Imobiliare Campina » Spatii Industriale Campina

Spatiu Industrial de Inchiriat in Campina , zona Peco Petrom/OMV

Cod imobil
X41BC9
400 €/luna » 5 €/mp
Tip:Spatiu Industrial
Regim:Parter
An:1980 - 2000
 
Camere:2
Nr. bai:1
 
Finisaje:Normale
 
S.U.:80 mp
S.T.:98 mp
Utilitati: Apa, Canalizare, Gaze, Curent Electric, Telefon, Internet fibra optica / CaTV

Spatiu Industrial de Inchiriat in Campina, zona Peco Petrom/OMV (Spatiu Industrial 2 camere Campina).

Hala de inchiriat, situata in zona semicentrala a Municipiului Campina, avand suprafata construita de 97,88 mp si o suprafata utila de 80 mp, construita din zidarie portanta, cu fundatie, stalpi si planseu din beton armat.

Compartimentare:

- spatiu deschis, birou, grup sanitar

2026 afisari Alerta Pret | Memento
Va place aceasta proprietate? Doriti mai multe detalii?

Laurentiu Ungureanu

Laurentiu Ungureanu
0720.900.665
Nume:


Telefon:


E-Mail:


Mesaj:


Cand doriti sa stabilim o vizionare? (Optional)


Alte proprietati in Campina
Imobil:Spatiu Industrial de Inchiriat
Oras:Campina, zona Campinita
Pret:4.900 € » 3.51 €/mp

Spatiu industrial de productie S+P+2E, de inchiriat, situat in zona semicentrala a Municipiului Campina. DETALII CONSTRUCTIVE: - Structura de rezistenta a imobilului este realizata in cadre de beton, cu fundatie si plansee din beton armat; - Acoperisul este de tip terasa; - Tamplaria exterioara este realizata din PVC cu geam termopan; - ...


Imobil:Spatiu Industrial de Inchiriat
Oras:Campina, zona Semicentrala
Pret:3.273 € » 2 €/mp

Spatiu industrial de inchiriat, situat in zona semicentrala a Municipiului Campina, compus din teren in suprafata de 5764 mp, hala (atelier) in suprafata construita de 1636,4 mp. Ideal pentru atelier auto, spatiu de productie, etc. Spatiul beneficiaza de acces TIR-uri, curent trifazic, parcare betonata de aprox. 2000 mp....


Indecis?Iata cateva Recomandari!

Daca sunteti in cautarea unor Spatii Industriale de Inchiriat in Campina, va invitam sa incercati lista cu urmatoarele recomandari imobiliare:

Lista cu

Recomandari

:
» (Vanzari si Inchirieri)

De asemenea, dorim sa va aducem la cunostinta ca aveti posibilitatea de a achizitiona garsoniere si apartamente noi. Pentru detalii, va rugam sa accesati lista de mai jos:

Politica preturilor afisate:

Valoarea proprietatilor publicate pe site-ul www.mervani.ro reprezinta exclusiv expresia si intentia proprietarilor. Preturile afisate nu reflecta neaparat valoarea reala, ele fiind preturi de promovare.

Agentia Imobiliara Mervani nu-si asuma in niciun fel raspunderea privind detaliile aferente proprietatilor prezentate si nici privind posibila neconcordanta intre pretul de promovare exprimat de proprietari si valoarea reala de piata.

Utilizarea preturilor de promovare afisate pe site si folosirea acestora de catre evaluatori sau terte persoane in diverse scopuri (studiu de piata, raport evaluare, etc.) se face pe raspunderea exclusiva a acestora, tinand cont ca valoarea proprietatilor nu reflecta neaparat valoarea reala de piata a imobilelor.

Alerta Pret via NewsLetter