Imobiliare Comarnic » Apartamente Comarnic

Apartament de Vanzare in Comarnic , zona Ultracentrala

Cod imobil
X01C61
105.000 € » 404 €/mp
Casa/Vila:Da
 
Camere:6
Nr. bai:2
 
Tip:Decomandat
Finisaje:Superioare
 
Etaj:Mansarda
Regim:D+P+E+M
An:Inainte de 1980
 
S.U.:236,00 mp
S.T.:260,00 mp
Utilitati: Apa, Canalizare, Gaze, Curent Electric

Apartament de Vanzare in Comarnic, zona Ultracentrala (Apartament 6 camere Comarnic).

Apartament de vanzare in Comarnic zona ultracentrala.

Apartamentul se afla intr-o cladire construita in stil neo-romanesc, in perioada interbelica cu o arhitectura specifica acelei perioade.

Avantajul major al acestui apartament este dat si de pozitia lui in zona ultracentrala a orasului, in imediata apropiere a zonelor de interes ( super-market, piata, farmacie, carmangerie, brutarie, scoala, gradinita, etc...)
Regimul de inaltime D+P+E+M, apartamentul fiind situat la mansarda.

Este situat la mansarda cladirii, pe doua niveluri ("duplex"), la primul nivel sunt 4 camere, bucatarie si baie iar la etaj sunt 2 camere, baie, zona de depozitare, in suprafata construita de 260 mp.
Apartamentul a fost renovat complet (acoperisul, tencuiala interioara, centrala termica). Regasim finisajele de cea mai buna calitate, geamurile din lemn masiv sunt dublate cu tamplarie PVC cu geam termopan. Incalzirea se realizeaza cu centrala termica proprie.
Beneficiaza de toate utilitatile contorizate individual.

Va place aceasta proprietate? Doriti mai multe detalii?

Livia Mihaela Popa

Livia Mihaela Popa
0727.900.664
Nume:


Telefon:


E-Mail:


Mesaj:


Cand doriti sa stabilim o vizionare? (Optional)


Alte proprietati in Comarnic
Indecis?Iata cateva Recomandari!

Daca sunteti in cautarea unor Apartamente de Vanzare in Comarnic, va invitam sa incercati lista cu urmatoarele recomandari imobiliare:

Lista cu

Recomandari

:
» Imobiliare Comarnic (Vanzari si Inchirieri)

De asemenea, dorim sa va aducem la cunostinta ca aveti posibilitatea de a achizitiona garsoniere si apartamente noi. Pentru detalii, va rugam sa accesati lista de mai jos:

Politica preturilor afisate:

Valoarea proprietatilor publicate pe site-ul www.mervani.ro reprezinta exclusiv expresia si intentia proprietarilor. Preturile afisate nu reflecta neaparat valoarea reala, ele fiind preturi de promovare.

Agentia Imobiliara Mervani nu-si asuma in niciun fel raspunderea privind detaliile aferente proprietatilor prezentate si nici privind posibila neconcordanta intre pretul de promovare exprimat de proprietari si valoarea reala de piata.

Utilizarea preturilor de promovare afisate pe site si folosirea acestora de catre evaluatori sau terte persoane in diverse scopuri (studiu de piata, raport evaluare, etc.) se face pe raspunderea exclusiva a acestora, tinand cont ca valoarea proprietatilor nu reflecta neaparat valoarea reala de piata a imobilelor.

Alerta Pret via NewsLetter