Imobiliare Campina » Spatii Industriale Campina

Spatiu Industrial de Inchiriat in Campina , zona Peco Petrom/OMV

Cod: X41BC9
290 €/luna » 3 €/mp
Spatiu Industrial cu 2 camere de inchiriat in Campina (zona Peco Petrom/OMV). Imagine pentru oferta X41BC9 (Fotografia 2).Spatiu Industrial cu 2 camere de inchiriat in Campina (zona Peco Petrom/OMV). Imagine pentru oferta X41BC9 (Fotografia 3).Spatiu Industrial cu 2 camere de inchiriat in Campina (zona Peco Petrom/OMV). Imagine pentru oferta X41BC9 (Fotografia 4).Spatiu Industrial cu 2 camere de inchiriat in Campina (zona Peco Petrom/OMV). Imagine pentru oferta X41BC9 (Fotografia 5).
Tip:Spatiu Industrial
Regim:Parter
An:1980 - 2000
 
Camere:2
Nr. bai:1
 
Finisaje:Normale
 
S.U.:80 mp
S.T.:98 mp
Utilitati: Apa, Canalizare, Gaze, Curent Electric, Telefon, Internet fibra optica / CaTV

Spatiu Industrial de Inchiriat in Campina, zona Peco Petrom/OMV (Spatiu Industrial 2 camere Campina).

Spatiu industrial (hala industriala) de inchiriat, situata in zona semicentrala a Municipiului Campina, avand suprafata construita de 97,88 mp si suprafata utila de 80 mp, fiind construit din zidarie portanta, cu fundatie, stalpi si planseu din beton armat.

Hala este compusa din spatiu deschis, birou si grup sanitar.

Imobilul are certificat de performanta energetica in lucru.

Va place aceasta proprietate? Doriti mai multe detalii?

Laurentiu Ungureanu

Laurentiu Ungureanu
0720.900.665
Nume:


Telefon:


E-Mail:


Mesaj:


Alte proprietati in Campina
Spatiu Industrial de Inchiriat in Campina (Campinita, Prahova)
Imobil:Spatiu Industrial de Inchiriat
Oras:Campina, zona Campinita
Pret:3.999 € » 2.87 €/mp

Spatiu industrial de productie S+P+2E, de inchiriat, situat in zona semicentrala a Municipiului Campina. DETALII CONSTRUCTIVE: - Structura de rezistenta a imobilului este realizata in cadre de beton, cu fundatie si plansee din beton armat; - Acoperisul este de tip terasa; - Tamplaria exterioara este realizata din PVC cu geam termopan; - ...


Indecis?Iata cateva Recomandari!

Daca sunteti in cautarea unor Spatii Industriale de Inchiriat in Campina, va invitam sa incercati lista cu urmatoarele recomandari imobiliare:

Lista cu

Recomandari

:
» Imobiliare Campina (Vanzari si Inchirieri)

De asemenea, dorim sa va aducem la cunostinta ca aveti posibilitatea de a achizitiona garsoniere si apartamente noi. Pentru detalii, va rugam sa accesati lista de mai jos:

Politica preturilor afisate:

Valoarea proprietatilor publicate pe site-ul www.mervani.ro reprezinta exclusiv expresia si intentia proprietarilor. Preturile afisate nu reflecta neaparat valoarea reala, ele fiind preturi de promovare.

Agentia Imobiliara Mervani nu-si asuma in niciun fel raspunderea privind detaliile aferente proprietatilor prezentate si nici privind posibila neconcordanta intre pretul de promovare exprimat de proprietari si valoarea reala de piata.

Utilizarea preturilor de promovare afisate pe site si folosirea acestora de catre evaluatori sau terte persoane in diverse scopuri (studiu de piata, raport evaluare, etc.) se face pe raspunderea exclusiva a acestora, tinand cont ca valoarea proprietatilor nu reflecta neaparat valoarea reala de piata a imobilelor.

Alerta Pret via NewsLetter