Imobiliare Azuga » Vile Azuga

Vila de Vanzare in Azuga

Cod: X21AD0
129.000 € » 399 €/mp
pret exclusiv constructie
Vila cu 6 camere de vanzare in Azuga. Imagine pentru oferta X21AD0 (Fotografia 2).Vila cu 6 camere de vanzare in Azuga. Imagine pentru oferta X21AD0 (Fotografia 3).Vila cu 6 camere de vanzare in Azuga. Imagine pentru oferta X21AD0 (Fotografia 4).Vila cu 6 camere de vanzare in Azuga. Imagine pentru oferta X21AD0 (Fotografia 5).Vila cu 6 camere de vanzare in Azuga. Imagine pentru oferta X21AD0 (Fotografia 6).Vila cu 6 camere de vanzare in Azuga. Imagine pentru oferta X21AD0 (Fotografia 7).Vila cu 6 camere de vanzare in Azuga. Imagine pentru oferta X21AD0 (Fotografia 8).Vila cu 6 camere de vanzare in Azuga. Imagine pentru oferta X21AD0 (Fotografia 9).
Tip:Vila
Regim:P+E+M
An:2010 - 2020
 
Camere:6
Nr. bai:4
 
Finisaje:La Rosu
 
S.U.:n/a
S.T.:279 mp = 111.360 €
valoare exclusiv constructie
Teren:252 mp = 17.640 €
valoare exclusiv teren
Utilitati: Apa, Canalizare, Gaze, Curent Electric, Telefon, Internet fibra optica / CaTV

“ Amplasament deosebit, pozitie elevata, cu vedere la partie, vecinatate buna. ”

Vila de Vanzare in Azuga (Vila 6 camere Azuga).

Aceasta este situata in NE localitatii Azuga, constructia fiind la rosu, cu un regim de inaltime P+E+M si o suprafata construita totala desfasurata 278,68 mp.
Aceasta este edificata pe un teren in suprafata de 252mp si este compartimentata astfel:
Parter: vestibul, camera de zi, bucatarie, dormitor, baie, terasa deschisa si casa scarii sub care se poate amenaja o debara.
Etaj: 3 dormitoare, 2 bai, un dormitor avand baie proprie(en suite), casa scarii, balcon/terasa.
Mansarda: spatioasa, inalta, se intinde pe toata suprafata casei, este necompartimentata, cu trasee pentru 2 grupuri sanitare; se pot amenaja 2-3 dormitoare.
Vila este realizata cu materiale de cea mai buna calitate, avand fundatiie solide de beton armat, zidarie din caramida poroterm, ferestre cu geam termopan dublu. Este acoperita cu acoperis ondulat Gerard, izolatie exterioara, la interior nefinisata.
La nivelul casei scarii este inserata in peretele exterior caramida Nevada, oferind casei un plus de luminozitate.
La exterior, in spatele imobilului, prezinta un zid solid de sustinere din piatra de rau, prevazut cu drenuri pentru apele reziduale.
Dispune de toate utilitatile: gaz, curent electric, apa, canalizare, cablu etc. Accesul pana la imobil se face pe strada asfaltata, illuminata.

Imobilul are certificat de performanta energetica in lucru.

Va place aceasta proprietate? Doriti mai multe detalii?

Livia Mihaela Popa

Livia Mihaela Popa
0727.900.664
0733.255.882
Nume:


Telefon:


E-Mail:


Mesaj:


Alte proprietati in Azuga
Vila de Vanzare in Azuga (Semicentrala, Prahova)
Imobil:Vila de Vanzare
Oras:Azuga, zona Semicentrala
Pret:150.000 €

Vila (partial finisata) de vanzare, cu regimul de inaltime D+P+E+M situata in perimetrul semicentral al statiunii Azuga. Aceasta este construita cu fundatie, stalpi si plansee din beton armat, peretii din caramida si BCA iar mansarda din lemn. Beneficiaza de acces facil atat auto cat si pietonal catre partiile de ski Cazacu si Sorica I...


Vila de Vanzare in Azuga (Partia de Ski, Prahova)
Imobil:Vila de Vanzare
Oras:Azuga, zona Partia de Ski
Pret:150.000 €

Vila are un regim de inaltime D+P+E+M, o suprafata construita desfasurata de apr 400 mp si este edificata pe un teren in suprafata de 300 mp. Compartimentare: Demisol: 2 camere cu bai proprii, spatii tehnice si de depozitare. Parter: Restaurant in functiune cu o capacitate de 32 de locuri, bucatarie profesionala complet echipata impr...


Vila de Vanzare in Azuga (Partia de Ski, Prahova)
Imobil:Vila de Vanzare
Oras:Azuga, zona Partia de Ski
Pret:330.000 €

Vila de vanzare construita in 2007, are o suprafata de 215 mp, dispune de un teren in suprafata de 758 mp si are regimul de inaltime S+P+Em. Compartimentare: Subsol: spatiu de depozitare (pivnita); Parter: Living, dormitor, bucatarie inchisa, baie si camera tehnica, hol intrare si casa scarii; Etaj mansardat: 3 dormitoare, baie, ter...


Indecis?Iata cateva Recomandari!

Daca sunteti in cautarea unor Vile de Vanzare in Azuga, va invitam sa incercati lista cu urmatoarele recomandari imobiliare:

Lista cu

Recomandari

:
» Imobiliare Azuga (Vanzari si Inchirieri)

De asemenea, dorim sa va aducem la cunostinta ca aveti posibilitatea de a achizitiona garsoniere si apartamente noi. Pentru detalii, va rugam sa accesati lista de mai jos:

Politica preturilor afisate:

Valoarea proprietatilor publicate pe site-ul www.mervani.ro reprezinta exclusiv expresia si intentia proprietarilor. Preturile afisate nu reflecta neaparat valoarea reala, ele fiind preturi de promovare.

Agentia Imobiliara Mervani nu-si asuma in niciun fel raspunderea privind detaliile aferente proprietatilor prezentate si nici privind posibila neconcordanta intre pretul de promovare exprimat de proprietari si valoarea reala de piata.

Utilizarea preturilor de promovare afisate pe site si folosirea acestora de catre evaluatori sau terte persoane in diverse scopuri (studiu de piata, raport evaluare, etc.) se face pe raspunderea exclusiva a acestora, tinand cont ca valoarea proprietatilor nu reflecta neaparat valoarea reala de piata a imobilelor.

Alerta Pret via NewsLetter Oferte recente