Imobiliare Sinaia » Spatii Turistice Sinaia

Vila Turistica de Inchiriat in Sinaia , zona Furnica

Cod: X41E62
5.500 €/luna
Tip:Vila Turistica
Regim:
An:Inainte de 1980
 
Camere:4
Nr. bai:4
 
Finisaje:Superioare
 
S.U.:n/a
S.T.:n/a
Utilitati: Apa, Canalizare, Gaze, Curent Electric, Telefon, Internet fibra optica / CaTV

Vila Turistica de Inchiriat in Sinaia, zona Furnica (Vila Turistica 4 camere Sinaia).

Agentia MERVANI va propune spre inchiriere o vila turistica (spatiu turistic) tip Bed and Breakfast (B&B/BnB) in Sinaia pe Furnica.

Amplasat in zona istorica a orasului, foarte aproape de obiectivele de interes turistic, imobilul beneficiaza de 12 locuri de cazare, spa si restaurant cu terasa.

Pozitionarea foarte aproape de centrul orasului Sinaia, precum si privelistea deosebita, ofera un plus imobilului.

Imobilul are certificat de performanta energetica in lucru.

Va place aceasta proprietate? Doriti mai multe detalii?

Livia Mihaela Popa

Livia Mihaela Popa
0727.900.664
0733.255.882
Nume:


Telefon:


E-Mail:


Mesaj:


Alte proprietati in Sinaia
Hotel de Inchiriat in Sinaia (Deosebita, Prahova)
Imobil:Spatiu Turistic de Inchiriat
Oras:Sinaia, zona Deosebita
Pret:8.000 €

HOTEL DE INCHIRIAT IN SINAIA Hotel cu capacitate de cazare de ~55 persoane, incluzand restaurant si sala de conferinte . Beneficiaza de zona SPA, avand jacuzzi si sauna. Toate camerele au bai proprii, sunt mobilate si utilate, dotate cu wifi. De asemenea, HOTELUL se afla intr-o zona buna si detine un portofoliu bogat de clienti. Hote...


Indecis?Iata cateva Recomandari!

Daca sunteti in cautarea unor Spatii Turistice de Inchiriat in Sinaia, va invitam sa incercati lista cu urmatoarele recomandari imobiliare:

Lista cu

Recomandari

:
» Imobiliare Sinaia (Vanzari si Inchirieri)

De asemenea, dorim sa va aducem la cunostinta ca aveti posibilitatea de a achizitiona garsoniere si apartamente noi. Pentru detalii, va rugam sa accesati lista de mai jos:

Politica preturilor afisate:

Valoarea proprietatilor publicate pe site-ul www.mervani.ro reprezinta exclusiv expresia si intentia proprietarilor. Preturile afisate nu reflecta neaparat valoarea reala, ele fiind preturi de promovare.

Agentia Imobiliara Mervani nu-si asuma in niciun fel raspunderea privind detaliile aferente proprietatilor prezentate si nici privind posibila neconcordanta intre pretul de promovare exprimat de proprietari si valoarea reala de piata.

Utilizarea preturilor de promovare afisate pe site si folosirea acestora de catre evaluatori sau terte persoane in diverse scopuri (studiu de piata, raport evaluare, etc.) se face pe raspunderea exclusiva a acestora, tinand cont ca valoarea proprietatilor nu reflecta neaparat valoarea reala de piata a imobilelor.

Alerta Pret via NewsLetter Oferte recente