Imobiliare Valea Doftanei » Case Valea Doftanei
Pret negociabil

Casa de Vanzare in Valea Doftanei , zona Tesila

Cod: X1199D
90.000 € » 367 €/mp
pret exclusiv constructie
Casa cu 5 camere de vanzare in Valea Doftanei (zona Tesila). Imagine pentru oferta X1199D (Fotografia 2).Casa cu 5 camere de vanzare in Valea Doftanei (zona Tesila). Imagine pentru oferta X1199D (Fotografia 3).Casa cu 5 camere de vanzare in Valea Doftanei (zona Tesila). Imagine pentru oferta X1199D (Fotografia 4).Casa cu 5 camere de vanzare in Valea Doftanei (zona Tesila). Imagine pentru oferta X1199D (Fotografia 5).Casa cu 5 camere de vanzare in Valea Doftanei (zona Tesila). Imagine pentru oferta X1199D (Fotografia 6).Casa cu 5 camere de vanzare in Valea Doftanei (zona Tesila). Imagine pentru oferta X1199D (Fotografia 7).Casa cu 5 camere de vanzare in Valea Doftanei (zona Tesila). Imagine pentru oferta X1199D (Fotografia 8).Casa cu 5 camere de vanzare in Valea Doftanei (zona Tesila). Imagine pentru oferta X1199D (Fotografia 9).Casa cu 5 camere de vanzare in Valea Doftanei (zona Tesila). Imagine pentru oferta X1199D (Fotografia 10).Casa cu 5 camere de vanzare in Valea Doftanei (zona Tesila). Imagine pentru oferta X1199D (Fotografia 11).Casa cu 5 camere de vanzare in Valea Doftanei (zona Tesila). Imagine pentru oferta X1199D (Fotografia 12).Casa cu 5 camere de vanzare in Valea Doftanei (zona Tesila). Imagine pentru oferta X1199D (Fotografia 13).Casa cu 5 camere de vanzare in Valea Doftanei (zona Tesila). Imagine pentru oferta X1199D (Fotografia 14).Casa cu 5 camere de vanzare in Valea Doftanei (zona Tesila). Imagine pentru oferta X1199D (Fotografia 15).Casa cu 5 camere de vanzare in Valea Doftanei (zona Tesila). Imagine pentru oferta X1199D (Fotografia 16).Casa cu 5 camere de vanzare in Valea Doftanei (zona Tesila). Imagine pentru oferta X1199D (Fotografia 17).Casa cu 5 camere de vanzare in Valea Doftanei (zona Tesila). Imagine pentru oferta X1199D (Fotografia 18).Casa cu 5 camere de vanzare in Valea Doftanei (zona Tesila). Imagine pentru oferta X1199D (Fotografia 19).
Tip:Casa
Regim:D+P+M
An:2010 - 2020
 
Camere:5
Nr. bai:2
 
Finisaje:Normale
 
S.U.:180 mp
S.T.:221 mp = 81.160 €
valoare exclusiv constructie
Teren:520 mp = 8.840 €
valoare exclusiv teren
Utilitati: Apa, Fosa, Curent Electric

Casa de Vanzare in Valea Doftanei, zona Tesila (Casa 5 camere Valea Doftanei).

Vila D+P+M de vanzare, situata in zona semicentrala a Comunei Valea Doftanei, Sat Tesila.

DETALII CONSTRUCTIVE:


- Structura de rezistenta a vilei este realizata din lemn, avand demisolul din beton armat;

- Acoperisul este din lemn cu invelitoare din tabla tip Lindab;

- Tamplaria exterioara este realizata din PVC cu geam termopan;

- Finisajele interioare sunt realizate astfel:

  • pardoseli din gresie ceramica in bucatarie, bai, terasa exterioara si balcoane;

  • scara este confectionata din lemn.

INDICATORI PRINCIPALI AI CONSTRUCTIEI:

- Regim de inaltime: D+P+M;

- Suprafata construita: 221 mp;

- Suprafata utila: 181,22 mp;

- Teren in suprafata de 520 mp.

DATE FUNCTIONALE:

DEMISOL:

  • Garaj

PARTER:

  • Living, bucatarie cu dinning, terasa, grup sanitar de serviciu, casa scarii, camera centralei, dormitor

MANSARDA:

  • 3 dormitoare, baie, hol, casa scarii, balcon

Imobilul are certificat de performanta energetica in lucru.

Va place aceasta proprietate? Doriti mai multe detalii?

Laurentiu Ungureanu

Laurentiu Ungureanu
0720.900.665
0733.255.882
Nume:


Telefon:


E-Mail:


Mesaj:


Alte proprietati in Valea Doftanei
Casa de Vanzare in Valea Doftanei (Tesila, Prahova)
Imobil:Casa de Vanzare
Oras:Valea Doftanei, zona Tesila
Pret:149.000 €

Casa de Vanzare, situata in comuna Valea Doftanei, sat Tesila, construita din lemn cu fundatie din beton armat, avand suprafata desfasurata de 88.25 mp, suprafata utila de 75.48 mp si un teren in suprafata de 4789 mp, compusa din: living cu bucatarie deschisa, baie, doua dormitoare, terasa si balcon. Utilitati: Curent ele...


Casa de Vanzare in Valea Doftanei (Traisteni, Prahova)
Imobil:Casa de Vanzare
Oras:Valea Doftanei, zona Traisteni
Pret:60.000 €

Casa D+P de vanzare, situata in Comuna Valea Doftanei, Sat Traisteni. DETALII CONSTRUCTIVE: - Structura de rezistenta a imobilului este realizata din lemn, cu fundatie din piatra; - Acoperisul este de tip sarpanta construit din lemn si este acoperit cu tigla. - Tamplaria este realizata din lemn. - Incalzirea se face cu sobe de teracota. ...


Casa de Vanzare in Valea Doftanei (Traisteni, Prahova)
Imobil:Casa de Vanzare
Oras:Valea Doftanei, zona Traisteni
Pret:45.000 €

Casa P+M, confort I, decomandata, situata in Valea Doftanei. Imobilul dispune si de un teren cu o suprafata de 1230 mp. Casa P+M compartimentata astfel: P: living, bucatarie, baie; M: 3 dormitoare, baie. Casa se vinde la rosu....


Indecis?Iata cateva Recomandari!

Daca sunteti in cautarea unor Case de Vanzare in Valea Doftanei, va invitam sa incercati lista cu urmatoarele recomandari imobiliare:

Lista cu

Recomandari

:
» Imobiliare Valea Doftanei (Vanzari si Inchirieri)

De asemenea, dorim sa va aducem la cunostinta ca aveti posibilitatea de a achizitiona garsoniere si apartamente noi. Pentru detalii, va rugam sa accesati lista de mai jos:

Politica preturilor afisate:

Valoarea proprietatilor publicate pe site-ul www.mervani.ro reprezinta exclusiv expresia si intentia proprietarilor. Preturile afisate nu reflecta neaparat valoarea reala, ele fiind preturi de promovare.

Agentia Imobiliara Mervani nu-si asuma in niciun fel raspunderea privind detaliile aferente proprietatilor prezentate si nici privind posibila neconcordanta intre pretul de promovare exprimat de proprietari si valoarea reala de piata.

Utilizarea preturilor de promovare afisate pe site si folosirea acestora de catre evaluatori sau terte persoane in diverse scopuri (studiu de piata, raport evaluare, etc.) se face pe raspunderea exclusiva a acestora, tinand cont ca valoarea proprietatilor nu reflecta neaparat valoarea reala de piata a imobilelor.

Alerta Pret via NewsLetter Oferte recente