Imobiliare Baicoi » Case Baicoi

Casa de Vanzare in Baicoi , zona Centrala

Cod: X11B96
28.000 € » 489 €/mp
pret exclusiv constructie
Casa cu 2 camere de vanzare in Baicoi (zona Centrala). Imagine pentru oferta X11B96 (Fotografia 2).Casa cu 2 camere de vanzare in Baicoi (zona Centrala). Imagine pentru oferta X11B96 (Fotografia 3).Casa cu 2 camere de vanzare in Baicoi (zona Centrala). Imagine pentru oferta X11B96 (Fotografia 4).Casa cu 2 camere de vanzare in Baicoi (zona Centrala). Imagine pentru oferta X11B96 (Fotografia 5).Casa cu 2 camere de vanzare in Baicoi (zona Centrala). Imagine pentru oferta X11B96 (Fotografia 6).Casa cu 2 camere de vanzare in Baicoi (zona Centrala). Imagine pentru oferta X11B96 (Fotografia 7).Casa cu 2 camere de vanzare in Baicoi (zona Centrala). Imagine pentru oferta X11B96 (Fotografia 8).
Tip:Casa
Regim:P
An:Inainte de 1980
 
Camere:2
Nr. bai:0
 
Finisaje:Normale
 
S.U.:40 mp
S.T.:47 mp = 22.995 €
valoare exclusiv constructie
Teren:385 mp = 5.005 €
valoare exclusiv teren
Utilitati: Apa, Fosa, Gaze, Curent Electric

Casa de Vanzare in Baicoi, zona Centrala (Casa 2 camere Baicoi).

Casa de Vanzare, situata in zona Centrala a Orasului Baicoi, avand suprafata construita de 47 mp, suprafata utila de 39.79 mp si un teren in suprafata de 385 mp, compusa din: doua camere, hol si bucatarie.

Utilitati:

Apa, gaze, curent electric si fosa septica.

Imobilul are certificat de performanta energetica in lucru.

Va place aceasta proprietate? Doriti mai multe detalii?

Sabin Paraschiv

Sabin Paraschiv
0720.900.660
Nume:


Telefon:


E-Mail:


Mesaj:


Alte proprietati in Baicoi
Casa de Vanzare in Baicoi (Centrala, Prahova)
Imobil:Casa de Vanzare
Oras:Baicoi, zona Centrala
Pret:195.000 €

Casa de Vanzare, situata in zona Centrala a Orasului Baicoi, avand suprafata construita de 240 mp, suprafata utila de 196.80 mp si detine un teren in suprafata de 2400 mp. Casa este construita din zidarie dubla de caramida, acoperita cu tigla metalica, compartimentata astfel: C1: Hol, doua dormitoare - 16 mp, living - 32 mp, bucatarie -...


Casa de Vanzare in Baicoi (Semicentrala, Prahova)
Imobil:Casa de Vanzare
Oras:Baicoi, zona Semicentrala
Pret:20.000 €

Casa D+P de vanzare, construita in 1950, situata in Orasul Baicoi, zona 30 Decembrie. DETALII CONSTRUCTIVE: - Structura de rezistenta a imobilului este realizata din lemn, cu peretii din paianta, fundatie din piatra si beton; - Acoperisul este de tip sarpanta construit din lemn si este acoperit cu tabla. - Finisajele interioare sunt r...


Indecis?Iata cateva Recomandari!

Daca sunteti in cautarea unor Case de Vanzare in Baicoi, va invitam sa incercati lista cu urmatoarele recomandari imobiliare:

Lista cu

Recomandari

:
» Imobiliare Baicoi (Vanzari si Inchirieri)

De asemenea, dorim sa va aducem la cunostinta ca aveti posibilitatea de a achizitiona garsoniere si apartamente noi. Pentru detalii, va rugam sa accesati lista de mai jos:

Politica preturilor afisate:

Valoarea proprietatilor publicate pe site-ul www.mervani.ro reprezinta exclusiv expresia si intentia proprietarilor. Preturile afisate nu reflecta neaparat valoarea reala, ele fiind preturi de promovare.

Agentia Imobiliara Mervani nu-si asuma in niciun fel raspunderea privind detaliile aferente proprietatilor prezentate si nici privind posibila neconcordanta intre pretul de promovare exprimat de proprietari si valoarea reala de piata.

Utilizarea preturilor de promovare afisate pe site si folosirea acestora de catre evaluatori sau terte persoane in diverse scopuri (studiu de piata, raport evaluare, etc.) se face pe raspunderea exclusiva a acestora, tinand cont ca valoarea proprietatilor nu reflecta neaparat valoarea reala de piata a imobilelor.

Alerta Pret via NewsLetter