Imobiliare Campina » Spatii Comerciale Campina
Pret negociabil

Spatiu Comercial de Vanzare in Campina , zona Centrala

Cod: X41AB6
120.000 € » 165 €/mp
pret exclusiv constructie
Spatiu Comercial de vanzare in Campina (zona Centrala). Imagine pentru oferta X41AB6 (Fotografia 2).Spatiu Comercial de vanzare in Campina (zona Centrala). Imagine pentru oferta X41AB6 (Fotografia 3).Spatiu Comercial de vanzare in Campina (zona Centrala). Imagine pentru oferta X41AB6 (Fotografia 4).Spatiu Comercial de vanzare in Campina (zona Centrala). Imagine pentru oferta X41AB6 (Fotografia 5).
Tip:Spatiu Comercial
Regim:P+2
An:2010 - 2016
 
Camere:0
Nr. bai:0
 
Finisaje:Fara instalatii
 
S.U.:250 mp
S.T.:300 mp = 49.600 €
valoare exclusiv constructie
Teren:880 mp = 70.400 €
valoare exclusiv teren
Utilitati: Apa, Canalizare, Gaze, Curent Electric

“ Pretul afisat nu include TVA ”

Spatiu Comercial de Vanzare in Campina, zona Centrala (Spatiu Comercial 0 camere Campina).

Spatiu de birouri P+2E, la rosu, necompartimentat, de vanzare, situat in zona semicentrala a Municipiului Campina, avand suprafata construita totala de aprox 300 mp si o suprafata utila de aprox. 250 mp.

Imobilul construit in cadre de beton si BCA, dispune de tamplarie exterioara din PVC cu geam termopan si un teren in suprafata de 880 mp, putand avea ca destinatie: spatii de birouri, clinica medicala, spatiu de locuit (apartament), etc.

Imobilul are certificat de performanta energetica in lucru.

Va place aceasta proprietate? Doriti mai multe detalii?

Laurentiu Ungureanu

Laurentiu Ungureanu
0720.900.665
Nume:


Telefon:


E-Mail:


Mesaj:


Alte proprietati in Campina
Spatiu Comercial de Vanzare in Campina (Semicentrala, Prahova)
Imobil:Spatiu Comercial de Vanzare
Oras:Campina, zona Semicentrala
Pret:390.000 €

Spatiu comercial de beton in zona X (cartier X) construit in 2004. Suprafata utila este de 570 mp, avand un teren in suprafata de 800 mp. Spatiul intr-un imobil cu 2 de niveluri. Destinatie anterioara: Pub si Sala fitness Destinatie spatiu: Complex agrement Detalii: Spatiu comercial D+P+E+M ,compus din : D: spatiu liber ; P: Pizzerie s...


Spatiu Comercial de Vanzare in Campina (Ultracentrala, Prahova)
Imobil:Spatiu Comercial de Vanzare
Oras:Campina, zona Ultracentrala
Pret:120.000 €

De vanzare, spatiu de comercial pentru birouri cu regim de inaltime D+P+E, confort I, decomandat, situat in zona ultracentrala a Municipiului Campina Campina. Imobilul are o suprafata utila de 140 mp si dispune de un teren cu o suprafata de 150 mp. Spatiul este format din demisol (boxa) si etaj (3 dormitoare, living, baie, bucatarie, 2 ba...


Spatiu Comercial de Vanzare in Campina (Centrala, Prahova)
Imobil:Spatiu Comercial de Vanzare
Oras:Campina, zona Centrala
Pret:2.000.000 €

Spatiu comercial S+P+E+M, construit din caramida cu fundatie si plansee din beton, acoperita cu tabla, situat in zona centrala a localitatii. Imobilul are o suprafata construita de 914 mp si utila de  711 mp, si dispune de un teren cu o suprafata de 1096 mp. Spatiu comercial S+P+E+M compartimentat astfel: S: beci; P: 5 camere, sal...


Spatiu Comercial de Vanzare in Campina (Ultracentrala, Prahova)
Imobil:Spatiu Comercial de Vanzare
Oras:Campina, zona Ultracentrala
Pret:150.000 €

Spatiu Comercial de Vanzare, situat in zona Ultracentrala a Municipiului Campina, avand suprafata construita de 232.36 mp si suprafata utila de 186.72 mp. Spatiul beneficieaza de rampa de acces din strada, hol la intrare, grup sanitar cu chiuveta si doua cabine, spatiu pentru sala de asteptare, cabinete medicale inchiriate, spatiu inchis...


Indecis?Iata cateva Recomandari!

Daca sunteti in cautarea unor Spatii Comerciale de Vanzare in Campina, va invitam sa incercati lista cu urmatoarele recomandari imobiliare:

Lista cu

Recomandari

:
» Imobiliare Campina (Vanzari si Inchirieri)

De asemenea, dorim sa va aducem la cunostinta ca aveti posibilitatea de a achizitiona garsoniere si apartamente noi. Pentru detalii, va rugam sa accesati lista de mai jos:

Politica preturilor afisate:

Valoarea proprietatilor publicate pe site-ul www.mervani.ro reprezinta exclusiv expresia si intentia proprietarilor. Preturile afisate nu reflecta neaparat valoarea reala, ele fiind preturi de promovare.

Agentia Imobiliara Mervani nu-si asuma in niciun fel raspunderea privind detaliile aferente proprietatilor prezentate si nici privind posibila neconcordanta intre pretul de promovare exprimat de proprietari si valoarea reala de piata.

Utilizarea preturilor de promovare afisate pe site si folosirea acestora de catre evaluatori sau terte persoane in diverse scopuri (studiu de piata, raport evaluare, etc.) se face pe raspunderea exclusiva a acestora, tinand cont ca valoarea proprietatilor nu reflecta neaparat valoarea reala de piata a imobilelor.

Alerta Pret via NewsLetter Oferte recente