Imobiliare Sinaia » Garsoniere Sinaia

Garsoniera de Vanzare in Sinaia , zona Platoul Izvor

Cod: X01E2A
72.000 € » 1.200 €/mp
Garsoniera de vanzare in Sinaia (zona Platoul Izvor). Imagine pentru oferta X01E2A (Fotografia 2).Garsoniera de vanzare in Sinaia (zona Platoul Izvor). Imagine pentru oferta X01E2A (Fotografia 3).Garsoniera de vanzare in Sinaia (zona Platoul Izvor). Imagine pentru oferta X01E2A (Fotografia 4).Garsoniera de vanzare in Sinaia (zona Platoul Izvor). Imagine pentru oferta X01E2A (Fotografia 5).Garsoniera de vanzare in Sinaia (zona Platoul Izvor). Imagine pentru oferta X01E2A (Fotografia 6).
Camere:1
Nr. bai:1
 
Tip:Garsoniera
Finisaje:Superioare
 
Etaj:6
Regim:
An:2000 - 2010
 
S.U.:40,00 mp
S.T.:60,00 mp
Utilitati: Apa, Canalizare, Gaze, Curent Electric

Garsoniera de Vanzare in Sinaia, zona Platoul Izvor (Garsoniera cu o camera Sinaia).

AGENTIA MERVANI va propune spre vanzare o GARSONIERA mobilata/utilata situata intr-un imobil construit in 2007-2009 in Sinaia.

  • Compartimentare: camera de zi, bucatarie, baie si balcon, in suprafata construita totala de 60,34 mp.

Incalzirea se realizeaza cu centrala termica proprie iar utilitatile sunt contorizate independent.

Garsoniera are priveliste spre muntii Caraiman.
Se vinde mobilata si utilata complet.

Imobilul are certificat de performanta energetica in lucru.

Va place aceasta proprietate? Doriti mai multe detalii?

Livia Mihaela Popa

Livia Mihaela Popa
0727.900.664
0733.255.882
Nume:


Telefon:


E-Mail:


Mesaj:


Alte proprietati in Sinaia
Garsoniera de Vanzare in Sinaia (Furnica, Prahova)
Imobil:Garsoniera de Vanzare
Oras:Sinaia, zona Furnica
Pret:120.000 €

Agentia Mervani va propune spre vanzare Apartament tip studio, in Sinaia zona Furnica Imobilul a fost construit in anul 2010 si are o arhitectura deosebita, imbina stilul montan cu cel modern si este dispus pe 5 niveluri D+P+E1+E2+M, apartamentul fiind situat la parter. Suprafata utila este de 41,4 mp si cea construita de 57 mp, este ...


Indecis?Iata cateva Recomandari!

Daca sunteti in cautarea unor Garsoniere de Vanzare in Sinaia, va invitam sa incercati lista cu urmatoarele recomandari imobiliare:

Lista cu

Recomandari

:
» Imobiliare Sinaia (Vanzari si Inchirieri)

De asemenea, dorim sa va aducem la cunostinta ca aveti posibilitatea de a achizitiona garsoniere si apartamente noi. Pentru detalii, va rugam sa accesati lista de mai jos:

Politica preturilor afisate:

Valoarea proprietatilor publicate pe site-ul www.mervani.ro reprezinta exclusiv expresia si intentia proprietarilor. Preturile afisate nu reflecta neaparat valoarea reala, ele fiind preturi de promovare.

Agentia Imobiliara Mervani nu-si asuma in niciun fel raspunderea privind detaliile aferente proprietatilor prezentate si nici privind posibila neconcordanta intre pretul de promovare exprimat de proprietari si valoarea reala de piata.

Utilizarea preturilor de promovare afisate pe site si folosirea acestora de catre evaluatori sau terte persoane in diverse scopuri (studiu de piata, raport evaluare, etc.) se face pe raspunderea exclusiva a acestora, tinand cont ca valoarea proprietatilor nu reflecta neaparat valoarea reala de piata a imobilelor.

Alerta Pret via NewsLetter Oferte recente