Imobiliare Ploiesti » Garsoniere Ploiesti
Pret negociabil

Garsoniera de Vanzare in Ploiesti , zona Sud

Cod: X01D5C
29.900 € » 808 €/mp
Garsoniera decomandat de vanzare in Ploiesti (zona Sud). Imagine pentru oferta X01D5C (Fotografia 2).Garsoniera decomandat de vanzare in Ploiesti (zona Sud). Imagine pentru oferta X01D5C (Fotografia 3).Garsoniera decomandat de vanzare in Ploiesti (zona Sud). Imagine pentru oferta X01D5C (Fotografia 4).Garsoniera decomandat de vanzare in Ploiesti (zona Sud). Imagine pentru oferta X01D5C (Fotografia 5).Garsoniera decomandat de vanzare in Ploiesti (zona Sud). Imagine pentru oferta X01D5C (Fotografia 6).Garsoniera decomandat de vanzare in Ploiesti (zona Sud). Imagine pentru oferta X01D5C (Fotografia 7).Garsoniera decomandat de vanzare in Ploiesti (zona Sud). Imagine pentru oferta X01D5C (Fotografia 8).
Camere:1
Nr. bai:1
 
Tip:Decomandat
Finisaje:Normale
 
Etaj:1
Regim:P+1
An:Inainte de 1980
 
S.U.:31,44 mp
S.T.:37,00 mp
Utilitati: Apa, Canalizare, Fosa, Gaze, Curent Electric, Telefon, Internet fibra optica / CaTV

Garsoniera de Vanzare in Ploiesti, zona Sud (Garsoniera cu o camera Ploiesti).

Garsoniera de vanzare, confort 1 (decomandat), situata in Municipiul Ploiesti, Cartierul Sud, situata la etajul unui imobil cu regim de inaltime P+E.

Garsoniera are suprafata utila de 31,44 mp si este compartimentata astfel:

- dormitor, baie, bucatarie, hol, SAS.

Imobilul are certificat de performanta energetica in lucru.

Va place aceasta proprietate? Doriti mai multe detalii?

Laurentiu Ungureanu

Laurentiu Ungureanu
0720.900.665
Nume:


Telefon:


E-Mail:


Mesaj:


Alte proprietati in Ploiesti
Indecis?Iata cateva Recomandari!

Daca sunteti in cautarea unor Garsoniere de Vanzare in Ploiesti, va invitam sa incercati lista cu urmatoarele recomandari imobiliare:

Lista cu

Recomandari

:
» Imobiliare Ploiesti (Vanzari si Inchirieri)

De asemenea, dorim sa va aducem la cunostinta ca aveti posibilitatea de a achizitiona garsoniere si apartamente noi. Pentru detalii, va rugam sa accesati lista de mai jos:

Politica preturilor afisate:

Valoarea proprietatilor publicate pe site-ul www.mervani.ro reprezinta exclusiv expresia si intentia proprietarilor. Preturile afisate nu reflecta neaparat valoarea reala, ele fiind preturi de promovare.

Agentia Imobiliara Mervani nu-si asuma in niciun fel raspunderea privind detaliile aferente proprietatilor prezentate si nici privind posibila neconcordanta intre pretul de promovare exprimat de proprietari si valoarea reala de piata.

Utilizarea preturilor de promovare afisate pe site si folosirea acestora de catre evaluatori sau terte persoane in diverse scopuri (studiu de piata, raport evaluare, etc.) se face pe raspunderea exclusiva a acestora, tinand cont ca valoarea proprietatilor nu reflecta neaparat valoarea reala de piata a imobilelor.

Alerta Pret via NewsLetter Oferte recente