Golful Regal

Cod: X21E66
280.000 € » 989 €/mp
pret exclusiv constructie
EXCLUSIVITATE - ApartHotel cu 4 apartamente de vanzare in Busteni (zona Golful Regal). Imagine pentru oferta X21E66 (Fotografia 1).EXCLUSIVITATE - ApartHotel cu 4 apartamente de vanzare in Busteni (zona Golful Regal). Imagine pentru oferta X21E66 (Fotografia 2).EXCLUSIVITATE - ApartHotel cu 4 apartamente de vanzare in Busteni (zona Golful Regal). Imagine pentru oferta X21E66 (Fotografia 3).EXCLUSIVITATE - ApartHotel cu 4 apartamente de vanzare in Busteni (zona Golful Regal). Imagine pentru oferta X21E66 (Fotografia 4).EXCLUSIVITATE - ApartHotel cu 4 apartamente de vanzare in Busteni (zona Golful Regal). Imagine pentru oferta X21E66 (Fotografia 5).EXCLUSIVITATE - ApartHotel cu 4 apartamente de vanzare in Busteni (zona Golful Regal). Imagine pentru oferta X21E66 (Fotografia 6).EXCLUSIVITATE - ApartHotel cu 4 apartamente de vanzare in Busteni (zona Golful Regal). Imagine pentru oferta X21E66 (Fotografia 7).EXCLUSIVITATE - ApartHotel cu 4 apartamente de vanzare in Busteni (zona Golful Regal). Imagine pentru oferta X21E66 (Fotografia 8).
Tip:Vila
Regim:P+E
An:2010 - 2020
 
Camere:6
Nr. bai:4
 
Finisaje:Superioare
 
S.U.:n/a
S.T.:259 mp = 256.500 €
valoare exclusiv constructie
Teren:235 mp = 23.500 €
valoare exclusiv teren
Utilitati: Apa, Fosa, Gaze, Curent Electric, Telefon, Internet fibra optica / CaTV

Vila de Vanzare in Busteni, zona Golful Regal (Vila 6 camere Busteni).

Agentia MERVANI va propune spre vanzare in EXCLUSIVITATE o vila in Busteni in circuit turistic - ideal aparthotel.

Imobilul este situat in Busteni, in zona Golfului Regal - Piatra Arsa, pe un platou insorit ce va ofera cea mai spectaculoasa priveliste asupra Masivului Bucegi, cu acces facil la DN1.

Proiectarea cladirii a fost facuta dupa toate standardele in vigoare, structura rezistenta fiind din cadre de beton armat, iar zidaria din caramida.

Imobilul are o suprafata construita totala de 259,35 mp, fiind compus din 2 apartamente si 2 garsoniere, avand un regim de inaltime P+E si este situat pe un teren de 235 mp.

Apartamentele beneficiaza de finisaje si dotari moderne: pardoseli din gresie si parchet, faianta, tamplarie PVC cu geam termopan, usi metalice, usi interioare, obiecte sanitare.

Fiecare apartament si garsoniera sunt bransate si contorizate separat pentru toate utilitatile (energie electrica, gaze, apa).

Imobilul se vinde complet mobilat si utilat!

Imobilul are certificat de performanta energetica in lucru.

Va place aceasta proprietate? Doriti mai multe detalii?

Livia Mihaela Popa

Livia Mihaela Popa
0727.900.664
0733.255.882
Nume:


Telefon:


E-Mail:


Mesaj:


Alte proprietati in Busteni
Vila de Vanzare in Busteni (Deosebita, Prahova)
Imobil:Vila de Vanzare
Oras:Busteni, zona Deosebita
Pret:480.000 €

Pensiune cu regim de inaltime D+P+E+M de vanzare in Busteni, avand suprafata construita de 472 mp si fiind edificata pe un teren in suprafata de 450 mp. Structura pensiune: Demisol: sala de mese, bucatarie, baie, hol, casa scarii si o terasa exterioara in suprafata de aproximativ 30 mp avand barbeque; Parter: Receptie, 4 camere cu ba...


Vila de Vanzare in Busteni (Prahova)
Imobil:Vila de Vanzare
Oras:Busteni
Pret:150.000 €

Vila este in Busteni, are regim de inaltime S+P+2E+Turn si beneficiaza de teren in suprafata de 377 mp. Structura acesteia este urmatoarea: Subsol: boxa (30 mp). Parter: 2 dormitoare + bucatarie + baie + hol de acces (86.16 mp). Etaj 1: 2 dormitoare + bucatarie + baie + hol de acces + antreu + terasa (91.98 mp). Etaj 2: 2 dormitoare ...


