Imobiliare Scorteni » Terenuri Intravilane Scorteni

Teren Intravilan de Vanzare in Scorteni , zona Bordeni

Cod imobil
X31ADF
11.800 € » 8 €/mp
Folosinta:Arabil
 
Suprafata:1.479,00 mp
Deschidere:23,46 ml
Utilitati: Apa, Curent Electric

Teren Intravilan de Vanzare in Scorteni, zona Bordeni (Teren Intravilan 1.479 mp Scorteni).

Teren intravilan arabil, de vanzare, situat in comuna Scorteni, Sat Bordeni, avand suprafata de 1479 mp si un front stradal de 23,46 m.

Teren pentru constructie, fara inclinatie.

Utilitati: apa si curent electric.

Va place aceasta proprietate? Doriti mai multe detalii?

Laurentiu Ungureanu

Laurentiu Ungureanu
0720.900.665
Nume:


Telefon:


E-Mail:


Mesaj:


Cand doriti sa stabilim o vizionare? (Optional)


Alte proprietati in Scorteni
Imobil:Teren Intravilan de Vanzare
Oras:Scorteni, zona Bordeni
Pret:10.000 € » 19.8 €/mp

Teren intravilan arabil, de vanzare, situat Comuna Scorteni avand suprafata de 505 mp si un front stradal de 18,52 m. Teren pentru constructie, fara inclinatie. Utilitati: apa, gaz, curent electric, CaTV...


Imobil:Teren Intravilan de Vanzare
Oras:Scorteni, zona Bordeni
Pret:15.431 € » 13 €/mp

 Teren intravilan curti-constructii, de vanzare situat in zona semicentrala a Comunei Scorteni, satul Bordeni, avand suprafata de 1887 mp (dintre care 796 mp curti-constructii si 1091 mp arabil) si un front stradal de 28,30 m. Teren pentru constructie, fara inclinatie....


Indecis?Iata cateva Recomandari!

Daca sunteti in cautarea unor Terenuri Intravilane de Vanzare in Scorteni, va invitam sa incercati lista cu urmatoarele recomandari imobiliare:

Lista cu

Recomandari

:
» Imobiliare Scorteni (Vanzari si Inchirieri)

De asemenea, dorim sa va aducem la cunostinta ca aveti posibilitatea de a achizitiona garsoniere si apartamente noi. Pentru detalii, va rugam sa accesati lista de mai jos:

Politica preturilor afisate:

Valoarea proprietatilor publicate pe site-ul www.mervani.ro reprezinta exclusiv expresia si intentia proprietarilor. Preturile afisate nu reflecta neaparat valoarea reala, ele fiind preturi de promovare.

Agentia Imobiliara Mervani nu-si asuma in niciun fel raspunderea privind detaliile aferente proprietatilor prezentate si nici privind posibila neconcordanta intre pretul de promovare exprimat de proprietari si valoarea reala de piata.

Utilizarea preturilor de promovare afisate pe site si folosirea acestora de catre evaluatori sau terte persoane in diverse scopuri (studiu de piata, raport evaluare, etc.) se face pe raspunderea exclusiva a acestora, tinand cont ca valoarea proprietatilor nu reflecta neaparat valoarea reala de piata a imobilelor.

Alerta Pret via NewsLetter