Imobiliare Predeal » Apartamente Predeal

Apartament de Vanzare in Predeal , zona Centrala

Cod: X01DDF
120.000 € » 1.154 €/mp
Apartament cu 4 camere de vanzare in Predeal (zona Centrala). Imagine pentru oferta X01DDF (Fotografia 2).Apartament cu 4 camere de vanzare in Predeal (zona Centrala). Imagine pentru oferta X01DDF (Fotografia 3).Apartament cu 4 camere de vanzare in Predeal (zona Centrala). Imagine pentru oferta X01DDF (Fotografia 4).Apartament cu 4 camere de vanzare in Predeal (zona Centrala). Imagine pentru oferta X01DDF (Fotografia 5).Apartament cu 4 camere de vanzare in Predeal (zona Centrala). Imagine pentru oferta X01DDF (Fotografia 6).Apartament cu 4 camere de vanzare in Predeal (zona Centrala). Imagine pentru oferta X01DDF (Fotografia 7).
Camere:4
Nr. bai:2
 
Tip:Apartament
Finisaje:Superioare
 
Etaj:1
Regim:S+P+2E+M
An:1980 - 2000
 
S.U.:96,00 mp
S.T.:104,00 mp
Utilitati: Apa, Canalizare, Gaze, Curent Electric, Telefon, Internet fibra optica / CaTV

Apartament de Vanzare in Predeal, zona Centrala (Apartament 4 camere Predeal).

Apartamentul se afla la etajul 1 intr-un imobil avand regimul de inaltime S+P+2E.

Acesta are o suprafata construita totala de 104 mp si este compus din:

Camera de zi, 3 dormitoare, bucatarie, baie, wc serviciu, 2 balcoane, hol si pivnita la subsolul imobilului.

Apartamentul a fost complet renovat de curand cu materiale si finisaje de calitate.

Se afla intr-o zona usor accesibila, aproape de centrul orasului Predeal si de principalele facilitati.

Imobilul are certificat de performanta energetica in lucru.

Va place aceasta proprietate? Doriti mai multe detalii?

Andrei Gornea

Andrei Gornea
0720.900.678
0733.255.882
Nume:


Telefon:


E-Mail:


Mesaj:


Alte proprietati in Predeal
Apartament de Vanzare in Predeal (Centrala, Brasov)
Imobil:Apartament de Vanzare
Oras:Predeal, zona Centrala
Pret:95.000 €

Apartament cu 5 (cinci) camere de vanzare in zona centrala a orasului Predeal, situat la etajul 1, intr-un imobil cu regim de inaltime P+4E. Apartamentul este termizoizolat la exterior si a fost renovat in totalitate. Suprafata apartamentului este de aprox 110mp. Incalzirea apartamentului se realizeaza cu centrala termica proprie. Toate...


Apartament de Vanzare in Predeal (Brasov)
Imobil:Apartament de Vanzare
Oras:Predeal
Pret:130.000 €

Apartamentul de tip duplex se afla intr-un imobil de tip D+P+2E+M. Apartament cu 3 camere de vanzare in Predeal, are suprafata construita totala de 175 mp si este compus din: Primul nivel: Living cu bucatarie deschisa (apr 45 mp), 1 baie, hol intrare si o terasa deschisa in suprafata de 28 mp. Al doilea nivel: 2 dormitoare, baie si cas...


Indecis?Iata cateva Recomandari!

Daca sunteti in cautarea unor Apartamente de Vanzare in Predeal, va invitam sa incercati lista cu urmatoarele recomandari imobiliare:

Lista cu

Recomandari

:
» Imobiliare Predeal (Vanzari si Inchirieri)

De asemenea, dorim sa va aducem la cunostinta ca aveti posibilitatea de a achizitiona garsoniere si apartamente noi. Pentru detalii, va rugam sa accesati lista de mai jos:

Politica preturilor afisate:

Valoarea proprietatilor publicate pe site-ul www.mervani.ro reprezinta exclusiv expresia si intentia proprietarilor. Preturile afisate nu reflecta neaparat valoarea reala, ele fiind preturi de promovare.

Agentia Imobiliara Mervani nu-si asuma in niciun fel raspunderea privind detaliile aferente proprietatilor prezentate si nici privind posibila neconcordanta intre pretul de promovare exprimat de proprietari si valoarea reala de piata.

Utilizarea preturilor de promovare afisate pe site si folosirea acestora de catre evaluatori sau terte persoane in diverse scopuri (studiu de piata, raport evaluare, etc.) se face pe raspunderea exclusiva a acestora, tinand cont ca valoarea proprietatilor nu reflecta neaparat valoarea reala de piata a imobilelor.

Alerta Pret via NewsLetter 1 actualizari recente