Imobiliare Breaza » Apartamente Breaza
Pret negociabil

Apartament de Vanzare in Breaza , zona Centrala

Cod: X01CF1
44.000 € » 647 €/mp
Apartament semidecomandat cu 3 camere de vanzare in Breaza (zona Centrala). Imagine pentru oferta X01CF1 (Fotografia 2).Apartament semidecomandat cu 3 camere de vanzare in Breaza (zona Centrala). Imagine pentru oferta X01CF1 (Fotografia 3).Apartament semidecomandat cu 3 camere de vanzare in Breaza (zona Centrala). Imagine pentru oferta X01CF1 (Fotografia 4).Apartament semidecomandat cu 3 camere de vanzare in Breaza (zona Centrala). Imagine pentru oferta X01CF1 (Fotografia 5).Apartament semidecomandat cu 3 camere de vanzare in Breaza (zona Centrala). Imagine pentru oferta X01CF1 (Fotografia 6).Apartament semidecomandat cu 3 camere de vanzare in Breaza (zona Centrala). Imagine pentru oferta X01CF1 (Fotografia 7).Apartament semidecomandat cu 3 camere de vanzare in Breaza (zona Centrala). Imagine pentru oferta X01CF1 (Fotografia 8).Apartament semidecomandat cu 3 camere de vanzare in Breaza (zona Centrala). Imagine pentru oferta X01CF1 (Fotografia 9).Apartament semidecomandat cu 3 camere de vanzare in Breaza (zona Centrala). Imagine pentru oferta X01CF1 (Fotografia 10).
Camere:3
Nr. bai:1
 
Tip:Semidecomandat
Finisaje:Normale
 
Etaj:3
Regim:P+4
An:1980 - 2000
 
S.U.:58,03 mp
S.T.:68,00 mp
Utilitati: Apa, Canalizare, Gaze, Curent Electric, Telefon, Internet fibra optica / CaTV

Apartament de Vanzare in Breaza, zona Centrala (Apartament 3 camere Breaza).

Apartament 3 camere, confort II semidecomandat, de vanzare, situat in zona centrala a Orasului Breaza. Imobilul are suprafata utila de 58,03 mp si se afla situat la etajul 3 intr-un imobil cu 4 niveluri.

Apartamentul beneficiaza de usa metalica la intrare, tamplarie PVC cu geam termopan si este compartimentat astfel:

  • living, doua dormitoare, baie, bucatarie, doua holuri si balcon.

Imobilul are certificat de performanta energetica in lucru.

Va place aceasta proprietate? Doriti mai multe detalii?

Laurentiu Ungureanu

Laurentiu Ungureanu
0720.900.665
Nume:


Telefon:


E-Mail:


Mesaj:


Alte proprietati in Breaza
Apartament de Vanzare in Breaza (Liceul Militar, Prahova)
Imobil:Apartament de Vanzare
Oras:Breaza, zona Liceul Militar
Pret:32.500 €

Apartament 2 camere, confort I, semidecomandat, de vanzare la parterul unui imobil cu 4 niveluri din Breaza. Apartamentul are izolatie la exterior cu polistiren, tamplarie PVC cu geam termopan si izolatie in pardoseala. Imobilul are o suprafata construita de 52 mp si utila de 45 mp. Apartamentul este compus din dormitor, living, baie, ...


Indecis?Iata cateva Recomandari!

Daca sunteti in cautarea unor Apartamente de Vanzare in Breaza, va invitam sa incercati lista cu urmatoarele recomandari imobiliare:

Lista cu

Recomandari

:
» Imobiliare Breaza (Vanzari si Inchirieri)

De asemenea, dorim sa va aducem la cunostinta ca aveti posibilitatea de a achizitiona garsoniere si apartamente noi. Pentru detalii, va rugam sa accesati lista de mai jos:

Politica preturilor afisate:

Valoarea proprietatilor publicate pe site-ul www.mervani.ro reprezinta exclusiv expresia si intentia proprietarilor. Preturile afisate nu reflecta neaparat valoarea reala, ele fiind preturi de promovare.

Agentia Imobiliara Mervani nu-si asuma in niciun fel raspunderea privind detaliile aferente proprietatilor prezentate si nici privind posibila neconcordanta intre pretul de promovare exprimat de proprietari si valoarea reala de piata.

Utilizarea preturilor de promovare afisate pe site si folosirea acestora de catre evaluatori sau terte persoane in diverse scopuri (studiu de piata, raport evaluare, etc.) se face pe raspunderea exclusiva a acestora, tinand cont ca valoarea proprietatilor nu reflecta neaparat valoarea reala de piata a imobilelor.

Alerta Pret via NewsLetter Oferte recente