Imobiliare Comarnic » Vile Comarnic

Vila de Vanzare in Comarnic , zona Poiana

Cod: X21E2C
105.000 € » 380 €/mp
pret exclusiv constructie
Vila cu 4 camere de vanzare in Comarnic (zona Poiana). Imagine pentru oferta X21E2C (Fotografia 2).Vila cu 4 camere de vanzare in Comarnic (zona Poiana). Imagine pentru oferta X21E2C (Fotografia 3).Vila cu 4 camere de vanzare in Comarnic (zona Poiana). Imagine pentru oferta X21E2C (Fotografia 4).Vila cu 4 camere de vanzare in Comarnic (zona Poiana). Imagine pentru oferta X21E2C (Fotografia 5).Vila cu 4 camere de vanzare in Comarnic (zona Poiana). Imagine pentru oferta X21E2C (Fotografia 6).Vila cu 4 camere de vanzare in Comarnic (zona Poiana). Imagine pentru oferta X21E2C (Fotografia 7).
Tip:Vila
Regim:P+E
An:2010 - 2020
 
Camere:4
Nr. bai:3
 
Finisaje:La Gri
 
S.U.:150 mp
S.T.:245 mp = 93.090 €
valoare exclusiv constructie
Teren:794 mp = 11.910 €
valoare exclusiv teren
 
Certificat
Energetic:
Clasa C
Utilitati: Apa, Fosa, Gaze, Curent Electric, Telefon, Internet fibra optica / CaTV

Vila de Vanzare in Comarnic, zona Poiana (Vila 4 camere Comarnic).

Vila are un regim de inaltime P+E, are o suprafata totala de 245 mp si este edificata pe un teren in suprafata de 800 mp.

Compartimentare:

  • Parter (partial finisat): Living si loc de luat masa, bucatarie, baie si spatiu de depozitare, 2 terase;
  • Etaj (la rosu): 3 camere cu 2 balcoane, 2 bai, hol si casa scarii.Imobilul a fost receptionat si intabulat in 2013. Este finisat partial parterul (avand centrala termica proprie pe gaz in condensatie, instalatii electrice, sanitare si termice functionale. Etajul este "la rosu"fiind construit din zidarie de BCA cu centuri din beton armat.

Vila se afla intr-o zona linistita din Comarnic si beneficiaza de o curte generoasa, perfect plata.

Imobilul detine certificat de performanta energetica clasa C.

Va place aceasta proprietate? Doriti mai multe detalii?

Livia Mihaela Popa

Livia Mihaela Popa
0727.900.664
0733.255.882
Nume:


Telefon:


E-Mail:


Mesaj:


Alte proprietati in Comarnic
Vila de Vanzare in Comarnic (Ghiosesti, Prahova)
Imobil:Vila de Vanzare
Oras:Comarnic, zona Ghiosesti
Pret:220.000 €

Proprietatea este compusa de 2 cladiri P+E si S+P+E+M, in suprafata totala de apr 540 mp si are un teren in suprafata de 1242 mp cu deschidere la 2 strazi asfaltate. Aceasta este structurata astfel: Corp C1 (P+E) este compus din: Parter: 6 camere si o baie; Etaj: 5 camere si o baie. Acest imobil se afla in stadiul "La gri" ...


Vila de Vanzare in Comarnic (Ghiosesti, Prahova)
Imobil:Vila de Vanzare
Oras:Comarnic, zona Ghiosesti
Pret:170.000 €

Vila de vanzare, cu regimul de inaltime D+P+E+M, situata in Comarnic, Cartierul Ghiosesti, constructie din beton si caramida finalizata in anul 2010. Vila este situata intr-o zona linistita cu peisaj si vedere catre Centrul localitatiii dar este si foarte usor accesibila auto si pietonal in orice anotimp. Vila, cu suprafata costruita de...


Vila de Vanzare in Comarnic (Prahova)
Imobil:Vila de Vanzare
Oras:Comarnic
Pret:179.900 €

Vila va avea un regim de inaltime P+Em si se afla intr-un complex format din 4 vile din Comarnic cu termen de finalizare iunie 2022. Aceasta are urmatoarele caracteristici: FACILITATI Supra inaltime in living si dining (3,20m): Sauna optionala in baia matrimoniala: Jacuzzi in aer liber optional (pe terasa); Panouri solare optionale ...


Indecis?Iata cateva Recomandari!

Daca sunteti in cautarea unor Vile de Vanzare in Comarnic, va invitam sa incercati lista cu urmatoarele recomandari imobiliare:

Lista cu

Recomandari

:
» Imobiliare Comarnic (Vanzari si Inchirieri)

De asemenea, dorim sa va aducem la cunostinta ca aveti posibilitatea de a achizitiona garsoniere si apartamente noi. Pentru detalii, va rugam sa accesati lista de mai jos:

Politica preturilor afisate:

Valoarea proprietatilor publicate pe site-ul www.mervani.ro reprezinta exclusiv expresia si intentia proprietarilor. Preturile afisate nu reflecta neaparat valoarea reala, ele fiind preturi de promovare.

Agentia Imobiliara Mervani nu-si asuma in niciun fel raspunderea privind detaliile aferente proprietatilor prezentate si nici privind posibila neconcordanta intre pretul de promovare exprimat de proprietari si valoarea reala de piata.

Utilizarea preturilor de promovare afisate pe site si folosirea acestora de catre evaluatori sau terte persoane in diverse scopuri (studiu de piata, raport evaluare, etc.) se face pe raspunderea exclusiva a acestora, tinand cont ca valoarea proprietatilor nu reflecta neaparat valoarea reala de piata a imobilelor.

Alerta Pret via NewsLetter Oferte recente