Imobiliare Sinaia » Garsoniere Sinaia

Garsoniera de Vanzare in Sinaia , zona Furnica

Cod: X01E4E
120.000 € » 2.105 €/mp
Garsoniera de vanzare in Sinaia (zona Furnica). Imagine pentru oferta X01E4E (Fotografia 2).Garsoniera de vanzare in Sinaia (zona Furnica). Imagine pentru oferta X01E4E (Fotografia 3).Garsoniera de vanzare in Sinaia (zona Furnica). Imagine pentru oferta X01E4E (Fotografia 4).Garsoniera de vanzare in Sinaia (zona Furnica). Imagine pentru oferta X01E4E (Fotografia 5).Garsoniera de vanzare in Sinaia (zona Furnica). Imagine pentru oferta X01E4E (Fotografia 6).Garsoniera de vanzare in Sinaia (zona Furnica). Imagine pentru oferta X01E4E (Fotografia 7).Garsoniera de vanzare in Sinaia (zona Furnica). Imagine pentru oferta X01E4E (Fotografia 8).Garsoniera de vanzare in Sinaia (zona Furnica). Imagine pentru oferta X01E4E (Fotografia 9).Garsoniera de vanzare in Sinaia (zona Furnica). Imagine pentru oferta X01E4E (Fotografia 10).Garsoniera de vanzare in Sinaia (zona Furnica). Imagine pentru oferta X01E4E (Fotografia 11).Garsoniera de vanzare in Sinaia (zona Furnica). Imagine pentru oferta X01E4E (Fotografia 12).
Camere:1
Nr. bai:1
 
Tip:Garsoniera
Finisaje:Normale
 
Etaj:Parter
Regim:
An:2010 - 2020
 
S.U.:41,00 mp
S.T.:57,00 mp
Utilitati: Apa, Canalizare, Gaze, Curent Electric, Internet fibra optica / CaTV

Garsoniera de Vanzare in Sinaia, zona Furnica (Garsoniera cu o camera Sinaia).

Agentia Mervani va propune spre vanzare Apartament tip studio, in Sinaia zona Furnica

Imobilul a fost construit in anul 2010 si are o arhitectura deosebita, imbina stilul montan cu cel modern si este dispus pe 5 niveluri D+P+E1+E2+M, apartamentul fiind situat la parter.

  • Suprafata utila este de 41,4 mp si cea construita de 57 mp, este compartimentat astfel:
    hol intrare(5,6 mp), bucatarie (9,7 mp), camera (19 mp), hol baie (1,8 mp), baie (4,1 mp), balcon (6 mp) si debara (1 mp).

Incalzirea se realizeaza cu centrala termica proprie cu calorifere si suplimentar sunt si panouri electrice pentru incalzire in fiecare incapere. Tamplaria este cu geam termopan.

Apartamentul se vinde complet mobilat si utilat, mobilierul si electrocasnicele fiind de cea mai buna calitate.

Utilitatile sunt contorizate independent.

Imobilul are certificat de performanta energetica in lucru.

Va place aceasta proprietate? Doriti mai multe detalii?

Livia Mihaela Popa

Livia Mihaela Popa
0727.900.664
0733.255.882
Nume:


Telefon:


E-Mail:


Mesaj:


Alte proprietati in Sinaia
Garsoniera de Vanzare in Sinaia (Platoul Izvor, Prahova)
Imobil:Garsoniera de Vanzare
Oras:Sinaia, zona Platoul Izvor
Pret:72.000 €

AGENTIA MERVANI va propune spre vanzare o GARSONIERA mobilata/utilata situata intr-un imobil construit in 2007-2009 in Sinaia. Compartimentare: camera de zi, bucatarie, baie si balcon, in suprafata construita totala de 60,34 mp. Incalzirea se realizeaza cu centrala termica proprie iar utilitatile sunt contorizate independent. Garso...


Indecis?Iata cateva Recomandari!

Daca sunteti in cautarea unor Garsoniere de Vanzare in Sinaia, va invitam sa incercati lista cu urmatoarele recomandari imobiliare:

Lista cu

Recomandari

:
» Imobiliare Sinaia (Vanzari si Inchirieri)

De asemenea, dorim sa va aducem la cunostinta ca aveti posibilitatea de a achizitiona garsoniere si apartamente noi. Pentru detalii, va rugam sa accesati lista de mai jos:

Politica preturilor afisate:

Valoarea proprietatilor publicate pe site-ul www.mervani.ro reprezinta exclusiv expresia si intentia proprietarilor. Preturile afisate nu reflecta neaparat valoarea reala, ele fiind preturi de promovare.

Agentia Imobiliara Mervani nu-si asuma in niciun fel raspunderea privind detaliile aferente proprietatilor prezentate si nici privind posibila neconcordanta intre pretul de promovare exprimat de proprietari si valoarea reala de piata.

Utilizarea preturilor de promovare afisate pe site si folosirea acestora de catre evaluatori sau terte persoane in diverse scopuri (studiu de piata, raport evaluare, etc.) se face pe raspunderea exclusiva a acestora, tinand cont ca valoarea proprietatilor nu reflecta neaparat valoarea reala de piata a imobilelor.

Alerta Pret via NewsLetter Oferte recente