Imobiliare Predeal » Garsoniere Predeal

Garsoniera de Vanzare in Predeal , zona Cioplea

Cod imobil
X01CF2
53.000 € » 1.262 €/mp
Garsoniera de vanzare in Predeal (zona Cioplea). Imagine pentru oferta X01CF2 (Fotografia 2).Garsoniera de vanzare in Predeal (zona Cioplea). Imagine pentru oferta X01CF2 (Fotografia 3).Garsoniera de vanzare in Predeal (zona Cioplea). Imagine pentru oferta X01CF2 (Fotografia 4).Garsoniera de vanzare in Predeal (zona Cioplea). Imagine pentru oferta X01CF2 (Fotografia 5).Garsoniera de vanzare in Predeal (zona Cioplea). Imagine pentru oferta X01CF2 (Fotografia 6).Garsoniera de vanzare in Predeal (zona Cioplea). Imagine pentru oferta X01CF2 (Fotografia 7).Garsoniera de vanzare in Predeal (zona Cioplea). Imagine pentru oferta X01CF2 (Fotografia 8).Garsoniera de vanzare in Predeal (zona Cioplea). Imagine pentru oferta X01CF2 (Fotografia 9).Garsoniera de vanzare in Predeal (zona Cioplea). Imagine pentru oferta X01CF2 (Fotografia 10).Garsoniera de vanzare in Predeal (zona Cioplea). Imagine pentru oferta X01CF2 (Fotografia 11).Garsoniera de vanzare in Predeal (zona Cioplea). Imagine pentru oferta X01CF2 (Fotografia 12).Garsoniera de vanzare in Predeal (zona Cioplea). Imagine pentru oferta X01CF2 (Fotografia 13).
Camere:1
Nr. bai:1
 
Tip:Garsoniera
Finisaje:Superioare
 
Etaj:Demisol
Regim:3D+P+M
An:2017 - 2018
 
S.U.:30,00 mp
S.T.:42,00 mp
Utilitati: Apa, Gaze, Curent Electric, Telefon, Internet fibra optica / CaTV

Garsoniera de Vanzare in Predeal, zona Cioplea (Garsoniera cu o camera Predeal).

Garsoniera este oferita spre vanzare in Predeal si se afla la al doilea nivel al unui imobil construit in 2017.

Aceasta are o suprafata de 42 mp si este compusa din:

Camera de zi cu bucatarie open-space, baie, hol intrare si un balcon tip terasa in suprafata de 12 mp.

Aceasta are toate utilitatile contorizate separat si beneficiaza de loc de parcare.

Se afla intr-o zona linistita, si beneficiaza de o priveliste foarte frumoasa catre munte.

Este varianta ideala pentru o locuinta de vacanta, dar poate fi folosita si pentru inchirierea in regim turistic.

Va place aceasta proprietate? Doriti mai multe detalii?

Andrei Gornea

Andrei Gornea
0720.900.678
Nume:


Telefon:


E-Mail:


Mesaj:


Alte proprietati in Predeal
Indecis?Iata cateva Recomandari!

Daca sunteti in cautarea unor Garsoniere de Vanzare in Predeal, va invitam sa incercati lista cu urmatoarele recomandari imobiliare:

Lista cu

Recomandari

:
» Imobiliare Predeal (Vanzari si Inchirieri)

De asemenea, dorim sa va aducem la cunostinta ca aveti posibilitatea de a achizitiona garsoniere si apartamente noi. Pentru detalii, va rugam sa accesati lista de mai jos:

Politica preturilor afisate:

Valoarea proprietatilor publicate pe site-ul www.mervani.ro reprezinta exclusiv expresia si intentia proprietarilor. Preturile afisate nu reflecta neaparat valoarea reala, ele fiind preturi de promovare.

Agentia Imobiliara Mervani nu-si asuma in niciun fel raspunderea privind detaliile aferente proprietatilor prezentate si nici privind posibila neconcordanta intre pretul de promovare exprimat de proprietari si valoarea reala de piata.

Utilizarea preturilor de promovare afisate pe site si folosirea acestora de catre evaluatori sau terte persoane in diverse scopuri (studiu de piata, raport evaluare, etc.) se face pe raspunderea exclusiva a acestora, tinand cont ca valoarea proprietatilor nu reflecta neaparat valoarea reala de piata a imobilelor.

Alerta Pret via NewsLetter