Imobiliare Azuga » Apartamente Azuga
Oferta retrasa

Apartament de Vanzare in Azuga , zona Partia de Ski

Cod: X01D53
138.000 € » 355 €/mp
Camere:5
Nr. bai:3
 
Tip:Apartament
Finisaje:Superioare
 
Etaj:Duplex
Regim:S+D+P+M
An:2000 - 2010
 
S.U.:242 mp
S.T.:298 mp = 99.480 €
valoare exclusiv constructie
Teren:321 mp = 38.520 €
valoare exclusiv teren
Utilitati: Apa, Canalizare, Gaze, Curent Electric, Telefon, Internet fibra optica / CaTV

Apartament de Vanzare in Azuga, zona Partia de Ski (Apartament 5 camere Azuga).

Apartament tip duplex de vanzare in Azuga, avand suprafata totala de 300 mp, beneficiind de un teren aferent in suprafata de 321 mp si fiind compus din:

  • Subsol: 2 camere neamenajate cu acces catre terasa curtii interioare;
  • Parter: 1 apartament cu 3 camere compus din: living, dining, bucatarie deschisa, 1 dormitor, baie, balcon generos tip terasa si un hol;
  • Mansarda: Living, dining, bucatarie open-space, 1 dormitor, baie, wc serviciu, balcon generos tip terasa si un hol.

De asemenea apartamentul beneficiaza de un pod inalt care poate fi compartimentat.

Imobilul a fost renovat in 2021 si beneficiaza de o priveliste extraordinara catre partia de ski, dar si catre masivul Caraiman.

PRET FIX!

Exista si posibilitatea vanzarii unui singur nivel compus dintr-o garsoniera + un apartament de 2 camere avand in total suprafata de 120 de mp la pretul de 90.000 Euro.

Imobilul are certificat de performanta energetica in lucru.

Va place aceasta proprietate? Doriti mai multe detalii?

Livia Mihaela Popa

Livia Mihaela Popa
0727.900.664
0733.255.882
Nume:


Telefon:


E-Mail:


Mesaj:


Alte proprietati in Azuga
Apartament de Vanzare in Azuga (Partia de Ski, Prahova)
Imobil:Apartament de Vanzare
Oras:Azuga, zona Partia de Ski
Pret:145.000 €

Apartamentul de tip penthouse format din 4 camere este situat la mansarda intr-un imobil de tipul D+P+E+M, langa partia de schi din Azuga. Acesta are suprafata utila de 143,34 mp. si suprafata construita de 183,38 mp.  Compartimentare: Living + dining = 43.95 mp Bucatarie = 21.03 mp Dormitor 1 (cu dressing) = 20.07 mp Dormit...


Apartament de Vanzare in Azuga (Semicentrala, Prahova)
Imobil:Apartament de Vanzare
Oras:Azuga, zona Semicentrala
Pret:65.000 €

Apartamentul se vinde in Azuga, la mansarda unui imobil cu regim de inaltime P+M. Are suprafata construita de 92,15 mp si dispune de teren in suprafata de 220 mp. Apartamentul este format din living, 2 dormitoare, baie cu cada, bucatarie si balcon inchis. Pentru prepararea apei calde la bucatarie si baie este folosit un boiler electric...


Indecis?Iata cateva Recomandari!

Daca sunteti in cautarea unor Apartamente de Vanzare in Azuga, va invitam sa incercati lista cu urmatoarele recomandari imobiliare:

Lista cu

Recomandari

:
» Imobiliare Azuga (Vanzari si Inchirieri)

De asemenea, dorim sa va aducem la cunostinta ca aveti posibilitatea de a achizitiona garsoniere si apartamente noi. Pentru detalii, va rugam sa accesati lista de mai jos:

Politica preturilor afisate:

Valoarea proprietatilor publicate pe site-ul www.mervani.ro reprezinta exclusiv expresia si intentia proprietarilor. Preturile afisate nu reflecta neaparat valoarea reala, ele fiind preturi de promovare.

Agentia Imobiliara Mervani nu-si asuma in niciun fel raspunderea privind detaliile aferente proprietatilor prezentate si nici privind posibila neconcordanta intre pretul de promovare exprimat de proprietari si valoarea reala de piata.

Utilizarea preturilor de promovare afisate pe site si folosirea acestora de catre evaluatori sau terte persoane in diverse scopuri (studiu de piata, raport evaluare, etc.) se face pe raspunderea exclusiva a acestora, tinand cont ca valoarea proprietatilor nu reflecta neaparat valoarea reala de piata a imobilelor.

Alerta Pret via NewsLetter 2 actualizari recente