Imobiliare Sinaia » Spatii Comerciale Sinaia

Spatiu Comercial de Inchiriat in Sinaia , zona Semicentrala

Cod imobil
X41C23
400 €/luna » 7 €/mp
Tip:Spatiu Comercial
Regim:P+E+M
An:Inainte de 1980
 
Camere:2
Nr. bai:1
 
Finisaje:Superioare
 
S.U.:n/a
S.T.:55 mp
Utilitati:

Spatiu Comercial de Inchiriat in Sinaia, zona Semicentrala (Spatiu Comercial 2 camere Sinaia).

Spatiul comercial se afla la parter intr-un imobil avand regimul de inaltime P+E+M.

Acesta are o suprafata de 55 mp si este compus din:

2 camere, baie, hol si un spatiu tehnic.

Acesta dispune de toate utilitatile si este perfect functional, beneficiind de finisaje moderne.

Spatiul se afla intr-o zona cu vad comercial foarte bun. Are o expunere stradala foarte buna si beneficiaza de apr 3-4 locuri de parcare pentru clienti.

Datorita acestor avantaje se potriveste pentru desfasurarea a numeroase activitati comerciale cum ar fi: spatiu birouri (contabilitate, consultanta, asigurari, etc.), showroom de prezentare, agentie de turism, etc.

Va place aceasta proprietate? Doriti mai multe detalii?

Livia Mihaela Popa

Livia Mihaela Popa
0727.900.664
Nume:


Telefon:


E-Mail:


Mesaj:


Cand doriti sa stabilim o vizionare? (Optional)


Alte proprietati in Sinaia
Imobil:Spatiu Comercial de Inchiriat
Oras:Sinaia
Pret:200 € » 5.56 €/mp

Spatiul comercial (garsoniera) se afla la etajul 1 intr-o vila construita in perioada interbelica. Acesta este alcatuit din: camera de zi, baie, balcon inchis si un separeu. Are toate utilitatile separate iar incalzirea se face cu centrala termica proprie pe gaz.  Se inchiriaza pe termen lung (minim 1 an). Conditiile de inchirier...


Indecis?Iata cateva Recomandari!

Daca sunteti in cautarea unor Spatii Comerciale de Inchiriat in Sinaia, va invitam sa incercati lista cu urmatoarele recomandari imobiliare:

Lista cu

Recomandari

:
» Imobiliare Sinaia (Vanzari si Inchirieri)

De asemenea, dorim sa va aducem la cunostinta ca aveti posibilitatea de a achizitiona garsoniere si apartamente noi. Pentru detalii, va rugam sa accesati lista de mai jos:

Politica preturilor afisate:

Valoarea proprietatilor publicate pe site-ul www.mervani.ro reprezinta exclusiv expresia si intentia proprietarilor. Preturile afisate nu reflecta neaparat valoarea reala, ele fiind preturi de promovare.

Agentia Imobiliara Mervani nu-si asuma in niciun fel raspunderea privind detaliile aferente proprietatilor prezentate si nici privind posibila neconcordanta intre pretul de promovare exprimat de proprietari si valoarea reala de piata.

Utilizarea preturilor de promovare afisate pe site si folosirea acestora de catre evaluatori sau terte persoane in diverse scopuri (studiu de piata, raport evaluare, etc.) se face pe raspunderea exclusiva a acestora, tinand cont ca valoarea proprietatilor nu reflecta neaparat valoarea reala de piata a imobilelor.

Alerta Pret via NewsLetter