Imobiliare Filipesti » Spatii Comerciale Filipesti

Spatiu Comercial de Vanzare in Filipesti , zona Filipestii de Padure

Cod: X41DC4
80.000 € » 109 €/mp
pret exclusiv constructie
Spatiu Comercial cu 15 camere de vanzare in Filipesti (zona Filipestii de Padure). Imagine pentru oferta X41DC4 (Fotografia 2).Spatiu Comercial cu 15 camere de vanzare in Filipesti (zona Filipestii de Padure). Imagine pentru oferta X41DC4 (Fotografia 3).Spatiu Comercial cu 15 camere de vanzare in Filipesti (zona Filipestii de Padure). Imagine pentru oferta X41DC4 (Fotografia 4).Spatiu Comercial cu 15 camere de vanzare in Filipesti (zona Filipestii de Padure). Imagine pentru oferta X41DC4 (Fotografia 5).Spatiu Comercial cu 15 camere de vanzare in Filipesti (zona Filipestii de Padure). Imagine pentru oferta X41DC4 (Fotografia 6).Spatiu Comercial cu 15 camere de vanzare in Filipesti (zona Filipestii de Padure). Imagine pentru oferta X41DC4 (Fotografia 7).
Tip:Spatiu Comercial
Regim:P+E+M
An:Inainte de 1980
 
Camere:15
Nr. bai:3
 
Finisaje:Normale
 
S.U.:596 mp
S.T.:733 mp = 80.000 €
valoare exclusiv constructie
Teren:1.350 mp = 0
valoare exclusiv teren
Utilitati: Apa, Curent Electric

Spatiu Comercial de Vanzare in Filipesti, zona Filipestii de Padure (Spatiu Comercial 15 camere Filipesti).

Spatiu Comercial de Vanzare, situat in Comuna Filipestii de Padure, avand suprafata construita de 733 mp, suprafata utila de 596.48 mp si un teren in suprafata de 1350 mp, ideal pentru constructia unui azil, camin batrani, depozit si birouri sau clinica medicala.

Utilitati:

Apa si curent electric.

Imobilul are certificat de performanta energetica in lucru.

Va place aceasta proprietate? Doriti mai multe detalii?

Sabin Paraschiv

Sabin Paraschiv
0720.900.660
0733.255.882
Nume:


Telefon:


E-Mail:


Mesaj:


Alte proprietati in Filipesti
Indecis?Iata cateva Recomandari!

Daca sunteti in cautarea unor Spatii Comerciale de Vanzare in Filipesti, va invitam sa incercati lista cu urmatoarele recomandari imobiliare:

Lista cu

Recomandari

:
» Imobiliare Filipesti (Vanzari si Inchirieri)

De asemenea, dorim sa va aducem la cunostinta ca aveti posibilitatea de a achizitiona garsoniere si apartamente noi. Pentru detalii, va rugam sa accesati lista de mai jos:

Politica preturilor afisate:

Valoarea proprietatilor publicate pe site-ul www.mervani.ro reprezinta exclusiv expresia si intentia proprietarilor. Preturile afisate nu reflecta neaparat valoarea reala, ele fiind preturi de promovare.

Agentia Imobiliara Mervani nu-si asuma in niciun fel raspunderea privind detaliile aferente proprietatilor prezentate si nici privind posibila neconcordanta intre pretul de promovare exprimat de proprietari si valoarea reala de piata.

Utilizarea preturilor de promovare afisate pe site si folosirea acestora de catre evaluatori sau terte persoane in diverse scopuri (studiu de piata, raport evaluare, etc.) se face pe raspunderea exclusiva a acestora, tinand cont ca valoarea proprietatilor nu reflecta neaparat valoarea reala de piata a imobilelor.

Alerta Pret via NewsLetter Oferte recente