Imobiliare Banesti » Case Banesti

Casa de Vanzare in Banesti , zona Centrala

Cod: X11C44
117.000 € » 774 €/mp
pret exclusiv constructie
Casa cu 3 camere de vanzare in Banesti (zona Centrala). Imagine pentru oferta X11C44 (Fotografia 2).Casa cu 3 camere de vanzare in Banesti (zona Centrala). Imagine pentru oferta X11C44 (Fotografia 3).Casa cu 3 camere de vanzare in Banesti (zona Centrala). Imagine pentru oferta X11C44 (Fotografia 4).Casa cu 3 camere de vanzare in Banesti (zona Centrala). Imagine pentru oferta X11C44 (Fotografia 5).Casa cu 3 camere de vanzare in Banesti (zona Centrala). Imagine pentru oferta X11C44 (Fotografia 6).Casa cu 3 camere de vanzare in Banesti (zona Centrala). Imagine pentru oferta X11C44 (Fotografia 7).Casa cu 3 camere de vanzare in Banesti (zona Centrala). Imagine pentru oferta X11C44 (Fotografia 8).Casa cu 3 camere de vanzare in Banesti (zona Centrala). Imagine pentru oferta X11C44 (Fotografia 9).Casa cu 3 camere de vanzare in Banesti (zona Centrala). Imagine pentru oferta X11C44 (Fotografia 10).Casa cu 3 camere de vanzare in Banesti (zona Centrala). Imagine pentru oferta X11C44 (Fotografia 11).
Tip:Casa
Regim:P
An:1980 - 2000
 
Camere:3
Nr. bai:1
 
Finisaje:Normale
 
S.U.:110 mp
S.T.:132 mp = 102.104 €
valoare exclusiv constructie
Teren:931 mp = 14.896 €
valoare exclusiv teren
Utilitati: Apa, Fosa, Gaze, Curent Electric

Casa de Vanzare in Banesti, zona Centrala (Casa 3 camere Banesti).

Casa de Vanzare, situata in zona Centrala a Comunei Banesti, compusa din: doua camere, bucatarie , hol si baie, avand o suprafata desfasurata de 132 mp si un teren in suprafata de 931 mp.

Utilitati:

Apa, gaze si curent electric.

Casa detine si o anexa avand suprafata de 37 mp.

Imobilul are certificat de performanta energetica in lucru.

Va place aceasta proprietate? Doriti mai multe detalii?

Sabin Paraschiv

Sabin Paraschiv
0720.900.660
Nume:


Telefon:


E-Mail:


Mesaj:


Alte proprietati in Banesti
Casa de Vanzare in Banesti (Semicentrala, Prahova)
Imobil:Casa de Vanzare
Oras:Banesti, zona Semicentrala
Pret:130.000 €

Casa D+P+E+M de vanzare, situata in zona centrala Comunei Banesti. DETALII CONSTRUCTIVE: - Structura de rezistenta a parterului este din zidarie portanta, cu fundatie, stalpi si planseu din beton armat; - Mansarda este construita din zidarie cu stalpi si centuri din beton armat si planseu din beton armat; - Acoperisul este din lemn c...


Indecis?Iata cateva Recomandari!

Daca sunteti in cautarea unor Case de Vanzare in Banesti, va invitam sa incercati lista cu urmatoarele recomandari imobiliare:

Lista cu

Recomandari

:
» Imobiliare Banesti (Vanzari si Inchirieri)

De asemenea, dorim sa va aducem la cunostinta ca aveti posibilitatea de a achizitiona garsoniere si apartamente noi. Pentru detalii, va rugam sa accesati lista de mai jos:

Politica preturilor afisate:

Valoarea proprietatilor publicate pe site-ul www.mervani.ro reprezinta exclusiv expresia si intentia proprietarilor. Preturile afisate nu reflecta neaparat valoarea reala, ele fiind preturi de promovare.

Agentia Imobiliara Mervani nu-si asuma in niciun fel raspunderea privind detaliile aferente proprietatilor prezentate si nici privind posibila neconcordanta intre pretul de promovare exprimat de proprietari si valoarea reala de piata.

Utilizarea preturilor de promovare afisate pe site si folosirea acestora de catre evaluatori sau terte persoane in diverse scopuri (studiu de piata, raport evaluare, etc.) se face pe raspunderea exclusiva a acestora, tinand cont ca valoarea proprietatilor nu reflecta neaparat valoarea reala de piata a imobilelor.

Alerta Pret via NewsLetter