Imobiliare Telega » Case Telega

Casa de Vanzare in Telega , zona Semicentrala

Cod: X11D90
16.000 € » 115 €/mp
pret exclusiv constructie
Casa cu 2 camere de vanzare in Telega (zona Semicentrala). Imagine pentru oferta X11D90 (Fotografia 2).Casa cu 2 camere de vanzare in Telega (zona Semicentrala). Imagine pentru oferta X11D90 (Fotografia 3).Casa cu 2 camere de vanzare in Telega (zona Semicentrala). Imagine pentru oferta X11D90 (Fotografia 4).Casa cu 2 camere de vanzare in Telega (zona Semicentrala). Imagine pentru oferta X11D90 (Fotografia 5).Casa cu 2 camere de vanzare in Telega (zona Semicentrala). Imagine pentru oferta X11D90 (Fotografia 6).Casa cu 2 camere de vanzare in Telega (zona Semicentrala). Imagine pentru oferta X11D90 (Fotografia 7).Casa cu 2 camere de vanzare in Telega (zona Semicentrala). Imagine pentru oferta X11D90 (Fotografia 8).
Tip:Casa
Regim:P
An:Inainte de 1980
 
Camere:2
Nr. bai:0
 
Finisaje:Normale
 
S.U.:50 mp
S.T.:60 mp = 6.900 €
valoare exclusiv constructie
Teren:700 mp = 9.100 €
valoare exclusiv teren
Utilitati: Apa, Curent Electric

Casa de Vanzare in Telega, zona Semicentrala (Casa 2 camere Telega).

Casa de Vanzare, situata in comuna Telega, avand suprafata construita de aproximativ 60 mp si un teren in suprafata de 700 mp, compusa din doua camere, hol si bucatarie.

Casa necesita amenajari.

Utilitati:

Apa si curent electric.

Imobilul are certificat de performanta energetica in lucru.

Va place aceasta proprietate? Doriti mai multe detalii?

Sabin Paraschiv

Sabin Paraschiv
0720.900.660
Nume:


Telefon:


E-Mail:


Mesaj:


Alte proprietati in Telega
Casa de Vanzare in Telega (Bustenari, Prahova)
Ocazie
Imobil:Casa de Vanzare
Oras:Telega, zona Bustenari
Pret:14.000 €

Casa Telega, constructie de beton si structura usoara, de vanzare in zona Bustenari. Imobilul are suprafata utila de 50 mp si dispune de teren cu suprafata de 1000 mp. Casa formata din beci, living, 2 dormitoare, hol si anexe....


Casa de Vanzare in Telega (Doftana, Prahova)
Imobil:Casa de Vanzare
Oras:Telega, zona Doftana
Pret:60.000 €

Casa de Vanzare, situata in zona semicentrala a Comunei Telega, construita din caramida si lemn, compusa din: Living, bucatarie, cinci dormitoare, doua bai, balcon, beci, camera tehnica, doua antree si detine un teren in suprafata de 433 mp. Casa detine si un Garaj in suprafata de 19.49 mp. Utilitati: Apa, curent electric si fosa septi...


Casa de Vanzare in Telega (Semicentrala, Prahova)
Imobil:Casa de Vanzare
Oras:Telega, zona Semicentrala
Pret:149.000 €

Casa de vanzare, situata in zona semicentrala a Comunei Telega, in apropierea bailor sarate. DATE CONSTRUCTIVE: - Structura de rezistenta a casei este din zidarie portanta cu pereti din caramida cu grosimea zidurilor de 50 cm, cu stalpi, plansee si fundatie din beton armat; - Acoperisul este din lemn cu invelitoare din tabla tip LINDAB...


Indecis?Iata cateva Recomandari!

Daca sunteti in cautarea unor Case de Vanzare in Telega, va invitam sa incercati lista cu urmatoarele recomandari imobiliare:

Lista cu

Recomandari

:
» Imobiliare Telega (Vanzari si Inchirieri)

De asemenea, dorim sa va aducem la cunostinta ca aveti posibilitatea de a achizitiona garsoniere si apartamente noi. Pentru detalii, va rugam sa accesati lista de mai jos:

Politica preturilor afisate:

Valoarea proprietatilor publicate pe site-ul www.mervani.ro reprezinta exclusiv expresia si intentia proprietarilor. Preturile afisate nu reflecta neaparat valoarea reala, ele fiind preturi de promovare.

Agentia Imobiliara Mervani nu-si asuma in niciun fel raspunderea privind detaliile aferente proprietatilor prezentate si nici privind posibila neconcordanta intre pretul de promovare exprimat de proprietari si valoarea reala de piata.

Utilizarea preturilor de promovare afisate pe site si folosirea acestora de catre evaluatori sau terte persoane in diverse scopuri (studiu de piata, raport evaluare, etc.) se face pe raspunderea exclusiva a acestora, tinand cont ca valoarea proprietatilor nu reflecta neaparat valoarea reala de piata a imobilelor.

Alerta Pret via NewsLetter Oferte recente