Imobiliare Paulesti » Terenuri Intravilane Paulesti

Teren Intravilan de Vanzare in Paulesti , zona Semicentrala

Cod: X31CE4
30.000 € » 67 €/mp
Teren de vanzare in Paulesti (zona Semicentrala). Imagine pentru oferta X31CE4 (Fotografia 2).Teren de vanzare in Paulesti (zona Semicentrala). Imagine pentru oferta X31CE4 (Fotografia 3).Teren de vanzare in Paulesti (zona Semicentrala). Imagine pentru oferta X31CE4 (Fotografia 4).Teren de vanzare in Paulesti (zona Semicentrala). Imagine pentru oferta X31CE4 (Fotografia 5).
Folosinta:Arabil
 
Suprafata:450,00 mp
Deschidere:17,25 ml
Utilitati: Apa

Teren Intravilan de Vanzare in Paulesti, zona Semicentrala (Teren Intravilan 450 mp Paulesti).

Teren Intravilan de Vanzare, situat in Paulesti, intr-un viitor cartier rezidential, foarte aproape de zona Centrala, avand o suprafata de 450 mp si o deschidere de 17.25 mp, ideal pentru constructia unei locuinte.

Utilitati:

Apa.

Va place aceasta proprietate? Doriti mai multe detalii?

Sabin Paraschiv

Sabin Paraschiv
0720.900.660
Nume:


Telefon:


E-Mail:


Mesaj:


Alte proprietati in Paulesti
Indecis?Iata cateva Recomandari!

Daca sunteti in cautarea unor Terenuri Intravilane de Vanzare in Paulesti, va invitam sa incercati lista cu urmatoarele recomandari imobiliare:

Lista cu

Recomandari

:
» Imobiliare Paulesti (Vanzari si Inchirieri)

De asemenea, dorim sa va aducem la cunostinta ca aveti posibilitatea de a achizitiona garsoniere si apartamente noi. Pentru detalii, va rugam sa accesati lista de mai jos:

Politica preturilor afisate:

Valoarea proprietatilor publicate pe site-ul www.mervani.ro reprezinta exclusiv expresia si intentia proprietarilor. Preturile afisate nu reflecta neaparat valoarea reala, ele fiind preturi de promovare.

Agentia Imobiliara Mervani nu-si asuma in niciun fel raspunderea privind detaliile aferente proprietatilor prezentate si nici privind posibila neconcordanta intre pretul de promovare exprimat de proprietari si valoarea reala de piata.

Utilizarea preturilor de promovare afisate pe site si folosirea acestora de catre evaluatori sau terte persoane in diverse scopuri (studiu de piata, raport evaluare, etc.) se face pe raspunderea exclusiva a acestora, tinand cont ca valoarea proprietatilor nu reflecta neaparat valoarea reala de piata a imobilelor.

Alerta Pret via NewsLetter 1 actualizari recente