Imobiliare Sinaia » Garsoniere Sinaia
Oferta retrasa

Garsoniera de Vanzare in Sinaia , zona Furnica

Cod: X01D75
39.000 € » 1.345 €/mp
Camere:1
Nr. bai:1
 
Tip:Garsoniera
Finisaje:Superioare
 
Etaj:Parter
Regim:D+P+2E+M
An:
 
S.U.:23,00 mp
S.T.:29,00 mp
Utilitati: Apa, Canalizare, Gaze, Curent Electric, Telefon, Internet fibra optica / CaTV

Garsoniera de Vanzare in Sinaia, zona Furnica (Garsoniera cu o camera Sinaia).

Garsoniera se afla la primul nivel al unui bloc nou construit prevazut cu lift. Garsoniera este in Sinaia si are o suprafata de 30 mp, fiind compusa din:

Camera de zi cu bucatarie open-space, baie si balcon.

Garsoniera se vinde complet mobilata si utilata si beneficiaza de centrala termica proprie si separatie la toate utilitatile.

Prin pozitionare si facilitati oferite este ideala pentru a putea folosita ca bussiness in industria turistica!

Imobilul are certificat de performanta energetica in lucru.

Va place aceasta proprietate? Doriti mai multe detalii?

Livia Mihaela Popa

Livia Mihaela Popa
0727.900.664
0733.255.882
Nume:


Telefon:


E-Mail:


Mesaj:


Alte proprietati in Sinaia
Garsoniera de Vanzare in Sinaia (Platoul Izvor, Prahova)
Imobil:Garsoniera de Vanzare
Oras:Sinaia, zona Platoul Izvor
Pret:72.000 €

AGENTIA MERVANI va propune spre vanzare o GARSONIERA mobilata/utilata situata intr-un imobil construit in 2007-2009 in Sinaia. Compartimentare: camera de zi, bucatarie, baie si balcon, in suprafata construita totala de 60,34 mp. Incalzirea se realizeaza cu centrala termica proprie iar utilitatile sunt contorizate independent. Garso...


Garsoniera de Vanzare in Sinaia (Furnica, Prahova)
Imobil:Garsoniera de Vanzare
Oras:Sinaia, zona Furnica
Pret:120.000 €

Agentia Mervani va propune spre vanzare Apartament tip studio, in Sinaia zona Furnica Imobilul a fost construit in anul 2010 si are o arhitectura deosebita, imbina stilul montan cu cel modern si este dispus pe 5 niveluri D+P+E1+E2+M, apartamentul fiind situat la parter. Suprafata utila este de 41,4 mp si cea construita de 57 mp, este ...


Indecis?Iata cateva Recomandari!

Daca sunteti in cautarea unor Garsoniere de Vanzare in Sinaia, va invitam sa incercati lista cu urmatoarele recomandari imobiliare:

Lista cu

Recomandari

:
» Imobiliare Sinaia (Vanzari si Inchirieri)

De asemenea, dorim sa va aducem la cunostinta ca aveti posibilitatea de a achizitiona garsoniere si apartamente noi. Pentru detalii, va rugam sa accesati lista de mai jos:

Politica preturilor afisate:

Valoarea proprietatilor publicate pe site-ul www.mervani.ro reprezinta exclusiv expresia si intentia proprietarilor. Preturile afisate nu reflecta neaparat valoarea reala, ele fiind preturi de promovare.

Agentia Imobiliara Mervani nu-si asuma in niciun fel raspunderea privind detaliile aferente proprietatilor prezentate si nici privind posibila neconcordanta intre pretul de promovare exprimat de proprietari si valoarea reala de piata.

Utilizarea preturilor de promovare afisate pe site si folosirea acestora de catre evaluatori sau terte persoane in diverse scopuri (studiu de piata, raport evaluare, etc.) se face pe raspunderea exclusiva a acestora, tinand cont ca valoarea proprietatilor nu reflecta neaparat valoarea reala de piata a imobilelor.

Alerta Pret via NewsLetter Oferte recente