Imobiliare Ploiesti » Terenuri Intravilane Ploiesti

Teren Intravilan de Vanzare in Ploiesti , zona Sud

Cod imobil
X31D03
240.000 € » 92 €/mp
Teren de vanzare in Ploiesti (zona Sud). Imagine pentru oferta X31D03 (Fotografia 2).Teren de vanzare in Ploiesti (zona Sud). Imagine pentru oferta X31D03 (Fotografia 3).
Folosinta:Arabil
 
Suprafata:2.600,00 mp
Deschidere:24,00 ml
Utilitati: Apa, Canalizare, Gaze, Curent Electric, Telefon, Internet fibra optica / CaTV

Teren Intravilan de Vanzare in Ploiesti, zona Sud (Teren Intravilan 2.600 mp Ploiesti).

Teren intravilan, arabil, de vanzare, situat in zona Sud a Municipiului Ploiesti, avand suprafata de 2600 mp si o deschidere de 23,78 m.

Teren pentru constructie, fara inclinatie.

Va place aceasta proprietate? Doriti mai multe detalii?

Laurentiu Ungureanu

Laurentiu Ungureanu
0720.900.665
Nume:


Telefon:


E-Mail:


Mesaj:


Alte proprietati in Ploiesti
Imobil:Teren Intravilan de Vanzare
Oras:Ploiesti, zona Metro
Pret:787.000 € » 50.01 €/mp

Teren intravilan arabil, de vanzare, situat in Comuna Paulesti, zona Metro, avand suprafata de 15736 mp si un front stradal de 48 m. Terenul beneficiaza de autorizatie de construire pentru hala si se poate vinde si in suprafete mai mici, dar nu mai putin de 3000 mp. Coeficienti urbanistici: POT: 70% CUT: 2,1 Regim de inaltime: P+2E...


Indecis?Iata cateva Recomandari!

Daca sunteti in cautarea unor Terenuri Intravilane de Vanzare in Ploiesti, va invitam sa incercati lista cu urmatoarele recomandari imobiliare:

Lista cu

Recomandari

:
» Imobiliare Ploiesti (Vanzari si Inchirieri)

De asemenea, dorim sa va aducem la cunostinta ca aveti posibilitatea de a achizitiona garsoniere si apartamente noi. Pentru detalii, va rugam sa accesati lista de mai jos:

Politica preturilor afisate:

Valoarea proprietatilor publicate pe site-ul www.mervani.ro reprezinta exclusiv expresia si intentia proprietarilor. Preturile afisate nu reflecta neaparat valoarea reala, ele fiind preturi de promovare.

Agentia Imobiliara Mervani nu-si asuma in niciun fel raspunderea privind detaliile aferente proprietatilor prezentate si nici privind posibila neconcordanta intre pretul de promovare exprimat de proprietari si valoarea reala de piata.

Utilizarea preturilor de promovare afisate pe site si folosirea acestora de catre evaluatori sau terte persoane in diverse scopuri (studiu de piata, raport evaluare, etc.) se face pe raspunderea exclusiva a acestora, tinand cont ca valoarea proprietatilor nu reflecta neaparat valoarea reala de piata a imobilelor.

Alerta Pret via NewsLetter