Imobiliare Predeal » Apartamente Predeal

Apartament de Vanzare in Predeal

Cod: X01BC1
130.000 € » 709 €/mp
Apartament cu 3 camere de vanzare in Predeal. Imagine pentru oferta X01BC1 (Fotografia 2).Apartament cu 3 camere de vanzare in Predeal. Imagine pentru oferta X01BC1 (Fotografia 3).Apartament cu 3 camere de vanzare in Predeal. Imagine pentru oferta X01BC1 (Fotografia 4).Apartament cu 3 camere de vanzare in Predeal. Imagine pentru oferta X01BC1 (Fotografia 5).Apartament cu 3 camere de vanzare in Predeal. Imagine pentru oferta X01BC1 (Fotografia 6).Apartament cu 3 camere de vanzare in Predeal. Imagine pentru oferta X01BC1 (Fotografia 7).Apartament cu 3 camere de vanzare in Predeal. Imagine pentru oferta X01BC1 (Fotografia 8).Apartament cu 3 camere de vanzare in Predeal. Imagine pentru oferta X01BC1 (Fotografia 9).Apartament cu 3 camere de vanzare in Predeal. Imagine pentru oferta X01BC1 (Fotografia 10).Apartament cu 3 camere de vanzare in Predeal. Imagine pentru oferta X01BC1 (Fotografia 11).Apartament cu 3 camere de vanzare in Predeal. Imagine pentru oferta X01BC1 (Fotografia 12).Apartament cu 3 camere de vanzare in Predeal. Imagine pentru oferta X01BC1 (Fotografia 13).
Camere:3
Nr. bai:2
 
Tip:Apartament
Finisaje:Superioare
 
Etaj:Duplex
Regim:D+P+2E+M
An:2000 - 2010
 
S.U.:109 mp
S.T.:175 mp = 124.150 €
valoare exclusiv constructie
Teren:90 mp = 5.850 €
valoare exclusiv teren
Utilitati: Apa, Canalizare, Gaze, Curent Electric, Telefon, Internet fibra optica / CaTV

Apartament de Vanzare in Predeal (Apartament 3 camere Predeal).

Apartamentul de tip duplex se afla intr-un imobil de tip D+P+2E+M.

Apartament cu 3 camere de vanzare in Predeal, are suprafata construita totala de 175 mp si este compus din:

Primul nivel: Living cu bucatarie deschisa (apr 45 mp), 1 baie, hol intrare si o terasa deschisa in suprafata de 28 mp.

Al doilea nivel: 2 dormitoare, baie si casa scarii.

Imobilul se afla intr-o stare foarte buna, este complet mobilat/utilat si beneficiaza de finisaje superioare.

Se afla chiar langa partia de ski, oferind o panorama superba.

Imobilul are certificat de performanta energetica in lucru.

Va place aceasta proprietate? Doriti mai multe detalii?

Andrei Gornea

Andrei Gornea
0720.900.678
Nume:


Telefon:


E-Mail:


Mesaj:


Alte proprietati in Predeal
Apartament de Vanzare in Predeal (Cioplea, Brasov)
Imobil:Apartament de Vanzare
Oras:Predeal, zona Cioplea
Pret:150.000 €

Apartament de vanzare in Predeal/Cioplea, situat la etajul al III-lea intr-un imobil cu regimul de inaltime D+P+3E+M. Acesta este amplasat in intr-o zona usor accesibila, atât auto, cat si pietonal, indiferent de anotimp. Detalii Tehnice: fundatie, grinzi, placi intre etaje si stalpi din beton armat; peretii exteriori cat si pe...


Apartament de Vanzare in Predeal (Centrala, Brasov)
Imobil:Apartament de Vanzare
Oras:Predeal, zona Centrala
Pret:95.000 €

Apartament cu 5 (cinci) camere de vanzare in zona centrala a orasului Predeal, situat la etajul 1, intr-un imobil cu regim de inaltime P+4E. Apartamentul este termizoizolat la exterior si a fost renovat in totalitate. Suprafata apartamentului este de aprox 110mp. Incalzirea apartamentului se realizeaza cu centrala termica proprie. Toate...


Indecis?Iata cateva Recomandari!

Daca sunteti in cautarea unor Apartamente de Vanzare in Predeal, va invitam sa incercati lista cu urmatoarele recomandari imobiliare:

Lista cu

Recomandari

:
» Imobiliare Predeal (Vanzari si Inchirieri)

De asemenea, dorim sa va aducem la cunostinta ca aveti posibilitatea de a achizitiona garsoniere si apartamente noi. Pentru detalii, va rugam sa accesati lista de mai jos:

Politica preturilor afisate:

Valoarea proprietatilor publicate pe site-ul www.mervani.ro reprezinta exclusiv expresia si intentia proprietarilor. Preturile afisate nu reflecta neaparat valoarea reala, ele fiind preturi de promovare.

Agentia Imobiliara Mervani nu-si asuma in niciun fel raspunderea privind detaliile aferente proprietatilor prezentate si nici privind posibila neconcordanta intre pretul de promovare exprimat de proprietari si valoarea reala de piata.

Utilizarea preturilor de promovare afisate pe site si folosirea acestora de catre evaluatori sau terte persoane in diverse scopuri (studiu de piata, raport evaluare, etc.) se face pe raspunderea exclusiva a acestora, tinand cont ca valoarea proprietatilor nu reflecta neaparat valoarea reala de piata a imobilelor.

Alerta Pret via NewsLetter Oferte recente