Imobiliare Campina » Apartamente Campina

Apartament de Inchiriat in Campina , zona Semicentrala

Cod: X019D8
250 €/luna
Apartament semidecomandat cu 2 camere de inchiriat in Campina (zona Semicentrala). Imagine pentru oferta X019D8 (Fotografia 2).Apartament semidecomandat cu 2 camere de inchiriat in Campina (zona Semicentrala). Imagine pentru oferta X019D8 (Fotografia 3).Apartament semidecomandat cu 2 camere de inchiriat in Campina (zona Semicentrala). Imagine pentru oferta X019D8 (Fotografia 4).Apartament semidecomandat cu 2 camere de inchiriat in Campina (zona Semicentrala). Imagine pentru oferta X019D8 (Fotografia 5).Apartament semidecomandat cu 2 camere de inchiriat in Campina (zona Semicentrala). Imagine pentru oferta X019D8 (Fotografia 6).Apartament semidecomandat cu 2 camere de inchiriat in Campina (zona Semicentrala). Imagine pentru oferta X019D8 (Fotografia 7).Apartament semidecomandat cu 2 camere de inchiriat in Campina (zona Semicentrala). Imagine pentru oferta X019D8 (Fotografia 8).
Camere:2
Nr. bai:1
 
Tip:semidecomandat
Finisaje:Normale
 
Etaj:2
Regim:P+2
An:Inainte de 1980
 
S.U.:43,29 mp
S.T.:47,01 mp
Utilitati: Apa, Canalizare, Gaze, Curent Electric, Internet fibra optica / CaTV

Apartament de Inchiriat in Campina, zona Semicentrala (Apartament 2 camere Campina).

Apartament cu doua camere, semidecomandat, de inchiriat, situat in zona semicentrala a Municipiului Campina, la etajul 1 unui imobil cu doua nivele, avand suprafata utila de 43,29 mp. Apartamentul beneficiaza de centrala termica proprie, toate separatiile pentru utilitati si se inchiriaza mobilat si utilat.

COMPARTIMENTARE:

- sufragerie, dormitor, doua holuri, bucatarie, baie si balcon

Imobilul are certificat de performanta energetica in lucru.

Va place aceasta proprietate? Doriti mai multe detalii?

Laurentiu Ungureanu

Laurentiu Ungureanu
0720.900.665
Nume:


Telefon:


E-Mail:


Mesaj:


Alte proprietati in Campina
Apartament de Inchiriat in Campina (Centrala, Prahova)
Imobil:Apartament de Inchiriat
Oras:Campina, zona Centrala
Pret:300 €

Apartament cu 4 camere de inchiriat in zona centrala a municipiului Campina, acesta fiind situat la etajul 7 intr-un imobil cu 8 etaje si avand suprafata de 80 mp. Apartamentul se inchiriaza partial mobilat si utilat, bucataria fiind complet mobilata si utilata. Apartamentul dispune de centrala termica proprie si instalatie aer condition...


Indecis?Iata cateva Recomandari!

Daca sunteti in cautarea unor Apartamente de Inchiriat in Campina, va invitam sa incercati lista cu urmatoarele recomandari imobiliare:

Lista cu

Recomandari

:
» Imobiliare Campina (Vanzari si Inchirieri)

De asemenea, dorim sa va aducem la cunostinta ca aveti posibilitatea de a achizitiona garsoniere si apartamente noi. Pentru detalii, va rugam sa accesati lista de mai jos:

Politica preturilor afisate:

Valoarea proprietatilor publicate pe site-ul www.mervani.ro reprezinta exclusiv expresia si intentia proprietarilor. Preturile afisate nu reflecta neaparat valoarea reala, ele fiind preturi de promovare.

Agentia Imobiliara Mervani nu-si asuma in niciun fel raspunderea privind detaliile aferente proprietatilor prezentate si nici privind posibila neconcordanta intre pretul de promovare exprimat de proprietari si valoarea reala de piata.

Utilizarea preturilor de promovare afisate pe site si folosirea acestora de catre evaluatori sau terte persoane in diverse scopuri (studiu de piata, raport evaluare, etc.) se face pe raspunderea exclusiva a acestora, tinand cont ca valoarea proprietatilor nu reflecta neaparat valoarea reala de piata a imobilelor.

Alerta Pret via NewsLetter 1 actualizari recente