Imobiliare Azuga » Vile Azuga

Vila de Vanzare in Azuga

Cod imobil
X21AD0
129.000 € » 408 €/mp
pret exclusiv constructie
Tip:Vila
Regim:P+E+M
An:2010 - 2016
 
Camere:6
Nr. bai:4
 
Finisaje:La Rosu
 
S.U.:n/a
S.T.:279 mp = 113.880 €
valoare exclusiv constructie
Teren:252 mp = 15.120 €
valoare exclusiv teren
Utilitati: Apa, Canalizare, Gaze, Curent Electric, Telefon, Internet fibra optica / CaTV

“ Amplasament deosebit, pozitie elevata, cu vedere la partie, vecinatate buna. ”

Vila de Vanzare in Azuga (Vila 6 camere Azuga).

Aceasta este situata in NE localitatii Azuga, constructia fiind la rosu, cu un regim de inaltime P+E+M si o suprafata construita totala desfasurata 278,68 mp.
Aceasta este edificata pe un teren in suprafata de 252mp si este compartimentata astfel:
Parter: vestibul, camera de zi, bucatarie, dormitor, baie, terasa deschisa si casa scarii sub care se poate amenaja o debara.
Etaj: 3 dormitoare, 2 bai, un dormitor avand baie proprie(en suite), casa scarii, balcon/terasa.
Mansarda: spatioasa, inalta, se intinde pe toata suprafata casei, este necompartimentata, cu trasee pentru 2 grupuri sanitare; se pot amenaja 2-3 dormitoare.
Vila este realizata cu materiale de cea mai buna calitate, avand fundatiie solide de beton armat, zidarie din caramida poroterm, ferestre cu geam termopan dublu. Este acoperita cu acoperis ondulat Gerard, izolatie exterioara, la interior nefinisata.
La nivelul casei scarii este inserata in peretele exterior caramida Nevada, oferind casei un plus de luminozitate.
La exterior, in spatele imobilului, prezinta un zid solid de sustinere din piatra de rau, prevazut cu drenuri pentru apele reziduale.
Dispune de toate utilitatile: gaz, curent electric, apa, canalizare, cablu etc. Accesul pana la imobil se face pe strada asfaltata, illuminata.
Va place aceasta proprietate? Doriti mai multe detalii?

Andrei Gornea

Andrei Gornea
0720.900.678
Nume:


Telefon:


E-Mail:


Mesaj:


Cand doriti sa stabilim o vizionare? (Optional)


Alte proprietati in Azuga
Imobil:Vila de Vanzare
Oras:Azuga, zona Partia de Ski
Pret:150.000 € » 300 €/mp

Vila are un regim de inaltime D+P+E+M, o suprafata construita desfasurata de apr 400 mp si este edificata pe un teren in suprafata de 300 mp. Aceasta este structurata astfel: Demisol: 2 camere cu bai proprii, spatii tehnice si de depozitare. Parter: Restaurant in functiune cu o capacitate de 32 de locuri, bucatarie profesionala complet...


Imobil:Vila de Vanzare
Oras:Azuga, zona Semicentrala
Pret:150.000 € » 366.63 €/mp

Vila (partial finisata) de vanzare, cu regimul de inaltime D+P+E+M situata in perimetrul semicentral al statiunii Azuga. Aceasta este construita cu fundatie, stalpi si plansee din beton armat, peretii din caramida si BCA iar mansarda din lemn. Beneficiaza de acces facil atat auto cat si pietonal catre partiile de ski Cazacu si Sorica I...


Imobil:Vila de Vanzare
Oras:Azuga, zona Semicentrala
Pret:100.000 € » 543.14 €/mp

Vila S+P+E+M situata in Azuga in zona Partiei de Ski. Aceasta este compartimentata astfel: S - pivnita; P - bucatarie, hol, debara, 2 bai, camera, hol, casa scarii; E - 3 camere, baie, 2 holuri, casa scarii; M - 2 camere, baie.   Vila se vinde complet mobilata si utilata....


Imobil:Vila de Vanzare
Oras:Azuga, zona Centrala
Pret:140.000 € » 496.41 €/mp

De vanzare vila tip duplex, situata in statiunea Azuga, zona centrala, avand suprafata utila de 205,81 mp. si suprafata construita desfasurata de 225,78 mp. Compartimentare: DEMISOL: - garaj; - spatiu tehnic; - casa scarii; PARTER: - living room; - bucatarie; - baie; - vestibul; - terasa. ETAJ: - dormitor cu balcon; - dormitor cu tera...


Imobil:Vila de Vanzare
Oras:Azuga, zona Partia de Ski
Pret:140.000 € » 342.92 €/mp

Vila D+P+M, situata in Azuga, Zona Partiei de Schi. Vila, cu suprafata construita de 261,57 mp si suprafata utila de 217,98 mp, are teren de 503 mp., pe care este amenajat un foisor si barbeque. Vila, situata intr-o zona linistita si peisaj deosebit, este compartimentata astfel: Demisol: bucatarie, baie, hol, spatiu depozitare; Parter...


Imobil:Vila de Vanzare
Oras:Azuga, zona Partia de Ski
Pret:85.000 € » 325 €/mp

Vila are un regim de inaltime D+P+M, o suprafata construita de apr 200 mp si este pozitionata pe un teren in suprafata de 200 mp. Aceasta are urmatoarea structura: Demisol: Bucatarie si spatiu tehnic. Parter: living, sufragerie, 1 dormitor, baie si garaj acoperit. Mansarda: 5 camere, 2 bai si 2 balcoane. Imobilul se vinde mobilat/uti...


Imobil:Vila de Vanzare
Oras:Azuga, zona Partia de Ski
Pret:112.000 € » 436.11 €/mp

Vila de tip duplex are un regim de inaltime P+E+M, este edificata pe un teren in suprafata de 178 mp si are o suprafata construita desfasurata de 216 mp. Aceasta este structurata astfel: Parter: Living cu bucatarie open space, un dormitor, baie, hol intrare si o terasa deschisa. Etaj: 3 dormitoare, 2 bai, balcon si casa scarii. Mansar...


Indecis?Iata cateva Recomandari!

Daca sunteti in cautarea unor Vile de Vanzare in Azuga, va invitam sa incercati lista cu urmatoarele recomandari imobiliare:

Lista cu

Recomandari

:
» Imobiliare Azuga (Vanzari si Inchirieri)

De asemenea, dorim sa va aducem la cunostinta ca aveti posibilitatea de a achizitiona garsoniere si apartamente noi. Pentru detalii, va rugam sa accesati lista de mai jos:

Politica preturilor afisate:

Valoarea proprietatilor publicate pe site-ul www.mervani.ro reprezinta exclusiv expresia si intentia proprietarilor. Preturile afisate nu reflecta neaparat valoarea reala, ele fiind preturi de promovare.

Agentia Imobiliara Mervani nu-si asuma in niciun fel raspunderea privind detaliile aferente proprietatilor prezentate si nici privind posibila neconcordanta intre pretul de promovare exprimat de proprietari si valoarea reala de piata.

Utilizarea preturilor de promovare afisate pe site si folosirea acestora de catre evaluatori sau terte persoane in diverse scopuri (studiu de piata, raport evaluare, etc.) se face pe raspunderea exclusiva a acestora, tinand cont ca valoarea proprietatilor nu reflecta neaparat valoarea reala de piata a imobilelor.

Alerta Pret via NewsLetter