Vila de Vanzare in Busteni (Zamora, Prahova)
Imobil:Vila de Vanzare
Oras:Busteni, zona Zamora
Pret:175.000 €

Vila a fost edificata in anul 2008 si are un regim de inaltime D+P+M, fiind dispusa pe un teren in suprafata de 252 mp. Vila este de vanzare si are urmatoarea structura: Demisol: spatiu tehnic si pentru depozitare (10 mp); Parter: Living + dining, 1 dormitor, bucatarie, baie si o terasa deschisa; Mansarda: 3 dormitoare, 2 bai, 2 balco...


Vila de Vanzare in Busteni (Poiana Tapului, Prahova)
Imobil:Vila de Vanzare
Oras:Busteni, zona Poiana Tapului
Pret:105.000 €

Vila P+E la gri cu suprafata construita de 160 mp, de vanzare in cartierul Poiana Tapului din Busteni. Vila este compartimentata astfel: Parter: living, vestibul, bucatarie, camara, wc de serviciu, debara si casa scarii; Etaj: 3 dormitoare cu bai si balcoane proprii, hol, casa scarii, debara si logie; Pod: spatiu necompartimentat (s...


Vila de Vanzare in Busteni (Prahova)
Imobil:Vila de Vanzare
Oras:Busteni
Pret:260.000 €

Vila este in Busteni si are regim de inaltime D+P+E fiind construita in 2006 pe un teren in suprafata de 612 mp. Aceasta are o suprafata totala de 258 mp, avand urmatoarea structura: Demisol: Garsoniera cu intrare separata incluzand: camera, baie, bucatarie, hol si un spatiu de depozitare. Parter: Living + Dining, bucatarie open space,...


Vila de Vanzare in Busteni (Poiana Tapului, Prahova)
Imobil:Vila de Vanzare
Oras:Busteni, zona Poiana Tapului
Pret:390.000 €

Vila este in Busteni, cartier Poiana Tapului, are regim de inaltime S+P+E, suprafata totala este de 400 mp si a fost edificata pe un teren in suprafata de 656 mp. Vila este de vanzare, fiind structurata dupa cum urmeaza: Subsol: Bucatarie, spatii tehnice si pentru depozitare; Parter: Living cu bucatarie open-space, cu semineu functio...


Vila de Vanzare in Busteni (Semicentrala, Prahova)
Imobil:Vila de Vanzare
Oras:Busteni, zona Semicentrala
Pret:200.000 €

Casa are un regim de inaltime D+P+M, o suprafata de 395 mp construiti si este pozitionata pe un teren in suprafata de 339 mp. Se afla intr-o zona linistita cu acces facil in orice anotimp dar are si un vad comercial bun, totodata la parterul imobilului fiind amenajat un restaurant....


Indecis?Iata cateva Recomandari!

Daca sunteti in cautarea unor Vile de Vanzare in Busteni, va invitam sa incercati lista cu urmatoarele recomandari imobiliare:

Lista cu

Recomandari

:
» Imobiliare Busteni (Vanzari si Inchirieri)

De asemenea, dorim sa va aducem la cunostinta ca aveti posibilitatea de a achizitiona garsoniere si apartamente noi. Pentru detalii, va rugam sa accesati lista de mai jos:

Politica preturilor afisate:

Valoarea proprietatilor publicate pe site-ul www.mervani.ro reprezinta exclusiv expresia si intentia proprietarilor. Preturile afisate nu reflecta neaparat valoarea reala, ele fiind preturi de promovare.

Agentia Imobiliara Mervani nu-si asuma in niciun fel raspunderea privind detaliile aferente proprietatilor prezentate si nici privind posibila neconcordanta intre pretul de promovare exprimat de proprietari si valoarea reala de piata.

Utilizarea preturilor de promovare afisate pe site si folosirea acestora de catre evaluatori sau terte persoane in diverse scopuri (studiu de piata, raport evaluare, etc.) se face pe raspunderea exclusiva a acestora, tinand cont ca valoarea proprietatilor nu reflecta neaparat valoarea reala de piata a imobilelor.

Alerta Pret via NewsLetter Oferte recente