Imobiliare Comarnic » Case Comarnic

Casa de Vanzare in Comarnic , zona Centrala

Cod: X11BF2
173.000 € » 603 €/mp
pret exclusiv constructie
Casa cu 6 camere de vanzare in Comarnic (zona Centrala). Imagine pentru oferta X11BF2 (Fotografia 2).Casa cu 6 camere de vanzare in Comarnic (zona Centrala). Imagine pentru oferta X11BF2 (Fotografia 3).Casa cu 6 camere de vanzare in Comarnic (zona Centrala). Imagine pentru oferta X11BF2 (Fotografia 4).Casa cu 6 camere de vanzare in Comarnic (zona Centrala). Imagine pentru oferta X11BF2 (Fotografia 5).Casa cu 6 camere de vanzare in Comarnic (zona Centrala). Imagine pentru oferta X11BF2 (Fotografia 6).Casa cu 6 camere de vanzare in Comarnic (zona Centrala). Imagine pentru oferta X11BF2 (Fotografia 7).Casa cu 6 camere de vanzare in Comarnic (zona Centrala). Imagine pentru oferta X11BF2 (Fotografia 8).Casa cu 6 camere de vanzare in Comarnic (zona Centrala). Imagine pentru oferta X11BF2 (Fotografia 9).Casa cu 6 camere de vanzare in Comarnic (zona Centrala). Imagine pentru oferta X11BF2 (Fotografia 10).Casa cu 6 camere de vanzare in Comarnic (zona Centrala). Imagine pentru oferta X11BF2 (Fotografia 11).Casa cu 6 camere de vanzare in Comarnic (zona Centrala). Imagine pentru oferta X11BF2 (Fotografia 12).Casa cu 6 camere de vanzare in Comarnic (zona Centrala). Imagine pentru oferta X11BF2 (Fotografia 13).Casa cu 6 camere de vanzare in Comarnic (zona Centrala). Imagine pentru oferta X11BF2 (Fotografia 14).Casa cu 6 camere de vanzare in Comarnic (zona Centrala). Imagine pentru oferta X11BF2 (Fotografia 15).Casa cu 6 camere de vanzare in Comarnic (zona Centrala). Imagine pentru oferta X11BF2 (Fotografia 16).Casa cu 6 camere de vanzare in Comarnic (zona Centrala). Imagine pentru oferta X11BF2 (Fotografia 17).Casa cu 6 camere de vanzare in Comarnic (zona Centrala). Imagine pentru oferta X11BF2 (Fotografia 18).Casa cu 6 camere de vanzare in Comarnic (zona Centrala). Imagine pentru oferta X11BF2 (Fotografia 19).Casa cu 6 camere de vanzare in Comarnic (zona Centrala). Imagine pentru oferta X11BF2 (Fotografia 20).Casa cu 6 camere de vanzare in Comarnic (zona Centrala). Imagine pentru oferta X11BF2 (Fotografia 21).Casa cu 6 camere de vanzare in Comarnic (zona Centrala). Imagine pentru oferta X11BF2 (Fotografia 22).Casa cu 6 camere de vanzare in Comarnic (zona Centrala). Imagine pentru oferta X11BF2 (Fotografia 23).
Tip:Casa
Regim:
An:Inainte de 1980
 
Camere:6
Nr. bai:3
 
Finisaje:Normale
 
S.U.:164 mp
S.T.:197 mp = 118.790 €
valoare exclusiv constructie
Teren:3.614 mp = 54.210 €
valoare exclusiv teren
Utilitati: Apa, Canalizare, Curent Electric, Internet fibra optica / CaTV

Casa de Vanzare in Comarnic, zona Centrala (Casa 6 camere Comarnic).

Proprietate de vanzare in Comarnic, in zona centrala

Proprietatea care se vinde este compusa din doua corpuri cu utilitatile contorizate separat.

Garsoniera compusa din: hol, living, bucatarie, baie si dormitor, in suprafata construita totala de 57,9 mp.

Casa cu regim de inaltime P+M, in suprafata construita totala de 139mp, compusa din:

  • parter: hol de intrare, living, dormitor, bucatarie, loc de luat masa, baie, camera tehnica si dresing;
  • mansarda: living, dormitor, baie;

Terenul aferent proprietatilor este in suprafata de 3614 mp.

Proprietatile se vand mobilate si utilate.

Imobilul are certificat de performanta energetica in lucru.

Va place aceasta proprietate? Doriti mai multe detalii?

Livia Mihaela Popa

Livia Mihaela Popa
0727.900.664
Nume:


Telefon:


E-Mail:


Mesaj:


Alte proprietati in Comarnic
Casa de Vanzare in Comarnic (Poiana, Prahova)
Imobil:Casa de Vanzare
Oras:Comarnic, zona Poiana
Pret:35.000 €

Casa are un regim de inaltime D+P, o suprafata construita de 112 mp si dispune de un teren in suprafata totala de 1735 mp. Aceasta este construita in 1965, are fundatie din beton si piatra, pereti din caramida si lemn si este acoperita cu tigla. Incalzirea se face cu sobe de teracota pe lemn. Utilitati prezente in zona: Apa, gaz, curen...


Casa de Vanzare in Comarnic (Poiana, Prahova)
Imobil:Casa de Vanzare
Oras:Comarnic, zona Poiana
Pret:110.000 €

Casa are o suprafata totala de 284 mp si este situata pe un teren in suprafata de 2587 mp. Aceasta este in Comarnic si are regim de inaltime D+P+M si este structurata astfel:   Demisol: Pivnita; Parter: Living cu zona de servit masa si bucatarie deschisa, dormitor, baie, hol si o terasa deschisa; Mansarda: 3 dormitoare, 1 baie s...


Casa de Vanzare in Comarnic (Ghiosesti, Prahova)
Imobil:Casa de Vanzare
Oras:Comarnic, zona Ghiosesti
Pret:61.000 €

Casa are un regim de inaltime P+E, o suprafata de 220 mp si este edificata pe un teren in suprafata de 447 mp. Aceasta este construita din beton si zidarie de BCA, izolata pe exterior cu polistiren si fiind compartimentata astfel: Parter: Living, bucatarie, dormitor, baie, hol si casa scarii. Etaj: 3 dormitoare, living, hol, casa scari...


Indecis?Iata cateva Recomandari!

Daca sunteti in cautarea unor Case de Vanzare in Comarnic, va invitam sa incercati lista cu urmatoarele recomandari imobiliare:

Lista cu

Recomandari

:
» Imobiliare Comarnic (Vanzari si Inchirieri)

De asemenea, dorim sa va aducem la cunostinta ca aveti posibilitatea de a achizitiona garsoniere si apartamente noi. Pentru detalii, va rugam sa accesati lista de mai jos:

Politica preturilor afisate:

Valoarea proprietatilor publicate pe site-ul www.mervani.ro reprezinta exclusiv expresia si intentia proprietarilor. Preturile afisate nu reflecta neaparat valoarea reala, ele fiind preturi de promovare.

Agentia Imobiliara Mervani nu-si asuma in niciun fel raspunderea privind detaliile aferente proprietatilor prezentate si nici privind posibila neconcordanta intre pretul de promovare exprimat de proprietari si valoarea reala de piata.

Utilizarea preturilor de promovare afisate pe site si folosirea acestora de catre evaluatori sau terte persoane in diverse scopuri (studiu de piata, raport evaluare, etc.) se face pe raspunderea exclusiva a acestora, tinand cont ca valoarea proprietatilor nu reflecta neaparat valoarea reala de piata a imobilelor.

Alerta Pret via NewsLetter