Imobiliare Mislea » Terenuri Extravilane Mislea

Teren Extravilan de Vanzare in Mislea , zona Semicentrala

Cod imobil
X31A65
16.370 € » 5 €/mp
Folosinta:Faneata
 
Suprafata:3.274,00 mp
Deschidere:42,85 ml
Utilitati:

Teren Extravilan de Vanzare in Mislea, zona Semicentrala (Teren Extravilan 3.274 mp Mislea).

Teren extravilan de vanzare, situat in Comuna Scorteni, sat Bordenii Mari, avand o suprafata de 3274 mp si o deschidere de 42,85 ml.

Utilitati: Apa si curentul electric la aproximativ 1oo m.

3370 afisari Alerta Pret | Memento
Va place aceasta proprietate? Doriti mai multe detalii?

Sabin Paraschiv

Sabin Paraschiv
0720.900.660
Nume:


Telefon:


E-Mail:


Mesaj:


Cand doriti sa stabilim o vizionare? (Optional)


Alte proprietati in Mislea
Imobil:Teren Extravilan de Vanzare
Oras:Mislea, zona Semicentrala
Pret:5.000 € » 2.11 €/mp

Teren Extravilan de Vanzare, situat in Comuna Scorteni, sat Bordenii Mari, avand o suprafata de 2368 mp si o deschidere de 21 m. Utilitati: Apa si curentul electric sunt la aproximativ 90 m....


Indecis?Iata cateva Recomandari!

Daca sunteti in cautarea unor Terenuri Extravilane de Vanzare in Mislea, va invitam sa incercati lista cu urmatoarele recomandari imobiliare:

Lista cu

Recomandari

:
» (Vanzari si Inchirieri)

De asemenea, dorim sa va aducem la cunostinta ca aveti posibilitatea de a achizitiona garsoniere si apartamente noi. Pentru detalii, va rugam sa accesati lista de mai jos:

Politica preturilor afisate:

Valoarea proprietatilor publicate pe site-ul www.mervani.ro reprezinta exclusiv expresia si intentia proprietarilor. Preturile afisate nu reflecta neaparat valoarea reala, ele fiind preturi de promovare.

Agentia Imobiliara Mervani nu-si asuma in niciun fel raspunderea privind detaliile aferente proprietatilor prezentate si nici privind posibila neconcordanta intre pretul de promovare exprimat de proprietari si valoarea reala de piata.

Utilizarea preturilor de promovare afisate pe site si folosirea acestora de catre evaluatori sau terte persoane in diverse scopuri (studiu de piata, raport evaluare, etc.) se face pe raspunderea exclusiva a acestora, tinand cont ca valoarea proprietatilor nu reflecta neaparat valoarea reala de piata a imobilelor.

Alerta Pret via NewsLetter