Imobiliare Sinaia » Spatii Turistice Sinaia

Pensiune de Vanzare in Sinaia , zona Ultracentrala

Cod: X41A6B
1.450.000 €
Tip:Pensiune
Regim:S+P+E+M
An:Inainte de 1980
 
Camere:12
Nr. bai:10
 
Finisaje:Normale
 
S.U.:n/a
S.T.:570 mp
Utilitati: Apa, Canalizare, Gaze, Curent Electric, Telefon, Internet fibra optica / CaTV

“ Pensiunea este amplasata in zona ultracentrala a orasului Sinaia si reprezinta o oportunitate de investitie, doar terenul in sine valorand cel putin 1.000.000 euro. ”

Pensiune de Vanzare in Sinaia, zona Ultracentrala (Pensiune 12 camere Sinaia).

Pensiune cu 12 camere de vanzare in Sinaia, zona ultracentrala, cu regim de inaltime S+P+E+M, suprafata totala de ~570 mp, plus teren generos a carui valoare este de cel putin 1.000.000 euro.

Pensiunea este compartimentata astfel:

  • Subsol: spatiu tehnic si pentru depozitare;
  • Parter: 4 camere, 4 bai, 1 terasa deschisa si casa scarii;
  • Etaj: 4 camere, 4 bai si 3 balcoane;
  • Mansarda: 3 camere, 2 bai si 1 bucatarie.

Locatia ultracentrala si gradul de ocupare al orasului Sinaia vorbesc de la sine. Vizitati oricand Sinaia si va veti convinge singur!

Imobilul are certificat de performanta energetica in lucru.

Va place aceasta proprietate? Doriti mai multe detalii?

Livia Mihaela Popa

Livia Mihaela Popa
0727.900.664
Nume:


Telefon:


E-Mail:


Mesaj:


Alte proprietati in Sinaia
Spatiu Turistic de Vanzare in Sinaia (Furnica, Prahova)
Ocazie
Imobil:Spatiu Turistic de Vanzare
Oras:Sinaia, zona Furnica
Pret:1.500.000 €

Spatiu Turistic de vanzare pe Furnica in Sinaia, cu suprafata utila de 1225 mp, fiind edificat pe un teren de 747 mp. Spatiu cu regim de inaltime S+D+P+E+M, structurat astfel: 1. Corpul principal (C1): Subsol: Hol intrare; Demisol: Camera tehnica + bucatarie + spatiu de depozitare; Parter: Receptie + Foaier + Bucatarie + Living + D...


Hotel de Vanzare in Sinaia (Deosebita, Prahova)
Imobil:Spatiu Turistic de Vanzare
Oras:Sinaia, zona Deosebita
Pret:700.000 €

HOTEL DE VANZARE IN SINAIA Hotel cu capacitate de cazare de aprox. 55 persoane, incluzand restaurant si sala de conferinte . Beneficiaza de zona SPA, avand jacuzzi si sauna. Toate camerele au bai proprii, sunt mobilate si utilate, dotate cu wifi. Deasemenea HOTELUL se afla intr-o zona buna, detine un portofoliu bogat de clienti, fiin...


Pensiune de Vanzare in Sinaia (Deosebita, Prahova)
Imobil:Spatiu Turistic de Vanzare
Oras:Sinaia, zona Deosebita
Pret:590.000 €

Hotel/Pensiune de Vanzare in Sinaia, avand suprafata utila de 382 mp. , suprafata construita de 524 mp. si teren in exclusivitate in suprafata de 530 mp. Finisaje si Dotari: 3 bucatarii mobilate din lemn masiv si dotate cu electrocasnce Electrolux incastrate in mobila; 7 bai cu cabine de dus; 3 terase cu balustrade din fier forjat; ...


Indecis?Iata cateva Recomandari!

Daca sunteti in cautarea unor Spatii Turistice de Vanzare in Sinaia, va invitam sa incercati lista cu urmatoarele recomandari imobiliare:

Lista cu

Recomandari

:
» Imobiliare Sinaia (Vanzari si Inchirieri)

De asemenea, dorim sa va aducem la cunostinta ca aveti posibilitatea de a achizitiona garsoniere si apartamente noi. Pentru detalii, va rugam sa accesati lista de mai jos:

Politica preturilor afisate:

Valoarea proprietatilor publicate pe site-ul www.mervani.ro reprezinta exclusiv expresia si intentia proprietarilor. Preturile afisate nu reflecta neaparat valoarea reala, ele fiind preturi de promovare.

Agentia Imobiliara Mervani nu-si asuma in niciun fel raspunderea privind detaliile aferente proprietatilor prezentate si nici privind posibila neconcordanta intre pretul de promovare exprimat de proprietari si valoarea reala de piata.

Utilizarea preturilor de promovare afisate pe site si folosirea acestora de catre evaluatori sau terte persoane in diverse scopuri (studiu de piata, raport evaluare, etc.) se face pe raspunderea exclusiva a acestora, tinand cont ca valoarea proprietatilor nu reflecta neaparat valoarea reala de piata a imobilelor.

Alerta Pret via NewsLetter