Imobiliare Predeal » Vile Predeal

Vila de Inchiriat in Predeal , zona Semicentrala

Cod imobil
X219C8
450 €/luna
Tip:Vila
Regim:P+E+M
An:2000 - 2010
 
Camere:6
Nr. bai:3
 
Finisaje:Normale
 
S.U.:150 mp
S.T.:n/a
Teren:450 mp
Utilitati: Apa, Canalizare, Gaze, Curent Electric, Telefon, CaTV

Vila de Inchiriat in Predeal, zona Semicentrala (Vila 6 camere Predeal).

Inchiriez vila in Predeal! Vila este complet mobilata si compusa din: 5 camere cu tv, 3 bai, living spatios cu tv, frigider, bar, etc.

Dotari: centrala termica, tamplarie pvc, parchet, alarma, camere video,curte asfaltata si spatiu verde, poarta acces telecomanda.

Suprafata utila imobil 150 mp
Suprafata utila curte 450 mp.

Se inchiriaza pe termen lung, exclus inchiriere doar pentru sezonul de iarna!

8200 afisari Alerta Pret | Memento
Va place aceasta proprietate? Doriti mai multe detalii?

Andrei Gornea

Andrei Gornea
0720.900.678
Nume:


Telefon:


E-Mail:


Mesaj:


Cand doriti sa stabilim o vizionare? (Optional)


Alte proprietati in Predeal
Imobil:Vila de Inchiriat
Oras:Predeal, zona Cioplea
Pret:1.000 € » 5.88 €/mp

Vila tip duplex de inchiriat situata in orasul Predeal, zona Cioplea. Regim de inaltime:D+P+E+M Duplexul are o suprafata construita de 170 mp si dispune de un teren cu o suprafata de 300 mp. Compartimentare: Demisol: beci; Parter: bucatarie, living, dormitor, baie; Etaj: 3 dormitoare, 2 bai; Mansarda: 3 dormitoare, 2 bai. Finisaje...


Imobil:Vila de Inchiriat
Oras:Predeal
Pret:1.000 € » 4.17 €/mp

Vila de inchiriat, situata in orasul Predeal. Regim de inaltime: P + E + M, anul construirii 2006. Vila are o suprafata de 240 mp si beneficiaza de un teren aferent in suprafata de 500 mp. Compartimentare: Parter: living, bucatarie, oficiu, grup sanitar, hol; Etaj: 3(trei) dormitoare cu baie si balcon individual, hol; Mansarda: 3(...


Indecis?Iata cateva Recomandari!

Daca sunteti in cautarea unor Vile de Inchiriat in Predeal, va invitam sa incercati lista cu urmatoarele recomandari imobiliare:

Lista cu

Recomandari

:
» (Vanzari si Inchirieri)

De asemenea, dorim sa va aducem la cunostinta ca aveti posibilitatea de a achizitiona garsoniere si apartamente noi. Pentru detalii, va rugam sa accesati lista de mai jos:

Politica preturilor afisate:

Valoarea proprietatilor publicate pe site-ul www.mervani.ro reprezinta exclusiv expresia si intentia proprietarilor. Preturile afisate nu reflecta neaparat valoarea reala, ele fiind preturi de promovare.

Agentia Imobiliara Mervani nu-si asuma in niciun fel raspunderea privind detaliile aferente proprietatilor prezentate si nici privind posibila neconcordanta intre pretul de promovare exprimat de proprietari si valoarea reala de piata.

Utilizarea preturilor de promovare afisate pe site si folosirea acestora de catre evaluatori sau terte persoane in diverse scopuri (studiu de piata, raport evaluare, etc.) se face pe raspunderea exclusiva a acestora, tinand cont ca valoarea proprietatilor nu reflecta neaparat valoarea reala de piata a imobilelor.

Alerta Pret via NewsLetter