Imobiliare Comarnic » Case Comarnic

Casa de Vanzare in Comarnic , zona Posada

Cod: X11D4B
60.000 € » 631 €/mp
pret exclusiv constructie
Casa cu 3 camere de vanzare in Comarnic (zona Posada). Imagine pentru oferta X11D4B (Fotografia 2).Casa cu 3 camere de vanzare in Comarnic (zona Posada). Imagine pentru oferta X11D4B (Fotografia 3).Casa cu 3 camere de vanzare in Comarnic (zona Posada). Imagine pentru oferta X11D4B (Fotografia 4).Casa cu 3 camere de vanzare in Comarnic (zona Posada). Imagine pentru oferta X11D4B (Fotografia 5).Casa cu 3 camere de vanzare in Comarnic (zona Posada). Imagine pentru oferta X11D4B (Fotografia 6).Casa cu 3 camere de vanzare in Comarnic (zona Posada). Imagine pentru oferta X11D4B (Fotografia 7).Casa cu 3 camere de vanzare in Comarnic (zona Posada). Imagine pentru oferta X11D4B (Fotografia 8).Casa cu 3 camere de vanzare in Comarnic (zona Posada). Imagine pentru oferta X11D4B (Fotografia 9).Casa cu 3 camere de vanzare in Comarnic (zona Posada). Imagine pentru oferta X11D4B (Fotografia 10).Casa cu 3 camere de vanzare in Comarnic (zona Posada). Imagine pentru oferta X11D4B (Fotografia 11).
Tip:Casa
Regim:P+M
An:
 
Camere:3
Nr. bai:3
 
Finisaje:Normale
 
S.U.:74 mp
S.T.:88 mp = 55.500 €
valoare exclusiv constructie
Teren:300 mp = 4.500 €
valoare exclusiv teren
Utilitati: Apa, Gaze, Curent Electric

Casa de Vanzare in Comarnic, zona Posada (Casa 3 camere Comarnic).

Casa de vanzare in Comarnic, zona Posada.

Casa este racordata la toate utilitatile si a fost renovata la interior de curand.

Curtea beneficiaza de o terasa mare de beton, unde poate fi amenajat si un foisor.

Compartimentare:

  • Parter: living, bucataarie, baie si terasa;
  • Mansarda: 2 camere cu bai proprii.

Beneficiaza de priveliste catre masivul Caraiman. Accesul se realizeaza usor, cu intrare direct din DN1.

Imobilul are certificat de performanta energetica in lucru.

Va place aceasta proprietate? Doriti mai multe detalii?

Livia Mihaela Popa

Livia Mihaela Popa
0727.900.664
0733.255.882
Nume:


Telefon:


E-Mail:


Mesaj:


Alte proprietati in Comarnic
Casa de Vanzare in Comarnic (Ghiosesti, Prahova)
Imobil:Casa de Vanzare
Oras:Comarnic, zona Ghiosesti
Pret:95.000 €

Casa Comarnic cu regimul de inaltime S+P, are o suprafata de apr 100 de mp si este edificata pe un teren in suprafata de 2200 mp. Aceasta este construita din lemn si caramida, si este acoperita cu tigla. Beneficiaza de o curte generoasa, perfect dreapta si avand numerosi pomi fructiferi....


Casa de Vanzare in Comarnic (Poiana, Prahova)
Imobil:Casa de Vanzare
Oras:Comarnic, zona Poiana
Pret:110.000 €

Casa are o suprafata totala de 284 mp si este situata pe un teren in suprafata de 2587 mp. Aceasta este in Comarnic si are regim de inaltime D+P+M Compartimentare: Demisol: Pivnita; Parter: Living cu zona de servit masa si bucatarie deschisa, dormitor, baie, hol si o terasa deschisa; Mansarda: 3 dormitoare, 1 baie si 2 terase acope...


Casa de Vanzare in Comarnic (Poiana, Prahova)
Imobil:Casa de Vanzare
Oras:Comarnic, zona Poiana
Pret:35.000 €

Casa are un regim de inaltime D+P, o suprafata construita de 112 mp si dispune de un teren in suprafata totala de 1735 mp. Aceasta este construita in 1965, are fundatie din beton si piatra, pereti din caramida si lemn si este acoperita cu tigla. Incalzirea se face cu sobe de teracota pe lemn. Utilitati prezente in zona: Apa, gaz, curen...


Casa de Vanzare in Comarnic (Ghiosesti, Prahova)
Imobil:Casa de Vanzare
Oras:Comarnic, zona Ghiosesti
Pret:220.000 €

Agentia Mervani va propune spre vanzare o CASA in Comarnic, zona Ghiosesti. Casa are un regim de inaltime: P+E+M, in suprafata construita de 398 mp si suprafata utila de 327,63 mp. Compartimentare: La parter: bucatarie, living, camara, baie, camera centralei, hol+casa scarii, in suprafata utila de 106,14 mp; La etaj: 4 dormitoare, 3...


Indecis?Iata cateva Recomandari!

Daca sunteti in cautarea unor Case de Vanzare in Comarnic, va invitam sa incercati lista cu urmatoarele recomandari imobiliare:

Lista cu

Recomandari

:
» Imobiliare Comarnic (Vanzari si Inchirieri)

De asemenea, dorim sa va aducem la cunostinta ca aveti posibilitatea de a achizitiona garsoniere si apartamente noi. Pentru detalii, va rugam sa accesati lista de mai jos:

Politica preturilor afisate:

Valoarea proprietatilor publicate pe site-ul www.mervani.ro reprezinta exclusiv expresia si intentia proprietarilor. Preturile afisate nu reflecta neaparat valoarea reala, ele fiind preturi de promovare.

Agentia Imobiliara Mervani nu-si asuma in niciun fel raspunderea privind detaliile aferente proprietatilor prezentate si nici privind posibila neconcordanta intre pretul de promovare exprimat de proprietari si valoarea reala de piata.

Utilizarea preturilor de promovare afisate pe site si folosirea acestora de catre evaluatori sau terte persoane in diverse scopuri (studiu de piata, raport evaluare, etc.) se face pe raspunderea exclusiva a acestora, tinand cont ca valoarea proprietatilor nu reflecta neaparat valoarea reala de piata a imobilelor.

Alerta Pret via NewsLetter Oferte recente