Imobiliare Brebu » Vile Brebu

Vila de Vanzare in Brebu , zona Megiesesc

Cod: X21C9F
149.000 € » 723 €/mp
pret exclusiv constructie
Vila cu 4 camere de vanzare in Brebu (zona Megiesesc). Imagine pentru oferta X21C9F (Fotografia 2).Vila cu 4 camere de vanzare in Brebu (zona Megiesesc). Imagine pentru oferta X21C9F (Fotografia 3).Vila cu 4 camere de vanzare in Brebu (zona Megiesesc). Imagine pentru oferta X21C9F (Fotografia 4).Vila cu 4 camere de vanzare in Brebu (zona Megiesesc). Imagine pentru oferta X21C9F (Fotografia 5).
Tip:Vila
Regim:P+E
An:2000 - 2010
 
Camere:4
Nr. bai:2
 
Finisaje:Normale
 
S.U.:146 mp
S.T.:192 mp = 138.800 €
valoare exclusiv constructie
Teren:600 mp = 10.200 €
valoare exclusiv teren
Utilitati: Apa, Fosa, Gaze, Curent Electric

Vila de Vanzare in Brebu, zona Megiesesc (Vila 4 camere Brebu).

Vila de Vanzare, situata in Comuna Brebu, construita din beton armat, cu caramida porotherm, avand suprafata desfasurata de 192 mp, suprafata utila de 146 mp si un teren in suprafata de 600 mp, compartimentata astfel:

Parter:

Living - 29.00 mp
Bucatarie - 13.44 mp
Vestibul - 7.83 mp
Baie - 4.90 mp
Camera centralei - 4.90 mp
Garaj - 19.00 mp

Etaj:

Hol - 5.73 mp
Dormitor - 16.27 mp
Debara - 1.89 mp
Dormitor - 20.46 mp
Baie - 7.80 mp
Dormitor - 14.74 mp

Utilitati:

Apa, gaze si curent electric.

Detalii Tehnice:

Vila este construita in anul 2009, avand structura de rezistenta si suprastructura din beton armat, cu caramida porotherm.
Este turnata placa de beton si peste etaj, avand posibilitatea de mansardare.
Rezistenta seismica este foarte ridicata.
Centrala termica este nemteasca marca Viessmann, caloriferele sunt Purmo, instalatia electrica este pe cupru, prize si intrerupatoare frantuzesti marca Legrand.
Usile sunt poloneze, avand toc semirotund.
Parchet, gresie si faianta origine Italia. Cada semiovala in baia de la etaj si cabina de dus la parter.
Casa este izolata cu polistiren de 5 cm.
Tamplarie termopan Rehau. Usa metalica la intrare.
Scara din beton armat, placata cu gresie si avand balustrada din inox.
Acoperisul este din tigla metalica Lindab.
La etaj exista si o terasa acoperita care, comunica cu 2 dintre
dormitoare.
Vila se vinde complet utilata si mobilata ( combina frigorifica Bosch, cuptor cu microunde LG, aragaz si hota Zanussi, coltar extensibil, etc)

Imobilul are certificat de performanta energetica in lucru.

Va place aceasta proprietate? Doriti mai multe detalii?

Sabin Paraschiv

Sabin Paraschiv
0720.900.660
Nume:


Telefon:


E-Mail:


Mesaj:


Alte proprietati in Brebu
Vila de Vanzare in Brebu (Manastirii, Prahova)
Imobil:Vila de Vanzare
Oras:Brebu, zona Manastirii
Pret:110.000 €

Vila P+E de vanzare, situata in zona semicentrala a Comunei Brebu. DETALII CONSTRUCTIVE: - Structura de rezistenta a vilei este realizata din zidarie portanta, cu fundatie, stalpi si plansee din beton armat; - Acoperisul este de tip sarpanta, construit din lemn, cu invelitoare din tabla tip Lindab; - Tamplaria exterioara este realiz...


Vila de Vanzare in Brebu (Manastirii, Prahova)
Imobil:Vila de Vanzare
Oras:Brebu, zona Manastirii
Pret:120.000 €

Vila de Vanzare, situata in Comuna Brebu, construita din zidarie portanta (caramida) si lemn la etaj, avand suprafata desfasurata de 158 mp si un teren in suprafata de 515 mp, compartimentata astfel: Parter: Living - 21.56 mp Dormitor - 10.99 mp Hol si casa scarii - 9.68 mp Bucatrie - 10.31 mp Baie - 3.92 mp Terasa acoperita - 10.80 mp ...


Vila de Vanzare in Brebu (Pietriceaua, Prahova)
Imobil:Vila de Vanzare
Oras:Brebu, zona Pietriceaua
Pret:169.000 €

Casa D+P+M de vanzare, situata in Comuna Brebu, Sat Pietriceaua. DETALII CONSTRUCTIVE: - Structura de rezistenta a vilei este realizata din lemn, cu fundatie din beton armat; - Acoperisul este din lemn cu invelitoare din tabla tip Lindab; - Tamplaria exterioara este realizata din lemn stratificat cu geam termopan; - Finisajele interi...


Vila de Vanzare in Brebu (Centrala, Prahova)
Imobil:Vila de Vanzare
Oras:Brebu, zona Centrala
Pret:30.000 €

Vila de Vanzare, situata in Comuna Brebu, constructie din BCA si cadre de beton, avand suprafata desfasurata de 435 mp, suprafata utila de 271.23 mp si un teren in suprafata de 502 mp, compartimentata astfel: Demisol: Acces Beci - 10.03 mp Camera - 29.70 mp Parter: Terasa - 7.70 mp Living - 29.16 mp Loc de luat masa - 18.43 mp Debara ...


Vila de Vanzare in Brebu (Centrala, Prahova)
Imobil:Vila de Vanzare
Oras:Brebu, zona Centrala
Pret:180.000 €

Vila P+E, impreuna cu o alta constructie P, de vanzare. Imobilul este situat in comuna Brebu, la cca. 10 km de Campina si 100 km de Bucuresti. Imobilul este construit in 1998, din zidarie portanta cu planseu, stalpi si fundatie din beton armat (parterul), structura usoara (lemn)la etaj si cu posibilitate de mansardre. Imobilele au o sup...


Indecis?Iata cateva Recomandari!

Daca sunteti in cautarea unor Vile de Vanzare in Brebu, va invitam sa incercati lista cu urmatoarele recomandari imobiliare:

Lista cu

Recomandari

:
» Imobiliare Brebu (Vanzari si Inchirieri)

De asemenea, dorim sa va aducem la cunostinta ca aveti posibilitatea de a achizitiona garsoniere si apartamente noi. Pentru detalii, va rugam sa accesati lista de mai jos:

Politica preturilor afisate:

Valoarea proprietatilor publicate pe site-ul www.mervani.ro reprezinta exclusiv expresia si intentia proprietarilor. Preturile afisate nu reflecta neaparat valoarea reala, ele fiind preturi de promovare.

Agentia Imobiliara Mervani nu-si asuma in niciun fel raspunderea privind detaliile aferente proprietatilor prezentate si nici privind posibila neconcordanta intre pretul de promovare exprimat de proprietari si valoarea reala de piata.

Utilizarea preturilor de promovare afisate pe site si folosirea acestora de catre evaluatori sau terte persoane in diverse scopuri (studiu de piata, raport evaluare, etc.) se face pe raspunderea exclusiva a acestora, tinand cont ca valoarea proprietatilor nu reflecta neaparat valoarea reala de piata a imobilelor.

Alerta Pret via NewsLetter Oferte recente