Imobiliare Poiana Campina » Vile Poiana Campina

Vila de Vanzare in Poiana Campina , zona Bobolia

Cod: X21D06
128.000 € » 571 €/mp
pret exclusiv constructie
Vila cu 5 camere de vanzare in Poiana Campina (zona Bobolia). Imagine pentru oferta X21D06 (Fotografia 2).Vila cu 5 camere de vanzare in Poiana Campina (zona Bobolia). Imagine pentru oferta X21D06 (Fotografia 3).Vila cu 5 camere de vanzare in Poiana Campina (zona Bobolia). Imagine pentru oferta X21D06 (Fotografia 4).Vila cu 5 camere de vanzare in Poiana Campina (zona Bobolia). Imagine pentru oferta X21D06 (Fotografia 5).Vila cu 5 camere de vanzare in Poiana Campina (zona Bobolia). Imagine pentru oferta X21D06 (Fotografia 6).Vila cu 5 camere de vanzare in Poiana Campina (zona Bobolia). Imagine pentru oferta X21D06 (Fotografia 7).Vila cu 5 camere de vanzare in Poiana Campina (zona Bobolia). Imagine pentru oferta X21D06 (Fotografia 8).Vila cu 5 camere de vanzare in Poiana Campina (zona Bobolia). Imagine pentru oferta X21D06 (Fotografia 9).Vila cu 5 camere de vanzare in Poiana Campina (zona Bobolia). Imagine pentru oferta X21D06 (Fotografia 10).Vila cu 5 camere de vanzare in Poiana Campina (zona Bobolia). Imagine pentru oferta X21D06 (Fotografia 11).Vila cu 5 camere de vanzare in Poiana Campina (zona Bobolia). Imagine pentru oferta X21D06 (Fotografia 12).Vila cu 5 camere de vanzare in Poiana Campina (zona Bobolia). Imagine pentru oferta X21D06 (Fotografia 13).Vila cu 5 camere de vanzare in Poiana Campina (zona Bobolia). Imagine pentru oferta X21D06 (Fotografia 14).
Tip:Vila
Regim:D+P+Em
An:2000 - 2010
 
Camere:5
Nr. bai:2
 
Finisaje:Normale
 
S.U.:188 mp
S.T.:215 mp = 122.600 €
valoare exclusiv constructie
Teren:450 mp = 5.400 €
valoare exclusiv teren
Utilitati: Apa, Fosa, Gaze, Curent Electric, Internet fibra optica / CaTV

Vila de Vanzare in Poiana Campina, zona Bobolia (Vila 5 camere Poiana Campina).

Vila D+P+Em de vanzare, construita in 2008, situata in zona semicentrala Comuna Poiana Campina, satul Bobolia.

DETALII CONSTRUCTIVE:

- Structura de rezistenta a vilei este realizata din zidarie portanta (caramida), cu fundatie, stalpi planseu din beton armat;

- Acoperisul este de tip sarpanta, construit din lemn, cu invelitoare din tabla tip Lindab;

- Tamplaria exterioara este realizata din aluminiu cu geam termopan;

- Finisajele interioare sunt realizate astfel:

• pardoseli din gresie ceramica in bucatarie, bai, holuri si casa scarii, parchet laminat in dormitoare si living;

• scara este confectionata din beton armat si este placata ci gresie ceramica.

INDICATORI PRINCIPALI AI CONSTRUCTIEI:

- Regim de inaltime: D+P+Em;

- Suprafata construita desfasurata: 214,6 mp;

- Suprafata utila: 187,82 mp;

- Teren in suprafata de 450 mp.

COMPARTIMENTARE:

DEMISOL:

• Beci.

PARTER:

• Living, birou, bucatarie, casa scarii, grup sanitar, hol si casa scarii, doua terase.

ETAJ mansardat:

• Hol si casa scarii, debara, baie, 3 dormitoare, balcon

Imobilul are certificat de performanta energetica in lucru.

Va place aceasta proprietate? Doriti mai multe detalii?

Laurentiu Ungureanu

Laurentiu Ungureanu
0720.900.665
Nume:


Telefon:


E-Mail:


Mesaj:


Alte proprietati in Poiana Campina
Vila de Vanzare in Poiana Campina (Semicentrala, Prahova)
Imobil:Vila de Vanzare
Oras:Poiana Campina, zona Semicentrala
Pret:335.000 € » 936.56 €/mp

Vila D+P+Em de vanzare, situata in zona semicentrala a Comunei Poiana Campina. DETALII CONSTRUCTIVE: - Structura de rezistenta a vilei este realizata in cadre si diafragma de beton armat (demisolul si parterul) si lemn etajul; - Acoperisul este din lemn cu invelitoare din tabla tip Lindab; - Tamplaria exterioara este realizata din P...


Vila de Vanzare in Poiana Campina (Centrala, Prahova)
Imobil:Vila de Vanzare
Oras:Poiana Campina, zona Centrala
Pret:105.000 € » 219.64 €/mp

Vila de Vanzare, LA ROSU, situata in zona Centrala a comunei Poiana Campina, avand suprafata construita de 442 mp, suprafata utila de 371 mp si un teren in suprafata de 792 mp, fiind construita din zidarie portanta cu fundatie, stalpi si centuri din beton armat. Utilitatile prezente la limita proprietatii sunt: Apa, gazele, curentul ele...


Vila de Vanzare in Poiana Campina (Semicentrala, Prahova)
Imobil:Vila de Vanzare
Oras:Poiana Campina, zona Semicentrala
Pret:250.000 € » 499.39 €/mp

Vila de Vanzare, situata in Comuna Poiana Campina, construita in anul 1998 din carmaida, cu fundatie si stalpi din beton armat, avand suprafata construita de 427.02 mp, suprafata utila de 356.92 mp si un teren in suprafata de 3675 mp, compartimentata astfel: Parter: Living - 56.73 mp Vestibul - 6.27 mp Dormitor - 19.78 mp Baie - 6.32 mp...


Indecis?Iata cateva Recomandari!

Daca sunteti in cautarea unor Vile de Vanzare in Poiana Campina, va invitam sa incercati lista cu urmatoarele recomandari imobiliare:

Lista cu

Recomandari

:
» Imobiliare Poiana Campina (Vanzari si Inchirieri)

De asemenea, dorim sa va aducem la cunostinta ca aveti posibilitatea de a achizitiona garsoniere si apartamente noi. Pentru detalii, va rugam sa accesati lista de mai jos:

Politica preturilor afisate:

Valoarea proprietatilor publicate pe site-ul www.mervani.ro reprezinta exclusiv expresia si intentia proprietarilor. Preturile afisate nu reflecta neaparat valoarea reala, ele fiind preturi de promovare.

Agentia Imobiliara Mervani nu-si asuma in niciun fel raspunderea privind detaliile aferente proprietatilor prezentate si nici privind posibila neconcordanta intre pretul de promovare exprimat de proprietari si valoarea reala de piata.

Utilizarea preturilor de promovare afisate pe site si folosirea acestora de catre evaluatori sau terte persoane in diverse scopuri (studiu de piata, raport evaluare, etc.) se face pe raspunderea exclusiva a acestora, tinand cont ca valoarea proprietatilor nu reflecta neaparat valoarea reala de piata a imobilelor.

Alerta Pret via NewsLetter