Imobiliare Breaza » Apartamente Breaza

Apartament de Vanzare in Breaza , zona Liceul Militar

Cod imobil
X01C50
38.000 € » 679 €/mp
Camere:2
Nr. bai:1
 
Tip:Semidecomandat
Finisaje:Normale
 
Etaj:1
Regim:P+2
An:Inainte de 1980
 
S.U.:44,08 mp
S.T.:56,00 mp
Utilitati: Apa, Canalizare, Gaze, Curent Electric, Telefon

Apartament de Vanzare in Breaza, zona Liceul Militar (Apartament 2 camere Breaza).

Apartament cu doua camere, semidecomandat, de vanzare, situat la etajul 1 intr-un imobil cu doua niveluri din orasul Breaza, in zona Liceului Militar.

Apartamentul are suprafata utila 44 mp si este compus din living, dormitor, doua holuri, baie, bucatarie si balcon.

Apartamentul este recent renovat.

Va place aceasta proprietate? Doriti mai multe detalii?

Laurentiu Ungureanu

Laurentiu Ungureanu
0720.900.665
Nume:


Telefon:


E-Mail:


Mesaj:


Cand doriti sa stabilim o vizionare? (Optional)


Alte proprietati in Breaza
Imobil:Apartament de Vanzare
Oras:Breaza, zona Centrala
Pret:63.000 € » 840.34 €/mp

De vanzare, apartament decomandat cu 3 camere in Breaza! Acesta beneficiaza de toate utilitatile si separatiile la acestea. Compartimentare: camera 10.04 mp, grup sanitar 4.31 mp, hol 1.48 mp, debara 0.64 mp, camera 14.90 mp, bucatarie 7.37 mp, camara 1.06 mp, hol 4.18 mp, camera 9.83 mp, hol 3.28 mp, logie 3.11 mp. Finisaje: gresie, ...


Imobil:Apartament de Vanzare
Oras:Breaza, zona Liceul Militar
Pret:28.500 € » 584.26 €/mp

Apartament 2 camere, semidecomandat, confort II, de vanzare in Orasul Breaza, zona Liceului Militar. Imobilul are suprafata construita de 48,78 mp, suprafata utila de 42,42 mp si se afla situat la parterul unui imobil cu 4 niveluri. Apartamentul beneficiaza de usa metalica la intrare, tamplarie PVC cu geam termopan si compus din living, ...


Imobil:Apartament de Vanzare
Oras:Breaza, zona Liceul Militar
Pret:32.500 € » 624.4 €/mp

Apartament 2 camere, confort I, semidecomandat, de vanzare la parterul unui imobil cu 4 niveluri din Breaza. Apartamentul are izolatie la exterior cu polistiren, tamplarie PVC cu geam termopan si izolatie in pardoseala. Imobilul are o suprafata construita de 52 mp si utila de 45 mp. Apartamentul este compus din dormitor, living, baie, ...


Indecis?Iata cateva Recomandari!

Daca sunteti in cautarea unor Apartamente de Vanzare in Breaza, va invitam sa incercati lista cu urmatoarele recomandari imobiliare:

Lista cu

Recomandari

:
» Imobiliare Breaza (Vanzari si Inchirieri)

De asemenea, dorim sa va aducem la cunostinta ca aveti posibilitatea de a achizitiona garsoniere si apartamente noi. Pentru detalii, va rugam sa accesati lista de mai jos:

Politica preturilor afisate:

Valoarea proprietatilor publicate pe site-ul www.mervani.ro reprezinta exclusiv expresia si intentia proprietarilor. Preturile afisate nu reflecta neaparat valoarea reala, ele fiind preturi de promovare.

Agentia Imobiliara Mervani nu-si asuma in niciun fel raspunderea privind detaliile aferente proprietatilor prezentate si nici privind posibila neconcordanta intre pretul de promovare exprimat de proprietari si valoarea reala de piata.

Utilizarea preturilor de promovare afisate pe site si folosirea acestora de catre evaluatori sau terte persoane in diverse scopuri (studiu de piata, raport evaluare, etc.) se face pe raspunderea exclusiva a acestora, tinand cont ca valoarea proprietatilor nu reflecta neaparat valoarea reala de piata a imobilelor.

Alerta Pret via NewsLetter