Imobiliare Comarnic » Case Comarnic

Casa de Vanzare in Comarnic , zona Poiana

Cod: X11D17
35.000 € » 158 €/mp
pret exclusiv constructie
Casa cu 3 camere de vanzare in Comarnic (zona Poiana). Imagine pentru oferta X11D17 (Fotografia 2).Casa cu 3 camere de vanzare in Comarnic (zona Poiana). Imagine pentru oferta X11D17 (Fotografia 3).Casa cu 3 camere de vanzare in Comarnic (zona Poiana). Imagine pentru oferta X11D17 (Fotografia 4).Casa cu 3 camere de vanzare in Comarnic (zona Poiana). Imagine pentru oferta X11D17 (Fotografia 5).Casa cu 3 camere de vanzare in Comarnic (zona Poiana). Imagine pentru oferta X11D17 (Fotografia 6).Casa cu 3 camere de vanzare in Comarnic (zona Poiana). Imagine pentru oferta X11D17 (Fotografia 7).Casa cu 3 camere de vanzare in Comarnic (zona Poiana). Imagine pentru oferta X11D17 (Fotografia 8).Casa cu 3 camere de vanzare in Comarnic (zona Poiana). Imagine pentru oferta X11D17 (Fotografia 9).Casa cu 3 camere de vanzare in Comarnic (zona Poiana). Imagine pentru oferta X11D17 (Fotografia 10).Casa cu 3 camere de vanzare in Comarnic (zona Poiana). Imagine pentru oferta X11D17 (Fotografia 11).
Tip:Casa
Regim:D+P
An:Inainte de 1980
 
Camere:3
Nr. bai:0
 
Finisaje:Fara finisaje
 
S.U.:n/a
S.T.:112 mp = 17.650 €
valoare exclusiv constructie
Teren:1.735 mp = 17.350 €
valoare exclusiv teren
Utilitati: Apa, Fosa, Gaze, Curent Electric, Telefon, Internet fibra optica / CaTV

Casa de Vanzare in Comarnic, zona Poiana (Casa 3 camere Comarnic).

Casa are un regim de inaltime D+P, o suprafata construita de 112 mp si dispune de un teren in suprafata totala de 1735 mp.

Aceasta este construita in 1965, are fundatie din beton si piatra, pereti din caramida si lemn si este acoperita cu tigla.

Incalzirea se face cu sobe de teracota pe lemn.

Utilitati prezente in zona: Apa, gaz, curent electric, cablu TV, internet fibra optica, etc.

Imobilul se afla intr-o zona linistita, usor accesibila pe drum asfaltat si reprezinta varianta ideala pentru o casa de vacanta.

Imobilul are certificat de performanta energetica in lucru.

Va place aceasta proprietate? Doriti mai multe detalii?

Andrei Gornea

Andrei Gornea
0720.900.678
Nume:


Telefon:


E-Mail:


Mesaj:


Alte proprietati in Comarnic
Casa de Vanzare in Comarnic (Centrala, Prahova)
Imobil:Casa de Vanzare
Oras:Comarnic, zona Centrala
Pret:173.000 €

Proprietate de vanzare in Comarnic, in zona centrala Proprietatea care se vinde este compusa din doua corpuri cu utilitatile contorizate separat. Garsoniera compusa din: hol, living, bucatarie, baie si dormitor, in suprafata construita totala de 57,9 mp. Casa cu regim de inaltime P+M, in suprafata construita totala de 139mp, compusa di...


Casa de Vanzare in Comarnic (Poiana, Prahova)
Imobil:Casa de Vanzare
Oras:Comarnic, zona Poiana
Pret:110.000 €

Casa are o suprafata totala de 284 mp si este situata pe un teren in suprafata de 2587 mp. Aceasta este in Comarnic si are regim de inaltime D+P+M si este structurata astfel:   Demisol: Pivnita; Parter: Living cu zona de servit masa si bucatarie deschisa, dormitor, baie, hol si o terasa deschisa; Mansarda: 3 dormitoare, 1 baie s...


Casa de Vanzare in Comarnic (Ghiosesti, Prahova)
Imobil:Casa de Vanzare
Oras:Comarnic, zona Ghiosesti
Pret:61.000 €

Casa are un regim de inaltime P+E, o suprafata de 220 mp si este edificata pe un teren in suprafata de 447 mp. Aceasta este construita din beton si zidarie de BCA, izolata pe exterior cu polistiren si fiind compartimentata astfel: Parter: Living, bucatarie, dormitor, baie, hol si casa scarii. Etaj: 3 dormitoare, living, hol, casa scari...


Indecis?Iata cateva Recomandari!

Daca sunteti in cautarea unor Case de Vanzare in Comarnic, va invitam sa incercati lista cu urmatoarele recomandari imobiliare:

Lista cu

Recomandari

:
» Imobiliare Comarnic (Vanzari si Inchirieri)

De asemenea, dorim sa va aducem la cunostinta ca aveti posibilitatea de a achizitiona garsoniere si apartamente noi. Pentru detalii, va rugam sa accesati lista de mai jos:

Politica preturilor afisate:

Valoarea proprietatilor publicate pe site-ul www.mervani.ro reprezinta exclusiv expresia si intentia proprietarilor. Preturile afisate nu reflecta neaparat valoarea reala, ele fiind preturi de promovare.

Agentia Imobiliara Mervani nu-si asuma in niciun fel raspunderea privind detaliile aferente proprietatilor prezentate si nici privind posibila neconcordanta intre pretul de promovare exprimat de proprietari si valoarea reala de piata.

Utilizarea preturilor de promovare afisate pe site si folosirea acestora de catre evaluatori sau terte persoane in diverse scopuri (studiu de piata, raport evaluare, etc.) se face pe raspunderea exclusiva a acestora, tinand cont ca valoarea proprietatilor nu reflecta neaparat valoarea reala de piata a imobilelor.

Alerta Pret via NewsLetter