Imobiliare Azuga » Vile Azuga

Vila de Vanzare in Azuga , zona Partia de Ski

Cod: X21E0C
330.000 € » 1.112 €/mp
pret exclusiv constructie
Vila cu 5 camere de vanzare in Azuga (zona Partia de Ski). Imagine pentru oferta X21E0C (Fotografia 2).Vila cu 5 camere de vanzare in Azuga (zona Partia de Ski). Imagine pentru oferta X21E0C (Fotografia 3).Vila cu 5 camere de vanzare in Azuga (zona Partia de Ski). Imagine pentru oferta X21E0C (Fotografia 4).Vila cu 5 camere de vanzare in Azuga (zona Partia de Ski). Imagine pentru oferta X21E0C (Fotografia 5).Vila cu 5 camere de vanzare in Azuga (zona Partia de Ski). Imagine pentru oferta X21E0C (Fotografia 6).Vila cu 5 camere de vanzare in Azuga (zona Partia de Ski). Imagine pentru oferta X21E0C (Fotografia 7).Vila cu 5 camere de vanzare in Azuga (zona Partia de Ski). Imagine pentru oferta X21E0C (Fotografia 8).Vila cu 5 camere de vanzare in Azuga (zona Partia de Ski). Imagine pentru oferta X21E0C (Fotografia 9).Vila cu 5 camere de vanzare in Azuga (zona Partia de Ski). Imagine pentru oferta X21E0C (Fotografia 10).Vila cu 5 camere de vanzare in Azuga (zona Partia de Ski). Imagine pentru oferta X21E0C (Fotografia 11).Vila cu 5 camere de vanzare in Azuga (zona Partia de Ski). Imagine pentru oferta X21E0C (Fotografia 12).Vila cu 5 camere de vanzare in Azuga (zona Partia de Ski). Imagine pentru oferta X21E0C (Fotografia 13).Vila cu 5 camere de vanzare in Azuga (zona Partia de Ski). Imagine pentru oferta X21E0C (Fotografia 14).Vila cu 5 camere de vanzare in Azuga (zona Partia de Ski). Imagine pentru oferta X21E0C (Fotografia 15).Vila cu 5 camere de vanzare in Azuga (zona Partia de Ski). Imagine pentru oferta X21E0C (Fotografia 16).Vila cu 5 camere de vanzare in Azuga (zona Partia de Ski). Imagine pentru oferta X21E0C (Fotografia 17).Vila cu 5 camere de vanzare in Azuga (zona Partia de Ski). Imagine pentru oferta X21E0C (Fotografia 18).Vila cu 5 camere de vanzare in Azuga (zona Partia de Ski). Imagine pentru oferta X21E0C (Fotografia 19).Vila cu 5 camere de vanzare in Azuga (zona Partia de Ski). Imagine pentru oferta X21E0C (Fotografia 20).Vila cu 5 camere de vanzare in Azuga (zona Partia de Ski). Imagine pentru oferta X21E0C (Fotografia 21).Vila cu 5 camere de vanzare in Azuga (zona Partia de Ski). Imagine pentru oferta X21E0C (Fotografia 22).Vila cu 5 camere de vanzare in Azuga (zona Partia de Ski). Imagine pentru oferta X21E0C (Fotografia 23).Vila cu 5 camere de vanzare in Azuga (zona Partia de Ski). Imagine pentru oferta X21E0C (Fotografia 24).Vila cu 5 camere de vanzare in Azuga (zona Partia de Ski). Imagine pentru oferta X21E0C (Fotografia 25).Vila cu 5 camere de vanzare in Azuga (zona Partia de Ski). Imagine pentru oferta X21E0C (Fotografia 26).Vila cu 5 camere de vanzare in Azuga (zona Partia de Ski). Imagine pentru oferta X21E0C (Fotografia 27).Vila cu 5 camere de vanzare in Azuga (zona Partia de Ski). Imagine pentru oferta X21E0C (Fotografia 28).Vila cu 5 camere de vanzare in Azuga (zona Partia de Ski). Imagine pentru oferta X21E0C (Fotografia 29).
Tip:Vila
Regim:S+P+Em
An:2000 - 2010
 
Camere:5
Nr. bai:2
 
Finisaje:Superioare
 
S.U.:n/a
S.T.:215 mp = 239.040 €
valoare exclusiv constructie
Teren:758 mp = 90.960 €
valoare exclusiv teren
Utilitati: Apa, Canalizare, Gaze, Curent Electric, Telefon, Internet fibra optica / CaTV

Vila de Vanzare in Azuga, zona Partia de Ski (Vila 5 camere Azuga).

