Imobiliare Valea Doftanei » Case Valea Doftanei

Casa de Vanzare in Valea Doftanei , zona Lacul Paltinu

Cod imobil
X11A02
99.000 € » 487 €/mp
pret exclusiv constructie
Casa cu 4 camere de vanzare in Valea Doftanei (zona Lacul Paltinu). Imagine pentru oferta X11A02 (Fotografia 2).Casa cu 4 camere de vanzare in Valea Doftanei (zona Lacul Paltinu). Imagine pentru oferta X11A02 (Fotografia 3).Casa cu 4 camere de vanzare in Valea Doftanei (zona Lacul Paltinu). Imagine pentru oferta X11A02 (Fotografia 4).Casa cu 4 camere de vanzare in Valea Doftanei (zona Lacul Paltinu). Imagine pentru oferta X11A02 (Fotografia 5).Casa cu 4 camere de vanzare in Valea Doftanei (zona Lacul Paltinu). Imagine pentru oferta X11A02 (Fotografia 6).Casa cu 4 camere de vanzare in Valea Doftanei (zona Lacul Paltinu). Imagine pentru oferta X11A02 (Fotografia 7).Casa cu 4 camere de vanzare in Valea Doftanei (zona Lacul Paltinu). Imagine pentru oferta X11A02 (Fotografia 8).Casa cu 4 camere de vanzare in Valea Doftanei (zona Lacul Paltinu). Imagine pentru oferta X11A02 (Fotografia 9).Casa cu 4 camere de vanzare in Valea Doftanei (zona Lacul Paltinu). Imagine pentru oferta X11A02 (Fotografia 10).Casa cu 4 camere de vanzare in Valea Doftanei (zona Lacul Paltinu). Imagine pentru oferta X11A02 (Fotografia 11).Casa cu 4 camere de vanzare in Valea Doftanei (zona Lacul Paltinu). Imagine pentru oferta X11A02 (Fotografia 12).
Tip:Casa
Regim:P+1
An:2000 - 2010
 
Camere:4
Nr. bai:3
 
Finisaje:Normale
 
S.U.:120 mp
S.T.:144 mp = 70.100 €
valoare exclusiv constructie
Teren:1.700 mp = 28.900 €
valoare exclusiv teren
Utilitati: Apa, Fosa, Curent Electric, Telefon, Internet fibra optica / CaTV

Casa de Vanzare in Valea Doftanei, zona Lacul Paltinu (Casa 4 camere Valea Doftanei).

Casa de vanzare in Comuna Valea Doftanei, avand suprafata construita de 144 mp, suprafata utila de 120 mp si teren in suprafata de 1700 mp. Casa a fost construita in anul 2007 si este compartimentata astfel:

  • Parter: living, bucatarie si baie;
  • Etaj: 3 dormitoare si doua bai.

Utilitati: apa, curent electric, fosa septica.

Va place aceasta proprietate? Doriti mai multe detalii?

Sabin Paraschiv

Sabin Paraschiv
0720.900.660
Nume:


Telefon:


E-Mail:


Mesaj:


Alte proprietati in Valea Doftanei
Imobil:Casa de Vanzare
Oras:Valea Doftanei, zona Traisteni
Pret:95.500 € » 277.26 €/mp

Casa D+P+M de vanzare, situata in Comuna Valea Doftanei, Satul Traisteni. DETALII CONSTRUCTIVE: Structura de rezistenta a casei este realizata pe structura usoara (lemn) parterul si mansarda, iar demisolul cu fundatie, stalpi si planseu din beton armat; Acoperisul este din lemn cu invelitoare din tabla Lindab; Tamplaria exterioara e...


Imobil:Casa de Vanzare
Oras:Valea Doftanei, zona Tesila
Pret:65.000 € » 224.38 €/mp

Casa de vanzare situata in Comuna Valea Doftanei, sat Tesila, la 25 KM de orasul Campina si la 7 KM de Barajul Paltinu. Este amplasata pe malul raului Doftana, intr-o zona linistita si plina de verdeata. Structura de tip P+E+M este compusa din 10 camere, 3 bai utilate, bucatarie, camera centralei, debarale, doua scari interioare, avand s...


Imobil:Casa de Vanzare
Oras:Valea Doftanei, zona Traisteni
Pret:63.000 € » 259.02 €/mp

Casa P+M, confort I, decomandata, situata in Valea Doftanei. Imobilul dispune si de un teren cu o suprafata de 1230 mp. Casa P+M compartimentata astfel: P: living, bucatarie, baie; M: 3 dormitoare, baie. Casa se vinde la rosu....


Imobil:Casa de Vanzare
Oras:Valea Doftanei, zona Tesila
Pret:90.000 € » 367.24 €/mp

Vila D+P+M de vanzare, situata in zona semicentrala a Comunei Valea Doftanei, Sat Tesila. DETALII CONSTRUCTIVE: - Structura de rezistenta a vilei este realizata din lemn, avand demisolul din beton armat; - Acoperisul este din lemn cu invelitoare din tabla tip Lindab; - Tamplaria exterioara este realizata din PVC cu geam termopan; - ...


Indecis?Iata cateva Recomandari!

Daca sunteti in cautarea unor Case de Vanzare in Valea Doftanei, va invitam sa incercati lista cu urmatoarele recomandari imobiliare:

Lista cu

Recomandari

:
» Imobiliare Valea Doftanei (Vanzari si Inchirieri)

De asemenea, dorim sa va aducem la cunostinta ca aveti posibilitatea de a achizitiona garsoniere si apartamente noi. Pentru detalii, va rugam sa accesati lista de mai jos:

Politica preturilor afisate:

Valoarea proprietatilor publicate pe site-ul www.mervani.ro reprezinta exclusiv expresia si intentia proprietarilor. Preturile afisate nu reflecta neaparat valoarea reala, ele fiind preturi de promovare.

Agentia Imobiliara Mervani nu-si asuma in niciun fel raspunderea privind detaliile aferente proprietatilor prezentate si nici privind posibila neconcordanta intre pretul de promovare exprimat de proprietari si valoarea reala de piata.

Utilizarea preturilor de promovare afisate pe site si folosirea acestora de catre evaluatori sau terte persoane in diverse scopuri (studiu de piata, raport evaluare, etc.) se face pe raspunderea exclusiva a acestora, tinand cont ca valoarea proprietatilor nu reflecta neaparat valoarea reala de piata a imobilelor.

Alerta Pret via NewsLetter