Vila de vanzare construita in 2007, are o suprafata de 215 mp, dispune de un teren in suprafata de 758 mp si are regimul de inaltime S+P+Em.

Compartimentare:

  • Subsol: spatiu de depozitare (pivnita);
  • Parter: Living, dormitor, bucatarie inchisa, baie si camera tehnica, hol intrare si casa scarii;
  • Etaj mansardat: 3 dormitoare, baie, terasa, hol si casa scarii;
  • Pod: Spatiu neamenajat (apr 60 mp).

Vila are expunere SV, fiind foarte insorita, o curte generoasa in suprafata de 760 mp, amenajata cu foisor, barbeque, alei pietruite si arbusti ornamentali.

Se afla intr-o zona foarte linistita din Azuga si beneficiaza de o priveliste deosebita catre muntii Bucegi.

Imobilul are certificat de performanta energetica in lucru.

Va place aceasta proprietate? Doriti mai multe detalii?

Livia Mihaela Popa

Livia Mihaela Popa
0727.900.664
0733.255.882
Nume:


Telefon:


E-Mail:


Mesaj:


Alte proprietati in Azuga
Vila de Vanzare in Azuga (Partia de Ski, Prahova)
Imobil:Vila de Vanzare
Oras:Azuga, zona Partia de Ski
Pret:150.000 €

Vila are un regim de inaltime D+P+E+M, o suprafata construita desfasurata de apr 400 mp si este edificata pe un teren in suprafata de 300 mp. Compartimentare: Demisol: 2 camere cu bai proprii, spatii tehnice si de depozitare. Parter: Restaurant in functiune cu o capacitate de 32 de locuri, bucatarie profesionala complet echipata impr...


Vila de Vanzare in Azuga (Prahova)
Imobil:Vila de Vanzare
Oras:Azuga
Pret:129.000 €

Aceasta este situata in NE localitatii Azuga, constructia fiind la rosu, cu un regim de inaltime P+E+M si o suprafata construita totala desfasurata 278,68 mp.   Aceasta este edificata pe un teren in suprafata de 252mp si este compartimentata astfel:   Parter: vestibul, camera de zi, bucatarie, dormitor, baie, terasa deschisa...


“ Amplasament deosebit, pozitie elevata, cu vedere la partie, vecinatate buna. ” – Livia Mihaela Popa, broker imobiliar.


Vila de Vanzare in Azuga (Semicentrala, Prahova)
Imobil:Vila de Vanzare
Oras:Azuga, zona Semicentrala
Pret:150.000 €

Vila (partial finisata) de vanzare, cu regimul de inaltime D+P+E+M situata in perimetrul semicentral al statiunii Azuga. Aceasta este construita cu fundatie, stalpi si plansee din beton armat, peretii din caramida si BCA iar mansarda din lemn. Beneficiaza de acces facil atat auto cat si pietonal catre partiile de ski Cazacu si Sorica I...


Indecis?Iata cateva Recomandari!

Daca sunteti in cautarea unor Vile de Vanzare in Azuga, va invitam sa incercati lista cu urmatoarele recomandari imobiliare:

Lista cu

Recomandari

:
» Imobiliare Azuga (Vanzari si Inchirieri)

De asemenea, dorim sa va aducem la cunostinta ca aveti posibilitatea de a achizitiona garsoniere si apartamente noi. Pentru detalii, va rugam sa accesati lista de mai jos:

Politica preturilor afisate:

Valoarea proprietatilor publicate pe site-ul www.mervani.ro reprezinta exclusiv expresia si intentia proprietarilor. Preturile afisate nu reflecta neaparat valoarea reala, ele fiind preturi de promovare.

Agentia Imobiliara Mervani nu-si asuma in niciun fel raspunderea privind detaliile aferente proprietatilor prezentate si nici privind posibila neconcordanta intre pretul de promovare exprimat de proprietari si valoarea reala de piata.

Utilizarea preturilor de promovare afisate pe site si folosirea acestora de catre evaluatori sau terte persoane in diverse scopuri (studiu de piata, raport evaluare, etc.) se face pe raspunderea exclusiva a acestora, tinand cont ca valoarea proprietatilor nu reflecta neaparat valoarea reala de piata a imobilelor.

Alerta Pret via NewsLetter Oferte recente